לצערי.......... לא אהבתי. קשה לי לומר את זה אך מעדיפה להיות כנה..
נ נועה11121 New member 15/6/10 #2 אני מבקשת ממך לעזוב את הפורום!!../images/Emo6.gif סתם...!על טעם וריח לא מתווכחים,מה לעשות. זה לא מה שיוציא לנו את האוויר מהבלון או את הרוח מהמפרשים או את המיץ מהגת חחחחחחחחחחח אבל קחי בחשבון שאנחנו מרשים לך לא לאהוב רק שיר אחד.
אני מבקשת ממך לעזוב את הפורום!!../images/Emo6.gif סתם...!על טעם וריח לא מתווכחים,מה לעשות. זה לא מה שיוציא לנו את האוויר מהבלון או את הרוח מהמפרשים או את המיץ מהגת חחחחחחחחחחח אבל קחי בחשבון שאנחנו מרשים לך לא לאהוב רק שיר אחד.
K karoleking New member 16/6/10 #3 ../images/Emo6.gifנועה! מותר לה לא לאהוב שיר../images/Emo6.gif זה לא כל כך נורא. יש עוד איזה 11 בדיסק. העיקר שאתמול כששמתי את השיר לאיציק, הייתה חגיגה של תופים בבית. יצא מגדרו מרוב אושר הבן-אדם!
../images/Emo6.gifנועה! מותר לה לא לאהוב שיר../images/Emo6.gif זה לא כל כך נורא. יש עוד איזה 11 בדיסק. העיקר שאתמול כששמתי את השיר לאיציק, הייתה חגיגה של תופים בבית. יצא מגדרו מרוב אושר הבן-אדם!
ג גל ונטורה New member 16/6/10 #4 גם פה אנחנו בחפלה בין תעודה לתעודה.. אחלה שיר , מה שמאפיין את שלומי שלנו אלה השירים המקסימים שלו, לכל הדעות גם מי שלא מעריץ..."בדוק"
גם פה אנחנו בחפלה בין תעודה לתעודה.. אחלה שיר , מה שמאפיין את שלומי שלנו אלה השירים המקסימים שלו, לכל הדעות גם מי שלא מעריץ..."בדוק"