לקאמיקאזה

Uv Kruvi

New member
לקאמיקאזה

הייי..... פרסמת הודעה לפני כמה ימים שאתם מופיעים בשברולט.. מגניב!!! ננסה להגיע.. בכל מקרה.... יש לי שאלה... הופעתם במקרה בביפ? ב"מצעד"?? עשיתם קאבר של אוףספרינג- סלף אסטים... אולי אני טועה אבל אני כמעט בטוח שאלה היו "אף בי אייז"...

KamikazA

New member
כן אחי!

איך אתה זוכר? זה היה בתחילת החופש הגדול היינו גרועים אז, כי רק קמה הלהקה ובעיקרון אף אחד לא ידע לשיר (והיינו קצת מעושנים אפשר להגיד) יש לי את הקסטה של זה

Uv Kruvi

New member
זיכרון טוב אני מניח...

(; כן אני זוכר שהיו טיפה פאשלות אבל בגדול מגניב להופיע בטלויזיה.. :) בכל מקרה ננסה להגיע לשברולט עוד שבועיים... אתה הבסיסט נכון?

KamikazA

New member
כן אני הבסיסט

ותגיע! אנחנו נעשה שם את השיר החדש שלנו " a pe-A-ce called war" בפעם הראשונה בהופעה השיר הזה להבדיל משאר השירים שלנו הוא יותר הארדקור פאנק

Uv Kruvi

New member
מגניב...!!

אני אנסה להגיע... ואהבתי את השם... :) למרות שבשבילי כל שיר שלכם הוא חדש... :) דרך אגב...איזה בס יש לך? יש לי Ibanez SRG 200 מומלצת בחום למיש קונה בס!!! :)

we come in war

New member
יא שחכתי את השם החדש שלי !!

נ נח נחמ נחמן מאונן מקווה שפעם הבאה אזכור אותו

KamikazA

New member
זה יוצא בתאריך

24 למאי. זה יהיה ערב פאנק רוק וניו מטאל

KamikazA

New member
מופיעות רק שתי להקות

אנחנו, ועוד להקת פאנק רוק של בני 20 ומשהו

Uv Kruvi

New member
אהה אוקיי

מגניב ביותר... יודעים מה אנשים... מי שקורא את זה בכל אופן.. אני חושב שרק אני וקאמיקאזה קוראים את שרשור הזה... אבל מה דעתכם על מפגש בשברולט בהופעה שלו?? חושב שיהיה מגניב...

סבבה

סבבה סבבה אני רוצה לפגוש את מתן הוא דומה לי הוא כל הזמן שולח לי הודעות זימה באיי סייקיו

KamikazA

New member
כן! כן! כן!

נעשה פגישה בהופעה שלי זה הכי טוב, כי חוץ מהופעות וכאלה אז אני לא הרבה בשברולט

Uv Kruvi

New member
צבבה בהחלט!!!

אנשים... צבבה כי היום אני לא יכול להגיע... סתם לא בא לי... :) אזזז...נתראה בהופעה... תזכרו את השם יובי כרובי ואתם כבר תזהו... (; ואני גם אסרוק תמונה מתישהו ואשים... בינתיים... שיהיה לכם יום טובה ושנה טובה... מאיש מאושר... (;

למעלה