PrInCeSs 182
New member
לצערכם הרב חזרתי P:
אבללללל אל תדאגו, באתי לפה כשהיה מצב רע במירק והיה ממש ממש משעמם ועכשיו כשמעניין שוב... אני לא ממש עוקבת אחרי ההודעות פה אז אי אפשר להיות ככה בפורום כי אני לא אבין כלום..
אם להגיד לכם את האמת, אני לא מתה על האנשים בפורום הזה ובכל הפורומים האחרים והאמת, גם לא ממש אכפת לי מה אתם חושבים עלי כי אתם לא מכירים אותי...
אבל חשבתי שיכול להיות סבבה לדבר עם אנשים שאוהבים את בלינק 182 כמוני. אבל לאנשים פה, יש דעות כל כך נחרצות, אי אפשר להתווכח איתם וויכוח שקט..... הייתי בפורום אחד בבננה בום והיו איזה שני ילדים בני 17 שקראו לנו "וואנביז" כי שמענו בלינק 182 שלפי דעתם זה "וואנבי רוק". חשבתי שנפטרתי מהדבר המטומטם הזה עד שהגעתי לפה ואני רואה "פוזרים". בגלל זה אני לא ממש מתה על פורומים אבל אם בא לכם כדאי לכם לנסות להכנס למירק יותר סבבה שם. אתם יכולים להכנס לאיזה ערוץ (חדר) שאתם רוצים ולדבר על מה שאתם רוצים, זה תכנת צ´אט כזאת (למי שלא יודע). אני בצ´אט של אינטרנט זהב, כאילו בשרת של הצ´אט. אם בא לכם לנסות כנסו לקישורית.
server.ivrit.co.il/ ערוץ join #blink_182/
אבללללל אל תדאגו, באתי לפה כשהיה מצב רע במירק והיה ממש ממש משעמם ועכשיו כשמעניין שוב... אני לא ממש עוקבת אחרי ההודעות פה אז אי אפשר להיות ככה בפורום כי אני לא אבין כלום..