לצערכם הרב חזרתי P:

PrInCeSs 182

New member
לצערכם הרב חזרתי P:

אבללללל אל תדאגו, באתי לפה כשהיה מצב רע במירק והיה ממש ממש משעמם ועכשיו כשמעניין שוב... אני לא ממש עוקבת אחרי ההודעות פה אז אי אפשר להיות ככה בפורום כי אני לא אבין כלום..:) אם להגיד לכם את האמת, אני לא מתה על האנשים בפורום הזה ובכל הפורומים האחרים והאמת, גם לא ממש אכפת לי מה אתם חושבים עלי כי אתם לא מכירים אותי...:) אבל חשבתי שיכול להיות סבבה לדבר עם אנשים שאוהבים את בלינק 182 כמוני. אבל לאנשים פה, יש דעות כל כך נחרצות, אי אפשר להתווכח איתם וויכוח שקט..... הייתי בפורום אחד בבננה בום והיו איזה שני ילדים בני 17 שקראו לנו "וואנביז" כי שמענו בלינק 182 שלפי דעתם זה "וואנבי רוק". חשבתי שנפטרתי מהדבר המטומטם הזה עד שהגעתי לפה ואני רואה "פוזרים". בגלל זה אני לא ממש מתה על פורומים אבל אם בא לכם כדאי לכם לנסות להכנס למירק יותר סבבה שם. אתם יכולים להכנס לאיזה ערוץ (חדר) שאתם רוצים ולדבר על מה שאתם רוצים, זה תכנת צ´אט כזאת (למי שלא יודע). אני בצ´אט של אינטרנט זהב, כאילו בשרת של הצ´אט. אם בא לכם לנסות כנסו לקישורית. :) server.ivrit.co.il/ ערוץ join #blink_182/

Manic Subsidal

New member
שירה... אני לא מאמין עלייך!

מפרסמת את הערוץ שלך על חשבונם של ילדים קטנים ותמימים?! בושה וחרפה!!! סתם בצחוק... כנסו כולם! זה אחלה ערוץ!

PrInCeSs 182

New member
כן!

חיייייייייייייייייי תודה על הפרסום...:) ואני אהרוג אותך למה לא אמרת לי שזה אתה?!~ יא חמוד ^-^ Cya

Girly Girl

New member
שי-רה!

ההההההההההיייייי P= זה לא קשור לפורום אבל זוכרת את בוסקו הכוסון? נו אז זהוווווווווו מצאתי טונות טונות טונות אתרים שלו הוא היה בברלי הילס !!! ויש לי משם טוווווונווווווות תמונות! וראיתי אותו באיזה סרט אחד עם שער ארוך יחסית לבן- עד הכתפיים! ייאאאאאבבבבה. ד"א בסדרה (משמרת שלישית לא בברלי) יש לו אח שקוראים לו מייקל והוא סוחר בקוקאין ובעונה השלישית יאשימו אותו ברצח =] סורי אני מתלהבת מכל העניין וד"ש לשירנית (למרות שאני איתה עכשיו באייס..חח) girly girl

Alinush182*

New member
מה האתר.......

אני מתה על בוסקו הוא כזה כוסון! מה הכתובת של התמונות שלו???????

PrInCeSs 182

New member
רומי - מסר

היה בבוורלי?!?!? אנלא מאמינההההההה! ד"א שירנית הביאה לי 4 תמוונת של ג´ימי הכוסון ובוסקו הכוסון :]]] Cya =)

Girly Girl

New member
שי-רה ולי-נה..חחח

התלהבתי מ-... המ אין לי כוח לחפש שוב את האתר חיחי עצלנית שכמוני קיצעלך יש היום משמרת~!~ וראיתם את הפרסומת איך בוסקו כזה אמר "מאמי?" (כאילו אמא, דה) קייייייצעלך אני מקליטה! באמת=]] זה כלכך מרגש אני עוד רגע בוכה girly girl

למעלה