לצערנו

לצערנו

הכרות שלא הצליחה נראה שאכן עקרב לא מאזניים גילנו שהייתה כנראה קצת פרפרית ואולי יותר ,ושהיא לא קלה עם פתיל רוגז קצר ומתרגזת בקלות !

ואני חשבתי שזה זה כי קרו לי דברים טובים בעקבות הכרות איתה ,איזו התהפכות ואכן נראה שהנפש לא ממש טובה מהיסוד !!!!

עוד עצבות שקוראת וקדימה להכרות הבאה !

וכרגיל נשארת עם 2 כלבים סוג של בדידות והפליא אותי אך היא רווקה עדיין ,אז כנראה שטוב שעושים בדיקה ,אין בי כעס עברתי שיעור יש מפלצות מתוסבכות במסווה של מראה תמים ויפה ומיוחד!!

עצוב לי אבל בראש מורם ממשיך הלאה לנפש הטובה שבת שלום חברים

liranush39

New member
אל תתבאס

היי...
אל תתבאס,
היא כנראה פשוט לא מתאימה לך- אני מאוד מבינה שקשה לך, אחרי הכל בטוחה שנקשרתם,ואם קרו לך דברים טובים בעקבות ההיכרות- כנראה שפשוט היית צריך להכיר אותך כדיי שתיפגש עם אותם דברים.
אתה מבין למה אני מתכוונת?
אני מאמינה שכל בנאדם שאנחנו פוגשים- יש לו תפקיד בחיים שלנו, והתפקיד שלה היה להראות לך דברים ולגלות לך דברים שלא ידעת קודם.
תשמח!
צמחת- אתה כבר לא באותה נקודה.
אתה יודע... לפני חודשיים הכרתי בחור מדהים,אבסורד הוא שמהטלפון הראשון התחברנו.
עזרנו אחד לשניה בהרבה דברים-מהותיים!
צחקנו, והיה ממש ממש כייף.
אחרי כמה פעמים שיצאנו- הוא אמר לי שהוא לא סגור על עצמו-ואמר שהוא צריך זמן, ומעדיף שנישאר חברים טובים, כי באמת- היה לנו ממש חיבור טוב.
היום אני מבינה כמה זה נדיר ועוד באתרי היכרויות- ותוהה איך הוא לא רואה את זה.
אני החלטתי שאני מנתקת ואמרתי לו שאני לא רוצה איתו קשר.
אני יכולה להגיד לך שהוא חסר לי מאוד- בתקופה כ"כ קצרה הפכנו לחברים מאוד טובים.
אבל עם כל הכאב- אני מעדיפה להיות פנויה רגשית- ולדעת שיכולות להיות הזדמנויות מאשר להתפשר על להיות ידידה שלו- ולהיות תקועה.
לגבי מה שכתבת ש"כרגיל נשארת עם שני כלבים"
ואל תגיד כרגיל... כרגע אתה חווה סוג של בדידות- והיא רגעית,
(וזה בדיוק מה שאני אומרת לעצמי ברגעים אלה ממש).
&nbsp
תסתכל על ה- מאקרו.
מה אתה רוצה,לאן אתה מכוון, מה הפעולות שאתה עושה כדיי להגיע לשם.
אולי עם אותה בחורה זה לא צלח,אבל אתה תתחתן- וזה רק עניין של זמן.
אמונה פה היא שם המשחק.
תאמין שתמצא את בחירת ליבך, ויום יבוא ותסתכל אחורה ותגיד... הייתי צריך לעבור את כל מה שעברתי כדי להגיע אלייה- לאחת שלי.
ולעומת זאת אם תמשיך לומר כרגיל ותאמין בזה- כך ייקרה.
כמו שאמרתי- אני מבינה לגמריי- ודווקא ברגעי הבדידות- הייאוש מופיע,והאמונה נדחקת הצידה.
מקווה שהפנמת והעליתי חיוך לך ולכל מי שקורא את זה.
הכתיבה אישית לי- עשתה מצויין :).
מאחלת לכולנו שלא נפסיק להאמין.

