לצערי

rini43

New member
לצערי

לצערי חזרתי. ההריון לא התפתח ועלי לעבור גרידה באיכילוב. הלב דואב.כל כך הרבה תקוות התנפצו.

שמולה

New member
כואבת איתך../images/Emo7.gif

מקווה שפעם הבא שתכתבי "חזרתי" המנגינה תהיה מרנינת לב איתך לאורך הדרך

עמית@

New member
כמה מאכזב וכואב ריני ../images/Emo10.gif

אני ממש מצטערת, מצטרפת לכל תקווה חיובית עמית

מצטערת לשמוע ../images/Emo10.gif

מקווה שהפעם הבאה תצליח לך במהירות וההריון ימשך 9 חודשים תמימים עם תינוק צורח בסופם. שולחת חיבוק בנסיון לעודד קצת, חנה

באאבו

New member
קשה לי לבלוע...

ריני, קשה לי לבלוע את ההודעה שלך. אין לי הרבה מה לכתוב כדי לנחם, כי נראה לי שכלום לא יכול לנחם במצב כזה.
אני רק מבקשת לשלוח לך חיבוק חם, ואת ניחומיי. חנוכה הזה באמת לא כ"כ מוצלח לנו. ריני, אני מקווה בשבילך שחנוכה הבא, בעז"ה, תחבקי לך ילד חמוד ועגלגל בן חודשיים. באמת בהצלחה, באאבו

ריני יקרה

כל כך מבינה מה עובר עלייך. הייתי שם... מקווה שתרגישי יותר טוב ושבפעם הבאה זה יילך טוב יותר. אם את רוצה לדבר או לשאול משהו, כתבי לי למייל שלי [email protected] או שלחי לי מסר מחבקת חזק חזק זוהרה

רומי 007

New member
ריני

מצטערת לשמוע שזה לא הצליח. יש לנו חבורה גדולה החודש. שהגרידה תעבור בקלות וללא מכאובים מיותרים. מחכה לך כאן. להצליח מחדש בפעם הבאה.

נורא רוצה לעודד ולנחם

ברור לי שזה קשה מאוד יותר קל לאחל שכמו שאחד נקלט כך ייקלט גם הבא רק שהפעם יהיה יותר עקשן ויתכסה בשק ויפעם ויגדל ויהיה ילד מקסים בהצלחה ליאור

טלי2

New member
מצטערת בשבילך ריני......

אזלו לי כבר מילות הניחומים, אבל אני איתך, כואבת ועצובה ומקווה איתך שזו מנת היסורים האחרונה שלך.

רוני@30

New member
ריני -

כל כך הרבה חדשות עצובות ורעות. אני מקווה שהתהליך הנוכחי יעבור בקלות האפשרית, ושלאחריו יהיו רק חדשות טובות ומשמחות. רוני

נועם@בת

New member
../images/Emo14.gif ריני ../images/Emo7.gif

רק לפני חודש היינו מאושרים איתך עד הגג, על הנס שקרה, ועכשיו הכל שבור ורמוס. קבלי חיבוקים חמים ואוהבים ריני, הרבה תקוות התנפצו, אבל לא כולם. הדיקור שקיבלת חיזק אותך, רק העובר לא היה תקין. זאת הסטטיסטיקה היבשה הכואבת. העובר הבא יהיה כבר תקין, ואם תמשיכי בדיקור, גם הוא יקלט- הפעם לתמיד. מתפללת שהפעם הבאה תהיה מוצלחת יותר ולתמיד
נועם

ligo

New member
ריני../images/Emo4.gif

לא יודעת כבר מה להגיד. כואב כואב כואב!

למעלה