לקבל קצת יחס

R o M

New member
מזה???????

נראה לי שאני יודע מה הולך פה... למה יש לי תחושה שמשחקי 26 ואתה זה אותו אדם? אולי אתה עוד מישהו פה... אתה מחפש תשומת לב?

מה את הרוצה ממני

לא עשיתי כלום לא יודע מי זה משחקי 26 בכל אופן רציתי לדבר עם מישהו ואתה סתם תוקף יש לי רק שאלה לגביי תקליטים ישנים של שלמה אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג נ.ב. קראתי את המסר / הודעה חשובה ומבקשים שם לא להציף אז אני משתדל לקצר ולא להפריע לכם אני בסה"כ פעם ראשונה פה למה אתה כועס עליי ועוד על משהו שלא עשיתי אולי אני לא מבין אבל פשוט לקח לכם יותר מידי זמן לענות לי סליחה לא התכוונתי להפריע אני לא ישאל יותר כלום וגם לא עשיתי שום דבר שנוגד את הנהלים בפורום אי מקווה בכל אופן סליחה על ההפרעה. תמשיכו להנות בינכם דרך אגב מי המנהל פה ?

R o M

New member
חמש דקות זה הרבה זמן להגיב???

מצטער אם טעיתי בזיהוי. יכול להיות שאתה לא מי שאני חושב, למרות שאני עוד לא בטוח. בכל מקרה, כמה דקות אחרי שהגעת, ענו לך. אני לא מבין על מה אתה מדבר בכלל! תקליטים ישנים ניתן להשיג את חלקם בחנויות תקליטים שונות כמו האוזן השלישית והקומה ה13 בת"א, ויש כאלה שממש קשה להשיג.

שני דברים:

1. באמת ענו לך אחרי חמש דקות, אז מה זה אמור להביע שלא ענו לך? זה לא צ´אט. הסיבה שהוא חשב שאתה אותו אחד, כי אחד בא אתמול וגם כן חושב שחייבים לענות לו בשניה שהוא מגיע. ויש דמיון רב בינכם. אני מקווה שאתה לא מתחזה באמת, לא תכננו לרדת עליך סתם או משו כזה. 2. ברוך הבא ואני מקווה שתהנה. אתה יכול לכתוב מה שאתה רוצה. אנשים פה נמחקו, כי אין להם תרבות דיון וטיפת הבנה מה עושים ולא עושים. אנחנו לא תמיד כאלה עצבניים, אבל עיצבנו אותנו. אז תתאזר בסבלנות ותראה כמה אנחנו חביבים. באמת. רוני

למעלה