כן.. עוד שבועיים וזהוו אין שעות 0 י יותר יש!! ועוד בספרות בעע אנחנו נרדמים לה בשיעור חח
ה הדסוש15 New member 9/1/05 #16 כן.. עוד שבועיים וזהוו אין שעות 0 י יותר יש!! ועוד בספרות בעע אנחנו נרדמים לה בשיעור חח
כ כפרה על אגם New member 9/1/05 #17 חחחחחחחח../images/Emo6.gif לנו יש 5 שעות שבוע ספרות.. או 4 שעות שכחתתיי ובמחצית אנחנו נפרדים בשמחה מהמורה
חחחחחחחח../images/Emo6.gif לנו יש 5 שעות שבוע ספרות.. או 4 שעות שכחתתיי ובמחצית אנחנו נפרדים בשמחה מהמורה
ח חופיתוש של הפורום New member 9/1/05 #22 אוף אני בדיכאון...!!! חח סתם..כנסו היה לי היום מבחן שהלך על הפנים ויש לי יום חמישי מבחן ענקי בספרות ויום שישי מבחן ענקי בערבית ואין לי מושג מה זה בכלל אוףףףףףףףףףףףףףףףף אין לי כח לזה ואין לי זמן ללמוד...
אוף אני בדיכאון...!!! חח סתם..כנסו היה לי היום מבחן שהלך על הפנים ויש לי יום חמישי מבחן ענקי בספרות ויום שישי מבחן ענקי בערבית ואין לי מושג מה זה בכלל אוףףףףףףףףףףףףףףףף אין לי כח לזה ואין לי זמן ללמוד...
כ כפרה על אגם New member 9/1/05 #23 חופיתוש ../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif ואל תתיאשי את תצליחייי גמלי יש מלאא מבחנים השבועע למרות שאני בטוחה ששלך יותר קשים אבל לא נורא את תצליחי
חופיתוש ../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif ואל תתיאשי את תצליחייי גמלי יש מלאא מבחנים השבועע למרות שאני בטוחה ששלך יותר קשים אבל לא נורא את תצליחי
ח חופיתוש של הפורום New member 9/1/05 #24 תודה מאמוש..!!! עודדת אותי.. חולה עלייך מאמי..!!! בהצלחה גם לך..
כ כפרה על אגם New member 9/1/05 #28 ערב טוב לכולםםם../images/Emo70.gif המשך יום נעים ((תהנו ממה שנשאר ממנו )) שבוע טוף
כ כפרה על אגם New member 9/1/05 #31 מי שרואה עכשיו ארץ נהדרת../images/Emo26.gif יש חיכוי של מויאל **הילוש ורעות סורי סוריי זה הורג אותי מצחוק **
מי שרואה עכשיו ארץ נהדרת../images/Emo26.gif יש חיכוי של מויאל **הילוש ורעות סורי סוריי זה הורג אותי מצחוק **