לצערי

• פותח הנושא Thats
  • פורסם בתאריך

Thats

New member
לצערי

המאורעות האחרונים העוברים עלינו מוכיחים כי מדינת ישראל נמצאת בדרך אל קיצה. שוב פעם ההנהגה הישראלית מומחית במיסמוס כל הישג צבאי של הצבא שלנו. שוב פעם נתבזה מול כל שאר העולם. איך זה שעדיין פרס, אבי אבות מחדל אוסלו, עדיין אחראי על ההסברה הכושלת בעולם? איך זה שהוא עדיין לא יושב בביתו, מחכה למשפט האומה. כל כך הרבה אנשים נהרגו, אלפים רבים נפצעו והלה, ממשיך בדרכו הנלוזה. אני מצטער לומר שהודעתו של בני איילון בדבר הדלפת המבצע הצבאי לחדריו של ערפאת גם היא הולכת ונשכחת במכוון ע"י ראשי המדינה שלנו במקום שתהיה נושא לחקירה בדבר השערורייה הגדולה ביותר מאז העברת "תהליך אוסלו" בפרלמנט הישראלי על חודו של מיצובארו. שוב פעם ההנהגה הכושלת שלנו לוקחת רק מהמעמד הבינוני (ההולך ונעלם). הפתרון היחידי שיכול להיות במצב של היום הוא רק בהכרחת אזרחי ישראל להגיש דוחות שנתיים על הכנסותיהם. רבים עובדים "בשחור", רבים רשומים כמובטלים אבל הם חיים ברמת חיים אחרת לגמרי. למה מה שמתאים לאזרחי ארה"ב לא מתאים לנו כאן? לצערי כל מה שדיברתי עליו בסיפורי, הולך ומתגשם. בינתיים אנחנו עדיין בחלק הטוב, אבל בעוד מס´ שנים, יגיע החלק הרע באמת. Thats all folks לכל ידידי שתהו להיכן נעלמתי: א. כתבתי תסריט לסרט ארוך (שעתיים ומעלה) בשם "מטמורפוזה". ייתכן ואפרסם באתר שלי פרקים ראשונים מתוכו כדי שתקבלו חשק לקנותו. (הוא לא יפורסם בחינם). ב. בימים הבאים אעלה לאתר את הסיפור 2010 באנגלית. ג. בימים אלה התחלתי בהשלמת סיפורי הבא שיפורסם לעתיד לבוא באתר שלי ובפורומים השונים. לצערי, המאורעות האחרונים של מסמוס ומזמוז כל השגי צה"ל במלחמת "חומת מגן" דוחפים אותי להמשיך במבצע הענק בו התחלתי עם רדתו של אהוד ברק מהמטוס שהחזירו מקמפ דייויד. כתיבת ההסטוריה של מדינת ישראל לעתיד לבוא. ::1 Thats all folks לאתר הבית ולסיפורים: http://Thats_allfolks.tripod.com

למעלה