לצערי רק כעת ראיתי

• פותח הנושא 2871
  • פורסם בתאריך

2871

New member
לצערי רק כעת ראיתי

אמהות יקרות
לצערי רק כרגע ראיתי את התכתובת הנ״ ל והייתי חייבת להגיב למענכן!
אני בעלת הגן והגננת בגן כ(ק)ן לגוזלים!!, נדהמתי לגלות כי אשה שישבה כ 10 דק, בשיחה עימי תוך כשהיא צופה במתרחש ומקשיבה ( רבת כישורים) מוציאה דברים מהקשרם ומטיחה אותם ברשעות יתרה... האם אמרתי גן זורם,, קבוצות ללא גיל??? ממש לא , הקשיבי נא יקירה להבדל הפעוט... אמרתי שהגן זורם עם הילד, ואם הילד בין שנתיים אך מנטלית מתאים לגילאי שנתיים וחצי, מדוע נעצור את התפתחותו ולא נקדם אותו ( שמעת את המושג למידה תואמת התפתחות בחייך?? ( סביר להניח שלא), והאם אמרתי שאין תפריט???, או שאמרתי שלעתים אנו משנים אותו??, ומה רע??, הרי ציינתי בפנייך שאני גם קואצרית ומאמנת לשינוי תזונתי ומבינה בנושא, את בחרת להיות מבינה גדולה והייתי ממליצה לך להקשיב!!! כי אצלי אולי פיספסת, אבל לפספס את בעלך וילדיך בגלל חוסר הקשבתך יהיה כואב יותר!!!, לעיניינו, כל הורה מחפש משהו אחר , מעדיף דברים שונים ומקשיב בצורה שונה!, גשו לראות בעינכם ועדיף לבקש רשימת הורי הגן ולבחור מתוכה הורה שהתנסה וחווה את הגן ולא החליט להכפיש גנים על סמך״ מקצועיותו״ והבנתו הרבה... כל אחד וטעמו וזה בסדר שגן מסויים לא מתאים לנו... אבל גישה של זריקת רפש לכל עבר היא דבר רע, כיוון שזו השקפה של צדד אחד ואין כאן דיון הוגן. די לשנאה ללכלוך ולרוע, אינכן יודעות מתי זה יחזור אליכן, ואל ביתכן, תתחילו לאהוב את עצמכן ואז תהיו פתוחות להקשיב ולאהוב את מה שמולכן.

Sgrey

New member
לא קראתי את השרשור המקורי

אבל מהתגובה שלך בוודאי שהגן לא נשמע כעת טוב יותר. התגובה שלך מאד מתגוננת ותוקפנית.

חבל.

גילור

New member
לא ראיתי את השרשור המקורי אבל עכשיו 100% שלא

הייתי רושמת את ילדי לגנך.

kriz

New member
גם אני לא ראיתי את השרשור המקורי

תוכלי להפנות אותנו?

למעלה