לצערי הרב..

idanem

New member
לצערי הרב..

אני כבר מגיע למצב שמתחילים להגמר לי דברים שקשורים לסדרה בשביל לראות אותם..
כבר ראיתי כל סרטון/ראיון/מאחורי הקלעים/תגובות ומה שאתם לא רוצים שקשורים לסדרה.. כבר קראתי את כל הספרים וקראתי את כל התאוריות שאנשים חשבו עליהם.. אני חייב משהו שיאכיל אותי בעוד מנה של "שיר של אש וקרח"/"משחקי הכס" בשביל לשרוד עד המנה הבאה.. הפורום הזה נתן נקודת אור בהתחלה אבל בזמן האחרון אני מרגיש שהוא קצת דועך לעיתים..

בכל מקרה, אם אתם מכירים משהו שאולי עוד לא ראיתי/קראתי אני אשמח לשמוע עליו! אפילו דיון טוב עם מלא תגובות יהיה מצוין! אם לא, אני אדמם בשקט עד סוף מרץ 2013...

idanem

New member
עדיין לא

זה ברשימת המתנה, יש לי את סדרת "משחקי הרעב" לסיים ואז גם את סדרת "אנדר".. וכרגע "התלקחות" לא כזה תופס אותי אז אני די קורא אותו לאט...

Zarniwoop

New member
נו אז לא קראת הכל.

זה נותן חתיכת הסטוריה מאוד מעניינת.
ובדצמבר אמורה לצאת עוד נובלה ממרטין, לא של דאנק ואג, אבל על ריקוד הדרקונים ההסטורי.

מצטרף

אבל בקצב שאדון מרטין מוציא את הספרים , אתה יכול לקחת את הזמןןןןןןן

הייתי שולח אותך למצוא את הקשר בין

טובהו מוט לחסרי הפנים מבראאווס, ואיך קשור לזה איזמבארו ומה הסיכוי שכל זה מקרב מתנקשת צעירה למעלה מלך. בד"כ, משימה כזאת הייתה מעסיקה אותך קצת.

אבל היום יש גוגל.
באסה.

Macphista

New member
אמשיך את זה עם הרהור

היי! אל תלך, רק הגעתי! ונסעתי... וחזרתי... ואני מיואשת מחיפוש עבודה... אוף.

גם אני הרהרתי מה אפשר לעשות בפורום כדי להעביר את תקופת הפגרה עד העונה החדשה/עד יציאת הספר הבא.
אם יש למישהו רעיונות ממש אשמח לשמוע.
אני אמנם קוראת את הספרים אבל אני יותר פריקית של טלוויזיה לכן חשבתי על שרשור שיפים ענף (כל הזוגות האפשריים) ועל "אם הם לא היו במשחקי הכס מה הם היו עושים?" ולבחון את כל הסדרות והסרטים האחרות/ים שהשחקנים השתתפו בהן/ם.

אז יאללה, רעיונות לעניין בפורום לשרשר כאן!

SiriusBlack

New member
יש נושא שאני כל פעם מנסה להעלות אבל

מופיע לי עמוד שגיאה שאני מנסה לשים אותו וזה מטריף אותי.
כתבתי קטע קצר על אאייגון והתיאוריה שהוא בכלל בלאקפייר וזה פשוט לא נותן להעלות את הנושא הזה...
עוד מישהו נתקל בבעיה בפתיחת נושאים?

Macphista

New member
האמת שנכנכסתי...

כי רציתי לראות מה הבעיה עם ההודעות בפורום.

השתדלתי לא להתעכב על הספויילר עצמו, נראה לי שכבר שכחתי מה היה שם.

עדושית

New member
ולגבי בעיות בפתיחת הודעות

לא נתקלתי עדיין בבעיה.

אבל להבא, כשאתה מתלונן על דבר כזה, תנסה לעשות את זה בלי ספוילר למנהלת שלך?

Zarniwoop

New member
בואו נבדיל בין ספוילרים ותאוריות

חוץ מזה שהוא סמן ספוילר.

עדושית

New member
זה כן ספוילר למי שלא קרא את ריקוד.

למרות שמדובר בתיאוריה.

הוא סימן ספוילר רק לא ציין לאיזה ספר..

idanem

New member
הולך?

אין לי לאן ללכת... זה פורום, לא כדורגל בשכונה.. אז אף פעם לא מזיק להכנס ולראות מה הולך פה ולהשתתף והכל..

rsmb1

New member
אתה יכול לנסות גם דברים שלא קשורים לסדרה...

לא חסרות סדרות טלוויזיה טובות ממשחקי הכס שיעבירו לך את הזמן בכיף.

idanem

New member
כמובן

אני רואה כל הזמן דברים אחרים (כרגע אני עם ברייקינג באד, ילדי האנרכיה ומשפחה בהפרעה).. אבל עדיין לא מצאתי משהו שנכנסתי אליו ונהניתי ממנו כמו שהייתי עם משחקי הכס, אני אישית לא מאמין שיש סדרה טובה יותר (או שאי פעם תהיה)

rsmb1

New member
תבדיל בין הספרים לסדרה

יש סדרות טלוויזיה הרבה יותר טובות ממשחקי הכס.

למעלה