לצפייה : Now That You're Gone @ EMA's 2008 HQ

tatababa

New member
לצפייה : Now That You're Gone @ EMA's 2008 HQ

הופעה מצויינת! שירי ממשיכה לעשות כבוד למדינה ולעצמה. מי ייתן והשיר ייצא כסינגל גם באירופה ויפרוץ לה שם את הדרך.

m o r 1 0 2

New member
תודה רבה על הכל../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

כזאת מדהימה
היא הייתה כ"כ מושלמת אתמול
גם מקום שלישי זה טוב
פשוט מלכה

Shiri from the block

Active member
ואו המון המון תודה!../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif מקפיצה לך גם. האיכות מדהימה!

האמת שהכי כייף זה לקרוא את הביקורות של ה

אנשים שראו את הסרטון של ההופעה שלה ביוטויוב.
כולם ממש ממש מפרגנים לה- גם האירופאים אמרו(בתגובות לסירטון) שהיא נתנה הופעה מעולה, אם לא הכי טובה בטקס!!!

tatababa

New member
באמת ההופעה כי טובה של הטקס

דיברתי עם חבר בריטי במסנג'ר. הוא אמר שבדר"כ הוא לא צופה בטקס הזה אבל שיכנעתי אותו לצפות כדי לראות את ההופעה. הוא אמר בסוף שההופעה בכלל לא שודרה והתעצבן שראה את הטקס לחינם. כששלחתי לו את הלינק הזה הוא אמר לי שהיא הביאה הופעה מליגה אחרת. חבר אחר שגם ראה את ההופעה וזוכר את שירי מהאירוויזיון היה בטוח שמדובר בעוד איזה סלין דיון כזאתי נמרחת, וכשראה את זה הבין עד כמה היא אנרגטית. בקיצור, ההופעה הזו עשתה לה רק טוב. אני מאוד מקווה שהאנשים הנכונים ראו את זה ושדברים יתחילו לזוז לכיוון סינגל בינלאומי.

ההופעה שלה באמת הייתה מדהימה!!!

אין דברים כאלה!!! הטקס היה ממש משעמם...חחחח כל הטקס חיכיתי להופעה של שירי וכשעבר 12 כבר התחלתי להילחץ ולחשוב על מתי היא כבר תופיע... כשהראו אותה פתאום התעוררתי (כל הטקס כמעט נירדמתי...חחחח ממש משעמם...) ההופעה הייתה (בלי שום ספק) הכי טובה בטקס... ולדעתי, כמה ששירי אוהבת את ביונסה וכאלה וכמה שהן מצליחות, שירי פי 1000 יותר טובה מהן... שירי זמרת מליגה אחרת...חחחח

../images/Emo210.gif../images/Emo31.gif לא מסכימה.. לדעתי הטקס בכלל לא היה

משעמם. היו מלא הופעות טובות
ההופעה של אסטל, של ביונסה, הטינג טינגז והופעה של קייטי פרי.. אבל בהחלט ההופעה של שירי הייתה מדהימה

היו הופעות טובות אבל...

עדיין זה קצת שיעמם אותי.... חיכיתי כל הזמן להופעה של שירי וכנראה שבצדק... לדעתי היא הייתה ההופעה הכי טובה בטקס... ושירי כופלת את כל מי שהיא מעריצה והיא לא מודעת לזה...חחחח ביונסה, מריה קארי, אלישיה קיז וכו' ממש טובות (אין על זה ויכוח...) אבל לדעתי שירי הרבה יותר טובה ויש לה יכולות ווקאליות שאין להרבה אנשים... טוב אולי אני קצת לא אובייקטיבית אבל זאת דעתי...חחחח

DJ ELAD 17 A

New member
הופעה מהממת של שירי!!

היי אני קצת חדש מתי שירי תוציא אלבום אלבום באנגלית ?

תשובה:

זה עוד לא ידוע... האלבום כבר מוכן אבל עוד לא יודעים מתי הוא ייצא... זה לא כמו בארץ... שם זה לוקח קצת זמן... (לפי מה ששירי אומרת כל הזמן...)

למעלה