לצערי

לצערי

על תושבי שדרות וקיבוצי הנגב לשקול לפנות לממשלת ארה"ב לבקשת מקלט מדיני. לא ייתכן שאוכלוסיה שלמה תחיה במשך שנים תחת מטר של פצמרים וקסאמים בשל מדיניות הכיבוש של ממשלת ישראל. משמח לדעת שתושבים רבים משדרות וקיבוצי הנגב נטשו את ביתם ועברו לעומק שטח המדינה כי אף אחד פה לא צריך להיות פראיר של ממשלת שרון. לצערי בשל המדיניות המטורפת של ממשלתנו תושבים אלה שוב יתקלו בכוחות ההתנגדות הפלסטינית ולו היו חכמים היו כבר עתה יורדים ממדינת הכיבוש הזו. יש לומר לממשלת שרון, הביאו שלום או שנרד מפה אחת ולתמיד כולנו ונשאיר אתכם עם כל החרא שעשיתם גם לנו וגם לעם הפלסטיני.

אשרת

New member
../images/Emo5.gif

הייתי מציעה לך לשקול פניה לפסיכיאטר המחוזי.

תושבי שדרות והקיבוצים אינם הפראירים

שלך. הם לא יספגו פצמרים עבורך. מדוע אינך מפגינה למען תושבי הקיבוצים ושדרות וקוראת לממשלת הטירוף של השמאל הציוני והימין להוציא אותנו מבוץ הכיבוש

אשרת

New member
דפוק. אני גרה באשקלון...

ונכון לעכשיו אני עצמי יכולה לספוג איזה פצמ"רים , קאסמים בעצמי. אז שתוק! אני לא יודעת איפה אתה חי, ובאיזו מציאות אתה ממש מתפקד, אבל .. מתכוונים לצאת כרגע מעזה.

אם כך עלייך לעבור לתל אביב

כי לצערי שרון יפקיר גם אתכם כמו שהוא מפקיר את תושבי שדרות והקיבוצים. למה לספוג קסאמים בגלל ממשלה אטומה שכל מה שמעניין אותה הוא הכיבוש.

לכן הצעתי

על תושבי שדרות וקיבוצי הנגב לשקול לפנות לממשלת ארה"ב לבקשת מקלט מדיני.

גם לצערי

הנהלת הפורום פה נותנת במה להצפה של חולרמן ולא שמה לזה סוף ההנהלה פה שותפה מלאה לדבר המגוחך הזה חולרמן שמאלני או ימני (מה זה משנה) לא יכול לכתוב פה הודעות ורצונות שכל מי ששכל בראש יודע שלעולם, כל עוד המדינה הזאת יהודית לפחות, לא יקרו קחו את זה בחשבון מנהלים יקרים חולרמן שם את המפלגה שלכם באור מגוחך

אז כשהצענו ב68 שתי מדינות

לשני העמים, גם אז אמרו שאנו חולרמן ואמרו שכל מי ששכל בראש יודע שלעולם, כל עוד המדינה הזאת יהודית לפחות, לא יקרו. אפילו רבין ופרס אמרו לפני כ14 שנים שמדינה פלסטינית פירושה חורבן לישראל... והיום? אריק היה מת לתת מדינה לפלסטינים אבל הם כבר לא מעונינים. לכן חייבים למהר לפני שיהיה מאוחר

איפה השמאל? בשלטון.

הרי אריק מבצע את המדיניות שלנו יותר חזק ויותר מהר ממה שאנו היינו עושים

שאל את אריק את השאלה הזו

הרי גם הוא היגיע למסקנה שאי אפשר לנצח שלא לדבר על השמאל הציוני שהבין את זה הרבה לפני.

גם הליברמן שלכם בצד שלנו

גם הוא נותן מדינה פלסטינית מחזיר את השטחים הכבושים והכל קרא את התוכנית שפירסם לאחרונה. למה בבונים לא מבינים?

חחח איזה טיפש

אתה מסכים לתוכנית של ליברמן? סבבה תפיץ אותה בקרב העם שלך כל המשולש עובר לרשות כי רק כך יהיה שלום ירדן היא המדינה הפלסטינית

לא כתבתי לנצח, כתבתי לשתק את מקור

הירי, אנחנו נעשה את בעוצמה הרבה יותר חזקה אחרי שנפנה את עזה, לא "פשע מלחמה" ולא בטיח, ההתנתקות תקנה לנו את הלגיטימציה.

נעשה את זה בכל מקרה

מקורות ירי משתקים, לא שואלים שאלות. איומים מחסלים, לא שואלים שאלות ולא בורחים. מטרות צבאיות הורסים, לא שואלים שאלות. ממש כמו נוהל צבאי.

למעלה