לצערי... מנסיון

shovalAM

New member
לצערי... מנסיון

אז זה הולך ככה... א: לעזאזל עם כולכם וגם איתי שאני רואה את כל העצות האלה עכשיו שנים אחרי שהכל נגמר!!!! אולי אם הן היו לי קודם (כמו זו למשל עם הנמלים... אהבתי) אז לא הייתה לי ילדות עשוקה וטראומטית כמו שהיא אכן הייתה. ב. בעניין ה``לעבור כיתה`` אני חושבת שזה פתרון אידיאלי שעבד בשבילי בכל אופן כי גם כשאני העזתי לירוק, ירקו עליי בחזרה וכשהעזתי לבעוט, פוצצו לי ת`פרצוף וכשלקחתי את הכל צעד אחד קדימה ועברתי כיתה עוד נקמו בי על זה שבוע שבועיים אבל אחר כך החיים שלי השתפרו לאין שיעור ואותם ערסים ופרחות מרמת אליהו (לכל הראשל``צניקים שמכירים) שהשפילו אותי עד כיתה ז` ,מעכשיו התחילו להשפיל מבט כל פעם שראו אותי עוברת ברחוב כי הם יודעים יפה מאוד שהם גמרו כמב``רניקים או ברחוב ובלי חברים וממני באמת יצא משהו. למרות הכל די מפתיע אותי שאת בכיתה י` כי גם אני ואם להשוות לביצפר שלי אני כבר לא רואה עדיין ילדים בגיל הזה שמתנהגים בילדותיות כזאת כמו שאת מתארת. לפי דעתי את צריכה להנמיך בינתיים פרופיל ולחקור על נקודות תורפה שלו ואז בסוף להביא אותה בענק עם איזו השפלה. אהבתי מאוד גם את העצה עם הנוזל המתוק (לא זוכרת של מי) ואת יכולה גם לשים פצצת סירחון או ``ספרי חרא`` מתחת לכיסא שלו שיחשבו שהוא חירבן וגם קצת לתענוג למרוח לו משהו חום על הכיסא שנייה לפני שהוא מתיישב (_כדי שלא ישים לב) וזה מוסיף

luka

New member
רק ראשל``צניקים מוסיפים ניקים

בדוק:) כל דבר אצלנו נגמר ב:ניקים, למשל: מב``רניקים, יודניקים, ראשל``צניקים. אני בטוח מכירה אותך. רוב הסיכויים. ולמה רמת-אליהו, איך מגיעים למצב שכזה? טוב ילדה: תזדהי. איפה את לומדת?, רגע, זאת לא את מנווה ים? טוב הסתבכתי.

leeloo

New member
דווקא לא

גם אצלנו התופעה של להוסיף ``ניקים`` מאוד נפוצה: י`ניקים, ז`ייניקים, מג``בניקים, ועוד ועוד... דבר מוזר היה לי היום: באו אלינו 2 חיילים מגדוד תותחנים, להרצות לנו על להתגייס לקרבי, ואם כבר לקרבי, אז לתותחנים כמובן! ורוב האנשים בכיתתי מעדיפים שלא ללכת לקרבי. ויש לנו 2 בנות בלבד שרוצות ללכת לקרבי ו-5 בנים בסה``כ. הבנים דווקא הביעו דעת התנגדות על התותחנים, ואמרו שזה הגדוד הקרבי הכי גרוע שיש, ועדיף ללכת לחי``ר, או לסיירות. אז התותחנים האדיבים (שנמצאים בגדוד הזה 8 חודשים בסה``כ) אמרו שנכון לפעמים יש דברים לא נעימים, אבל התותחנים הם אלה שמוצבים בגוף קטיף ובשדה דוב, ושם נהרגים חיילים בד``כ מתותחנים. והם גם אמרו שהחי``ר בד``כ לא עושים שם שום דבר, חוץ מלשמור. אז הכל נחמד ויפה, הם הסבירו לנו על קרבי, אבל אותי זה ממש שיעמם! לא מעניין אותי קרבי! גם לא מעניין אותי להיות פקידה, אבל בהחלט לא קרבי. ויש לי את השיקולים שלי. מסכנים החיילים המרצים שלא ממש התייחסנו בכבוד לכל הקטע של תותחנים, אבל הם יתגברו. ופתאום הרגשתי כזה מן הרגשה מוזרה, כמו שהרגשתי בצו ראשון- אני עומדת להיות חיילת! אני! זה כל-כך מוזר לי, אף פעם לא חשבתי שאני באמת אשרת שם, כי הרעיון של לבזבז שנתיים בתפקיד של להביא קפה, פשוט לא קסם לי. אבל כשהייתי בצו ראשון הבנתי שיש הרבה תפקידים שאני יכולה למלא, חוץ מפקידה וחוץ מקרבי, וגם היום, הרגשתי מן רצון שכזה להתגייס כבר, להיות חלק מצבא ההגנה לישראל, לעבור את השנתיים האלה בכבוד ובשירות למדינה, שתרמה לי בהמון תחומים. סו איי סיי- צה``ל - ``זה הכי - אחי!``. לילו

*may*

New member
ממש ממש ממש ממש ממש אבל ממש-

לא. מה פתאום ?!? אני מכירה מלא אנשים שמוסיפים ``ניקים``. והם לא ראשל``צניקים בכלללללללללל...

נכון ..

לא יודע מה יש ליערה הזאת כולם אומרים י``בניקים ... תל אביבניקים .. יש מלא כאלה ..

למעלה