לצערי הרב..

לדעתך

(אני יודע שלא צריך להוסיף "לדעתי" לפני כל דבר שאומרים אבל אתה סוג של מטיף למישהו מוסר על זה שהוא חושב שזאת הסדרה הטובה ביותר, כאילו זו איזו סדרה מושמצת סוג ב'.)
לדעתי בכל אופן ברייקינג באד טובה ממנה, וזהו. (הסופרנוס מתקרבת, הסמויה הרחק מאחור)

Zarniwoop

New member
לא ממש.

היא סדרה טובה, אבל ממש לא הכי טובה. יש בה הרבה מגרעות, אם זה בכתיבה ואם זה בבניית העונה. יש סדרות (אפילו שמשודרות עכשיו) שהרבה יותר קרובות לשלמות.

זאת עובדה שאני מודע לה, ובכל זאת משחקי הכס היא הסדרה האהובה עלי והסדרה שאני הכי מחכה לה בכל מהלך השנה.

idanem

New member
את ברייקינג באד

אני עדיין רואה, ועד כמה שהיא סדרה באמת טובה.. היא לא מתקרבת מבחינתי למשחקי הכס. הסופרנוס לא נכנסים אצלי באותו משפט בכלל, אף פעם לא הבנתי מה אנשים אהבו בסדרה הזאת.. לדעתי היא עשויה לא טוב ואולי לזמנה היא הייתה פורצת דרך אבל מאז כבר עקפו אותה בסיבוב..
ואם הייתה סדרה שהייתי מוכן להשוות אותה למשחקי הכס זאת הייתה הסמויה, שלדעתי נמצאת במקום שני מכובד. אבל קשה מאוד להשוות בין הסדרות האלה ואני פשוט מציב את משחקי הכס מעליה כי אני פשוט אוהב את משחקי הכס יותר

kikona126

New member
אני מרגישה אותו הדבר

אבל הבעיה היא אחרת, כשמגיע מישהו חדש לפורום הזה שלא היה בדיונים הקודמים, אז אנשים פה ישר מגיבים ב״דנו על זה כבר״ ואז אף אחד לא מתייחס. ואם במקרה אותו האדם שבא ורצה לדון על משהו חשב על משהו אחר? אם דיון חדש יפתח עוד דרכי הסתכלות?
אני מחפשת וקוראת בפורומים בשפות אחרות בגלל זה...

למעלה