גברת ע

New member
מישהי פעם אמרה לי

משהו על זה שאני פרייארית וצריכה להפסיק לתת ולעשות לאנשים (בני זוג, חברים וכו').
אני אמרתי לה שאני מבינה מה שהיא אומרת ואני יודעת שלפעמים אנשים מנצלים אותנו ולפעמים אולי אני מצטיירת כפרייארית או תמימה או לא יודעת מה, אבל אני לא יכולה לשלוט באנשים, אני לא יכולה לשלוט בהתנהגות שלהם במה שהם חושבים מאמינים או רואים, אני כן יכולה לשלוט בעצמי.
כשאני עושה משהו עבור מישהו אני עושה כי אני רוצה לעשות או כי אני חושבת שזה הדבר הנכון לעשות, אני לא עושה/לא עושה משהו כי אולי מישהו יעריך, ינצל, יצחק או מ ה שלא יהיה עלי.
&nbsp
אני יודעת שזה לא קל וההתקלות הזאת עם אנשים לא טובים באמצע הדרך פוגעת ומתסכלת ומעייפת, אבל אסור לנו לתת לזה לשנות אותנו, זה בסדר להשתנות אבל שזה לא יהיה מישהו רע או משהו רע שעשו לנו שישנה אותנו ואת הטוב שבנו.
&nbsp
ואני מאחלת שהשבוע החדש יביא בשורות טובות והרגשה טובה!

היי

תראי חלילה ואין לי מילה רעה כלפיה ,אני פשוט הופתעתי כאחד שמכיר את הוויה התל אביבית והתפלאת אך לא חטפו אותה לנישואין!
זה משהו מיוחד שלא פוגשים כל יום!
נתקלתי בשלל אנשים בחיי אני מצטער על זה שהטבע שבה והתנהגות וכו לא יתאים למסגרת שלנו ביחד ועל זה אני מצר
עד שמוצאים אנשים טובים לוקח זמן לצערנו !

פשוט הרגשתי שזה זה ושזה ישלים אותי ,האכזבה הייתה הגילוי על המידות והתנהגות שלא בהכרח באשמתה !

חודש טוב שנדע בשורות טובות ורק טוב

supersonic777

New member
אומרים,ש"לפראיירים" יש הרבה חברים...

ו"ללא פראיירים",אין או כמעט ואין...

צלשלספק

New member
אל תשתני. יש אנשים שיעריכו אותך על הנתינה

לזולת, גם אם לעיתים מסתבר שנתינה זו מתגלה כניצול מתמשך מצד הצד השני. כן, יש גם נצלנים וקנאים ושאר מזיקים (ומזיקות) ומאלו כדאי להתרחק איך שאתה מרגיש שבנאדם כזה נכנס לחיים שלך,
בהקשר זוגי או חברי - תודה אבל לא תודה...
אני משקיע (מציע, יוזם, מבצע וכו') במישהו או במישהי או במשהו שמרגיש לי מבפנים, באופן אוטומטי שהנושא או האדם שווה את הזמן וההשקעה שלי ושאני חייב ורוצה לעשות את זה.

גברת ע

New member
בדיוק!

אני מעדיפה שיחשבו שאני טיפשה, תמימה, פרייארית מאשר להתנהג שונה מאיך שאני חושבת או מרגישה או מאמינה.
אם להשתנות אז להשתנות כי אנחנו רוצים .

dori78

New member
כנ"ל.

noale noale

New member

אני לא יכולה לשלוט במה שאנשים אחרים עושים, או חושבים.. אני כן יכולה לשלוט במה שאני עושה !
&nbsp
ממש לקחת לי את המילים מהפה ! ( נכון דורי? כמה פעמים שמעת את זה ממני?)
&nbsp
זה נכון לכל תחום בחיים - ולכל ההחלטות שלנו. מנסיון אישי של החלטות קשות של השנים האחרונות - שהיו מלאות בדילמות כאלו של "איך יחשבו עלי ומה יראו ויגידו, ומה נכון לעשות"... בסופו של דבר - אנחנו יכולים לשלוט רק בעצמינו - וצריכים לחיות עם ההחלטות שלנו בשלום. אז אם החלטתי שמשהו נכון לי, הוא נכון לי - גם אם מישהו אחר יגיד שאני פריירית. אז שיגיד

