לצערי צדקתם

לצערי צדקתם ../images/Emo70.gif

עברו יותר משבועיים. אין חדש. לצערי צדקתם. הייתי תמימה שחשבתי שיצליח לי משהו שאין לי בו בכלל ניסיון. רציתי להאמין שזה יצליח. מי לא רוצה להצליח במה שהוא עושה? אתם עכשיו שמחים שנכשלתי וצוחקים עליי- איך הכלבה נכשלה במזימה הרעה שלה. אני מודה- נכשלתי. אבל אני אוהבת אותו ומתפללת כול יום שאולי הוא ישנה את דעתו.

neophile

New member
תזרמי עם זה

ותלכי לטיפול אלטרנטיבי, תנסי שיחזור גילגולים תישאלי מה הקשר שלך לבחור הזה... לאחר מכן תיפגשי פסיכולוג פרוידיאני טוב. ואם יש פסיכולוג שהוא גם משחזר גילגולים מה טוב!

RainBird

New member
עדיין לדעתי עצתך פגומה מאוד. (למרות הצנזורה הכבדה המסר חייב לעבור). לא מטים נהר כדי לכבות מדורה קטנה. לא משחזרים גילגולים בגלל אהבה נכזבת אחת של גיל ההתבגרות.

RainBird

New member
גיל ההתבגרות הוא לא רק פיסי. הוא פסיכולוגי ויש אנשים שנמצאים בו על גיל 30- ועוד.

neophile

New member
הבחנה מדוייקת שרלוק, מה הלאה?

"לא מטים נהר כדי לכבות מדורה קטנה. לא משחזרים גילגולים בגלל אהבה נכזבת אחת של גיל ההתבגרות" צחוק גדול פורץ מליבי, גיל ההתבגרות... תשאל את עצמך מי מאיתנו קרא את המצב נכון אני סומך על האינטואיציה שלי ,המצב שלה מורה על בעיה קרמטית\פסיכולוגית אם בגיל 24 היא תקועה בסרט של גיל ההתבגרות יש לזה סיבה שדורשת טיפול. אני גם ממש מסוקרן לדעת איך שינית את ההתיחסות שלך לשיחזור גילגולים באופן כה קיצוני "ממיסטיקה בגרוש" ל"לא מטים נהר כדי לכבות מדורה קטנה"?

ToryMaster

New member
קוראים לזה כפתור מחיקה

ארדן מסוגל להבין שכשאני מוחקת הודעה זה כדי למנוע ויכוחים מכוערים כמו זה שהתפתח כאן [ועל כך התודה, אגב]. נסה לאמץ את אותה הבנה ולא לפצוח בזה מחדש.

RainBird

New member
אני אסביר. ההצעה שלך הייתה מיסטיקה בגרוש. דרך הפעולה שהצעת- שלגיטימית במצבים מאוד מסויימים וגם אם עורכים אותה מקצוענים ולא שרלטנים *וגם* במצבים בהם זה נדרש (כמו למשל להגיע לתובנות עמוקות כחלק מתקדם מאוד בגדילה הרוחנית) זה בדיוק להטות נהר כדי לכבות מדורה- כשאתה מציע את אותה הדרך לאהבה נכזבת ולאדם לא רוחני בעליל. אתה סומך על האינטואיציה שלך? ובכן- אני לא סומך על האינטואיציה *שלך*. למעשה אני מטיל ספק בהבנתך את מושג הקרמה- שראיתי עד כה שרק בודהיסטים ובעלי חשיבה מזרחית מעמיקה יכולים להבין מעבר לאימוץ המערבי שהגביל את המינוח. ובגיל 24 זה טבעי להיות עדיין במצב רגשי של גיל ההתבגרות. ארדן.

neophile

New member
אתה מפספס את הנקודה שלי אה?

שיחזור גילגולים זה לא רק כדי להגיע ל"תובנות עמוקות" יש בזה אלמנט פסיכולוגי ,כלומר גילגולים קודמים יכולים לתת את הסיבה למצב פסיכולוגי עכשווי כמו אובססיה. או כמו משיכה לא מוסברת לאדם מסויים אפילו שהוא מתייחס אליך כמו זבל . "תובנות עמוקות" מייד מעלה את האסוציאציה שזה שייך רק למתי מעט שמסוגלים להתמודד עם זה ובלה בלה בלה מתנשא. שים לב לכמה אתה מזלזל בה ,אני הצעתי לה ללכת לטיפול לא מתוך התנשאות כאילו אני יותר טוב ממנה,אלה מתוך ידיעה שהצעד הראשון לריפוי הוא להודות בבעיה. אחרי שמוצאים את הבעיה אפשר למצוא את המקור שלה אחרי שמוצאים את המקור שלה אפשר לעקור אותה מהשורש אנחנו בצעד א' איתה, ואתה מתווכח איתי על צעד מ' ובגיל 24 זה טבעי להיות עדיין במצב רגשי של גיל ההתבגרות. ארדן. עכשיו אתה מדבר שטויות, גיל ההתגברות מאופיין בשיחרור מוגבר של הורמונים ,זה עניין פיסי, זה שוכח כשמגיעים לאזור גיל ה20 פלוס אבל 24? זה כבר הזמן שבחורה הופכת לאישה , זה גיל של התפתחות ,ההתבגרות כבר התרחשה, כשאישה מתחילה לחשוב על ילדים ... לכן בגיל 24 זה כבר לא טיבעי להיות בסרט של גיל ההתבגרות זה מראה שיש לה בעיה שדורשת פיתרון ,כשאתם אומרים "גיל ההתגברות" זה כאילו שלב טבעי שכולם עוברים...אבל היא כבר עברה אותו לכן היא במצב של תקיעות ,אתם אומרים תעזבו אותה בשקט...אני אומר היא זקוקה לעזרה .

