לקה לפיצוצים

שלגיה ו7

New member
לקה לפיצוצים

בהוראות שעל הלקה לפיצוצים, אחרי שמורחים לקה שלב 2, רשום "להדגיש סדקים בצבע שמן מדולל בשמן פשתן" האם חייבים לעשות את זה? או מספיק למרוח שכבה מלקה שלב 1 ועוד שכבה מלקה שלב 2?

lilachh

New member
נראה לי לפי השאלה שהתהליך לא

מובן לך - יש מאמר מפורט בנושא במאמרים אבל בקצרה: בין סטפ1 לסטם2 לא מורחים לכה...לאחר מריחת סטפ1 ולאחר מכן סטפ2 יופיעו סדקים, אותם תדגישי על ידי מריחת צבע מדולל בשמן המריחה תתבצע על ידי טבילה של חתיכת טריקו בצבע ושמן ושפשוף מהיר בתנועות מעגליות על העבודה. בסוף בסוף בסוף שמים שכבת לכה - שנועדה כמו תמיד להגנה.

שלגיה ו7

New member
אז אני שואלת

מה זה ההדגשה הזאות? "צבע מדולל בשמן... איזה צבע ואיזה שמן? ואם חייבים להדגיש? כי אין לי שמן פשתן בבית כרגע..

lilachh

New member
הפיצוצים שנוצרים שקופים ולכן צריך

להדגיש אותם: על ידי צבע שמן או צבע אקרילי עם קצת שמן פשטן - אם אין לך - גם שמן תינוקות יעשה את העבודה. ואפשר גם פשוט להשתמש במשחת נעליים אלא הישנות שבאות בקופסה עגולה. וניתן גם להשתמש בצבע יאכט ורניט.

hoggle

New member
כל הכבוד, לילך

נתת את כל הפתרונות האפשריים! יפה שידעת גם על משחת נעליים, אבל בכל זאת, את המומחית, אז איך לא תדעי. בנוגע לצבע אקרילי, אפשר גם לא להוסיף שמן, אלא פשוט לדלל במים ולהוריד מהר. אגב, אני הרבה פעמים צבעתי את הסדקים בצבע אקרילי לבן (אם הרקע היה למשל פיץ´) וזה יצא משגע.

lilachh

New member
מומחית ../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בשקט - בלי שאף אחד ישמע...אני לא ממש סובלת את הטכניקה....

Noga222

New member
אפשר קבוצת תמיכה???

חשבתי שרק אני (ואורלי) לא חמסניקית פה...

lilachh

New member
אני איתכן - אגב אני ממש לא חמסניקית

כי אני גם ללא ממש בכיוון החמסות.

Noga222

New member
לא חשבתי על זה...

התכוונתי חמסניקית=פיצוצים. לא חשבתי מלשון חמסה, אבל גם זה כבר קצת נמאס לי אז התיקון מתקבל בברכה...

אורלי99

New member
חמסות פיצוצים....

נגה, הכי חשוב איך את מרגישה??? ואני מקווה שהפיצוצים יהיו רק על החמסות.

ofronet

New member
פיצוצים/סדקים -טיפ../images/Emo91.gif

מכיון שסטפ 1 הוא חומר על בסיס דבק, (לכן כשמורחים את החומר השני- סטפ 2 הוא לא "מתאחד" איתו ואז נוצרים הפיצוצים/ סדקים) יש אפשרות למרוח במקום סטפ 1, דבק פלסטי רגיל. זה גם יותר זול וגם תמיד נוצרים פיצוצים, צריך לשים לב ,בגלל דרגת הסמיכות של הדבק לפעמים הפיצוצים/ סדקים יוצאים יותר מדי "גסים", גם פה ניתן לשלוט על הנושא פשוט ע"י דילול הדבק.

lilachh

New member
נכון מניסיון - גם דבק פלסטי וגם דבק

נגרים אלמרס יושים את העבודה של הסטפ1 יופי.

miriamgrun

New member
שאלה אל פיצוצים

אני קניתי את החומר שמשולב שלב 1 + 2 באחד של אמריקנה האם הוא טוב מה אתן אומרות? ואיל להשתמש בו

lilachh

New member
חומר שמשלב 2 ביחד? נראה לי שאת

מתכוונת לקרקל - וזה מיועד לפיצוצים בין שתי שכבות צבע - תבדקי אם כתוב על הקופסא קרקל.

למעלה