&nbsp

noale noale

New member

(משום מה שיגרתי וההודעה לא מופיעה, אז שחזור ההודעה ושידור חוזר.., ואם יש כפילות , איתכם הסליחה)

"אני לא יכולה לשלוט באנשים, אני לא יכולה לשלוט בהתנהגות שלהם במה שהם חושבים מאמינים או רואים, אני כן יכולה לשלוט בעצמי"

זה כמעט ציטוט מדויק שלי (דורי - כמה פעמים שמעת את זה ממני?)

וזה נכון לכל תחומי החיים. השנים האחרונות העמידו בפני כמה וכמה החלטות לא פשוטות - שיכלו להיות מושפעות מ"מה יחשבו עלי, איך יתייחסו לזה" וכולי. בסופו של דבר - עלינו לחיות בשלום עם ההחלטות שלנו ולכן עלינו לעשות מה שנכון לנו. גם אם אחרים חושבים שזו החלטה לא נבונה.

dori78

New member
אני רוצה לשאול משהו

כתבת באחת ההודעות הכפולות, שההיכרות הבאה שלך היא מנהלת שיווק של אחד המלונות בירושלים.
מצד אחד - אתה מחפש "אשה של בית, אחת שלא טעמה ולא ראתה עולם, שלא חוותה הרפתקאות מסעירות"
מצד שני - אתה מספר פה על היכרויות עם נשים בעמדות כח, כאלה שבאופן ברור מעוניינות בקריירה מחוץ לבית.

אתה לא רואה פה דיסוננס?

היי חכמה :)

תראי אנחנו זורמים לגבי הכרות עם מנהלת שיווק היא ממוצא רוסי משהו חדש ושונה קצת לגמרי ,מנסים תראי למצוא אישה שלא ראתה עולם זה חרדית מבני ברק או ערביה מאיזה כפר !
אנו חיים במציאות כזאת שקצת מכל דבר ,לי לא מפריע אשה בעמדת כוח כשיש לה נפש טובה ונעימה וחכמה ולא וולגרית או שטחית אז בסבבה זורמים בהכרות .
להתחיל לעשות רגע זה מתאים וזה לא ובוא אהה אם היא עשתה קעקוע גדול אז משהו בא לא בסדר,בזוגיות אני משתלב לא כופה או משתלט או מנסה לשלוט כן מציב גבולות ומעדיף שאדם שמולי ינהג בבגרות וידע להתנהל !

חשוב לי אהבת האדם הנכון מולי !
אם הוא מכל מיני סיבות הגיע למקומות לא הכי הכי ולא שיפר או חילץ את עצמו או שהתנהגויות יפריעו לתפקוד החיים הזוגיים אז הבחירה היא בידי ולא קל לנו עם הבחירה כזאת להפסיד לפעמים אין ברירה !

והינה 10 חודשי הכרות נעימה מיוחדת אולי הלכו לאיבוד

אני לא אוהבת את צורת ההתבטאות שלך

כלפי נשים או הדייטים שלך. זה מעורר בי חלחלה. ואני כנה עם פתיל הפכפך ושרוטה מהיסוד אז חייבת להעיר. שלום ותודה.

לא להתרגז

כי גם לי זה ממש לא קל עם התחושה הזאת !
בסך הכל אני מדי פעם משתף על חיי פה ,ואילו מצבים מהחיים להגיד לך שאני 10 חודשים עם הכרות הזאת ולא מבועס רצח?
ולי בעיה עם הבחורה מולי פשוט היא חוששת וקשה לי להשתנות מעצם זה שיש זוגיות !וכשלא רוצים להשתנות מתוכך אז זה קצת בעיה בחיי שיתוף וזוגיות!

כל אחד עובר סערות כאלו בחייו !ולדעת פשוט ללמוד לחיות ולשפר ולהשתנות בכדי להכיל בן זוג נכון ומשלים כנל לגבי גברים גם

למעלה