לקה לפיצוצים

שלגיה ו7

New member
לא יצא לי

יצאו פיצוצים , אבל בקושי רואים אותם. גם לא ממש הבנתי את הטיף עם משחת נעליים, היא לא "תלכלכך" לי ת´תמונה?

lilachh

New member
הפיצוצים בקושי רואים אותם כי צריך

להבליט אותם עם צבע. הרעיון עם המשחת נעליים פשוט מאוד - מעט בד עם משחת נעלים - ולשפשפף את התמונה במהירות ובתנועות סיבוביות על מנת להחדיר את הצבע לתוך הסדקים. אם יצאו לך פיצוצים קטנים הפתרון פשוט - לאחר ששכבת סטפ1 התייבשה למרוח עוד שכבה של סטפ1 ואחר כך להמשיך כרגיל סטפ2 וכד´. גודל הפיצוצים נקבע לפי כמות הסטפ1. מניסיון - זה עובד.

lilachh

New member
הפיצוצים בקושי רואים אותם כי צריך

להבליט אותם עם צבע. הרעיון עם המשחת נעליים פשוט מאוד - מעט בד עם משחת נעלים - ולשפשפף את התמונה במהירות ובתנועות סיבוביות על מנת להחדיר את הצבע לתוך הסדקים. אם יצאו לך פיצוצים קטנים הפתרון פשוט - לאחר ששכבת סטפ1 התייבשה למרוח עוד שכבה של סטפ1 ואחר כך להמשיך כרגיל סטפ2 וכד´. גודל הפיצוצים נקבע לפי כמות הסטפ1. מניסיון - זה עובד.

HilOneT18

New member
זה לא נכון...

אני עשיתי סטפים השבוע (פעם ראשונה.. מתנה לבת מצווה..) ולפי העצות שלכן מרחתי שכבה עבה של סטפ 1 והמשכתי כרגיל ויצאו לי סטפים פצפונים.. אז אחר כך עשיתי נסיון ומרחתי שכבה עבה של הסטפ השני ויצאו סדקים יותר גדולים.. זאת´מרת.. הסטפ שני קובע ולא הראשון.

psa

New member
הילה ../images/Emo20.gif, אין נכון או לא נכון.

יש התנסות וכל אחד מספר מתוך ההתנסות שלו. יש דברים שהם חד משמעיים ויש דברים שצוברים עם הנסיון. גם לי יש כל מני התנסויות בטכניקה הזו. יש שלבים שבלעדיהם אי אפשר. ברכות

למעלה