לצערי, מצטרפת אליכם

לצערי, מצטרפת אליכם

לא הספקנו להגיע לייעוץ והכל התפוצץ לנו בפנים. היום אסף את כל חפציו ועזב את הבית. יודעת לקראת מה הולכת, כבר הייתי שם אך בכל זאת הרגשת הריקנות מעיקה. מכירה את עצמי, תוך 3-4 ימים יעבור לי, אך בנתיים קצת בודד ועצוב אז באתי אליכם לבכות קצת. מותר?

ברור שכן

הניק שלך כל כך אופטימי,כך שהדמעות נראות לי,כמו משהו לגמרי זמני וקצר. תחושת הריקנות הזו, "ספרי לי על זה"...ועכשיו כשהחג בפתח,זה בכלל מרגיש פיכס.אבל לא,לא אליו אני מתגעגעת...לא הוא שחסר,אלא תחושת המשפחתיות השלמה,ההרגשה הכללית. אבל את ואני יודעות,שזה רק זמני,וזה יחזור,אותן תחושות תחזורנה,בדמות אחרת.

צודקת

לא אליו אני מתגעגעת אלא לתחושת המשפחתיות וההרגשה הכללית. לא חשבתי שאמצא את עצמי בגילי בסטטוס הזה ושלידי יצטרכו לעבור את זה. בנוסף לזה, החג באמת לא עוזר...

לקום מחר בבוקר עם שיר חדשבלב../images/Emo24.gif

|כןכל סוף הוא התחלה חדשה ולצערך את מצתרקפת אלנו בעתיד אולי תשמחי שאת פה ושמשהו ניגמר מתחיל דבר חדש אלוהים סוגר דלת אחת פותח עוד עשר אני מאחל לך שהתקופה הרעה תחלוף שהבדידות תעלם ואת מקומן ימלאו דברים טובים חדשים ואמתיים ברוכה הבאה

SecondOpinion

New member
בא לי להקיא

יעבור לך תוך 4 ימים, אה? כמה קל, מתחתנים מתגרשים... ואת כבר היית שם. עוד סידרתית מגיעה. ועוד לא בת 30. ומה? עוד 4 ימים, אחרי שיעבור לך, תלכי לפורום "להתאהב מחדש"?

מצוטטת

New member
מה יש לכם מקיא?

עכשיו זה אתה כי ההוא הלך........ מזלכם ה
שלא חוויתם הריון כל שרשר שני גורם פה למישו אחר בחילה בהריונות לא היה לי כ'זה דבר

דבר ראשון

תתצייד בשקית. דבר שני, כן כבר הייתי שם. הייתי לבד שנתיים ויודעת בדיוק לקראת מה הולכת.כבר כמה פעמים ניסינו לחזור וזה לא הלך, הפעם יודעת שזה סופי. לא כ"כ קל להתגרש ומי כמוני יודעת. אתה יושב לך מאחורי המקלדת וכותב שטויות מבלי להכיר או לדעת על מה אתה מדבר. בכל אופן שתהיה לך הקאה נעימה.

ורד 3

New member
לא נורא

יעבור לך ....אולי אולי תוך 4 ימים אלא אם כן אתה מעדיף לדחוף אצבע ולגמור עם זה.... אגב יש עכשיו וירוסים חזקים של שלשולים והקאות....עונת מעבר אתה יודע או שאולי אצלך זה בגנים ??? {לא יודעת ..גנטיקה זה דבר מורכב מאד ..כל התולעים האלה לך תבין אותם ..) אז מה אתה אומר ? כייף להרגיש שבא להקיא ואיך הכל מציף אותך ..חונק אותך וצורב בגרון ... או שיותר כייף "במחשבה שניה" ....לבלוע !!!

יש הודעות שצריך

לסמן ב X ולציין:"לא לבעלי קיבה רגישה". פאק של
. או שיציידו בשקיות של ארקיע למי שאולי יבוא ל"הקיעה".

ורד 3

New member
אגב ....

רק עכשיו שמתי לב פעם ראשונה לחתימה שלך ה- שירים שאתה אוהב.... החזרת אותי חזרה להודו עם געגועים עזים .... שיר מדהים ! גם המרוקאי חזק מאד ... התורכי ככה ככה ! לילה טוב

זה עדיין פיילוט..../images/Emo9.gif

אגב, אני מתכוון להוסיף לשם גם תמונות וסרטים.. והשיר בתורכית יוחלף..
לילה טוב גם לך..

Kטלנית

New member
../images/Emo24.gifתהיי חזקה

את יכולה
את מסוגלת
את מוכרחה
מחזיקה לך אצבעות חמודה קחי את הזמן שלך להתאושש

יהיו עליות... ויהיו ירידות

ויהיו ימים שתרגישי חזקה יותר וחזקה פחות... הכי חשוב זה שאת יודעת שניסית וניסית וזה בילתי אפשרי... מכירה את זה... אבל אנחנו צריכים לדעת "לשחרר" . ואת יודעת ? אם זה לא הולך אז יאללה ממשיכים הלאה.. היגעתי למסקנה שלהיות בזוגיות לא טובה הרבה(הרבה)יותר קשה ומתסכל מאשר להיות לבד! תהיי חזקה, ותיסתכלי קדימה ותחשבי איך את הולכת ומשדרגת לך את החיים בכל התחומים , לך ולילדים שלך... והכי חשוב בתקופות כאלה זה להיות עסוקות כל הזמן כדי שלא יהיה לנו אפילו זמן ליפול שוב פעם ולהתפלש בייאוש. ושוב פעם , תהייה חזקה!

למעלה