לצפות ולהיראות ...

לצפות ולהיראות ...

אני זוכר שבדיון כזה או אחר בפורום , הרבה מאוד חברים אמרו שהם מעדיפים על פני הפורנו המבויים , ריאליטי אנושי כזה , זיון מהשכונה ... של השכנה.
מה דעתכם/ן על האתרים האלה של הזוגות האלה או הבודדים המציגים את מרכולתם ויכולתם תמורת "טיפ" כזה או אחר....ואולי בתור שעשוע ,הנאה ,שיתוף וואט אבר מציצנות בקיצור לאחרים .
אתמול ברגע מת בזמן העבודה, יצא לי לראות "שואו" נחמד מאוד, הייתה איזה צרפתיה בעבודה שלה .. סקסית במיוחד , "במקרה" היה לה דילדו ליד, ומתחת לדלפק .. "במקרה" היו גם אנשים .. בשולחן ממול ..שהלכו וחזרו ..ואשכרה היו ...כי היה סאונד ברקע , והיא טרחה להראות אותם מדי פעם כדי שיעריכו את "הסיכון" שהיא לוקחת .... ואפילו איתגרה את הצופים תמורת טיפ נדיב .. להפשיל את תחתוניה בתור התחלה לחלוץ שד בתור המשך , ולסיום להחדיר את הדילדו תוך כדי ישיבה על הכיסא (הוא נעלם בתוכה) וזה היה וואחד דילדו .המיומנות בקירוב המצלמה בזמן הנכון למקום הנכון במקום פומבי הרשימה אותי מאוד היא נראתה די משועשעת מהעניין וגם הרוויחה שעות נוספות ...אבל לא נראה לי שזו הייתה מטרתה ...וזה עוד כלום לעומת האיטלקיה שלקחה איזה גבר לשימוש תפאורה ... וככל שהמחיר עלה...בברכות ג'רציה ויחס אישי חם ... קיבלה לבסוף פיסטינג אנאלי ... תאכלס , זה היה מגרה.. זה היה אמיתי .. לא מבויים .... אבל לצורך הטיפ ...
הייתם עושים כזה דבר?מתחרמנים מהידיעה שמאות או אלפים צופים בכם/ן ? מנסים לביים אתכם , מאתגרים אתכם ...ואולי סתם משתעשעים להנאתכם בטיזינג הדדי עם/מול קהל ...

נניח שאי אפשר היה לזהות אתכם/ן ..למשל מסכה ...בכל זאת השכונה שלנו די קטנה .

לא חסרים

למשל Myfreecams
אבל זה לא חובבני ורוב הבחורות שמה נעולות בסטודיו

זה עובד תמורת כסף?

&nbsp
&nbsp
אם כן, ממידע פנימי של מישהו שעבד באתר כזה, זה רחוק מלהיות "חובבני".
גברים זה עם תמים..
&nbsp
אני לא הייתי עושה דבר כזה בחיים. קצת בעייתי לי עם המקצוע שלי..

לא

זה ממש לא תמורת כסף ...הצפייה בחינם , כאילו כמו בכל מקום ישנם כאלו שזו מטרת השידור והשאר עושים זאת לשם שעשוע...
אפשר לקבל"טיפים" מחובבים שאוהבים לצפות במה שהם רואים ...ולספק את תאוותם של אותם צופים , .אבל לא חושב שאפשר להתפרנס מזה כדרך קבע.
מעט מאוד עושים "שואו"או טיזינג שעושה רווח נאה ....יש , אבל מעט ....

ישנם גם אתרים שמביאים "הופעות" מטעם האתר..(בדרכ של כוכבניות פורנו הם אינם מסתירים זאת ואפילו מציינים באיזה ימים ושעות ...ה"מפורסמות " מגיעות ." ) באתרים מהסוג הזה כתוב מי מופיע מטעמם ומי "חובבן"...כאילו יש שקיפות לפחות באתרים הנורמלים והאמינים .

התמימות ממני והלאה....כשיש טחורים , צלוליטיס ...או זוג חברים שיכורים ומסטולים שמשוחחים תוך כדי עם הצופים , ומגיבים בהתאם און ליין ... זה לא מוקלט ואותנטי .
(סתם דוגמה מפגרת אבל ממידע פנימי של מאות אתרים כאלו ... אי אפשר להסיק לגבי הכלל).

ofirofir2

New member
חובב

אני חובב :) תמיד העדפתי את בת השכן על כוכבת הפורנו....
&nbsp
כמו שאני רואה את זה... חלק ניכר מהבנות שם הם מקצועניות (שלא לדבר על בנות ממזרח אירופה שעובדות עבור כל מיני מפיקים) עם מסחטת כסף מאוד מדוייקת וברורה.
&nbsp
חלק באמת חובבניות שעושות את זה או בשביל הכסף או בשביל הריגוש...
&nbsp
מעולם לא נתתי שם טיפ, אבל כן דיברתי עם 2-3 יחסית הרבה, סוג של דיבור כיף ביננו לאורך זמן ...

חופ שיה

New member
אני אוהבת לצפות בלייב.

לא עושה לי את זה להיראות.
אין לי בעיה להיראות, אבל זה לא הקיק שלי.
אז לא, לא הייתי עושה את זה וגם אנ'לא מתחרמנת מזה שצופים בי.:)

למעלה