ToryMaster

New member
|מצביעה בכובד ראש|

אני לא יודעת אם היית פעם בחורה בת 24 או אפילו סתם בחורה, אבל גם אם כן, אני חושבת שאתה לא זוכר את זה נפלא. מבחינה רגשית, גיל 24 הוא גיל שבהחלט נורמלי וצפוי שבחורה תחווה בו שינויים ובלבולים בדיוק כמו בגיל ההתבגרות ה"פיזי".

neophile

New member
מה שהיה לא ישוב עוד

ברור שאם הדיון כל הזמן יעבור מהסובייקטיבי לאובייקטיבי יהיה אפשר להגיד כל דבר בתגובה לכל דבר ללא הפסק. מהאישי , לכללי. הוא גיל שבהחלט נורמלי וצפוי שבחורה תחווה בו שינויים ובלבולים בדיוק כמו בגיל ההתבגרות ה"פיזי". יש הבדל בין "כמו בגיל" ההתבגרות לגיל ההתבגרות,תפנימי. מה שהיה לא ישוב עוד , זה עצוב שאי אפשר לחזור אחורה בזמן ולחיות הכל אחרת ...כלכך הרבה פעמים דמיינתי איך הייתי משנה הכל... חלק מאיתנו מאמינים שאין סיבה לאיך שהדברים התרחשו...שזה הכל צירופי מקרים ,חלקנו מאמינים בקיומה של נשמה שלא מוגבלת בזמן,על ידי הזמן ,שכמו יד בלתי נראית משפיעה על מהלך האירועים.

ToryMaster

New member
שמע

אני לא לא מסכימה עם העצה שנתת לה, אני פשוט לא מסכימה עם הדרך בה אתה סותר את מה שארדן אומר. אתה נוטה להתעלם מהמשפט המלא, הדגשתי בכוונה את החלק של ה"פיזי", מכיוון שהתבגרות רגשית לוקחת הרבה יותר זמן. רגשית, אנחנו בגיל ההתבגרות עד גיל מאוחר בהרבה מ18.

neophile

New member
מה את מעדיפה?

אה אוקיי את מעדיפה שהיא לא תלך לטיפול ותמשיך להרגיש יאוש וחוסר ישע כן? אולי את חזקה, אבל לא כולן כמוך מותק.

neophile

New member
הנושא הותקף מכל הכיוונים ונפל בקרב

(למרות הצנזורה הכבדה המסר חייב לעבור). לא מטים נהר כדי לכבות מדורה קטנה. לא משחזרים גילגולים בגלל אהבה נכזבת אחת של גיל ההתבגרות. אני חושב שהמשפט "אהבה נכזבת אחת של גיל ההתבגרות" הפך ללא רלוונטי כשהבחורה אמרה שהיא בת 24 אז גם טרחתי להוכיח שיש הבדל מהותי בין להיות בגיל ההתבגרות לבין להיות כמו בגיל ההתבגרות. כמובן שזה גלש לדיון כדי להוכיח שהתבגרות היא לא רק פיסית, אבל זה היה קצת מיותר לפי דעתי , הייתם צריכים להודות בטעות שלכם. אבל חס וחלילה , ששחר ההזוי יהיה צודק...כל עולמכם יתהפך.

ToryMaster

New member
זה לא קשור לזה שאתה הזוי

והאמן לי שההתנגדו תהיחידה שיש לי היא לדברים שאתה אומר, כי אני פשוט לא חושבת שהם נכונים.

RainBird

New member
גיל ההתבגרות יכול להגיע אפילו עד גיל שלושים. אפילו טרחתי לבדוק את זה עם פסיכיאטר היום, שנית. רוצה להתווכח עם תורת הפסיכולוגיה והפסיכיאטריה של היום? בבקשה. ולקחת דבר קטן כמו אהבה נכזבת וממש לשלוח לטיפול פסיכולוגי על זה, עוד להפיל אותה על סבב של שיחזור גילגולים? ממש לא. תגיד לי שחר- לך לא הייתה אהבה נכזבת?

neophile

New member
היתה גם היתה

"ולקחת דבר קטן כמו אהבה נכזבת וממש לשלוח לטיפול פסיכולוגי על זה," זה לא סתם אהבה נכזבת ראית כמה היא היתה אובססיבית. היתה לי אהבה נכזבת ,אפילו כמה, זה קורה לבחורים שלא יודעים איך לבטא את הרגש שלהם. שקעתי בדיכאון? כן , מה עשיתי ? בחרתי ללמוד איך לבטא את הרגש שלי.

למעלה