לצערי המכשפה הגיעה

mishmish25

New member
לצערי המכשפה הגיעה

זה התחיל כדימום חלש יותר כמו הפרשה חומה אבל במשך היום זה נהפך לצערי למחזור... נראה לי, בכל אופן כנראה שגם החודש לא הלך לי... נקווה לטוב

mishmish25

New member
תודה על התמיכה

מקווה שבחודש הבא נצליח כולנו...... רק טוב לכולכן נ.ב אם מישהי יכולה אז שתשלח לי את הגרף שלה כדי שאני אוכל לעשות אחד לעצמי... תודה

נשואה 3 3

New member
תני ../images/Emo45.gif

נרוץ יחד עם עוד הרבה בנות פה במרוץ אוגוסט ןלכולנו יהיו
בהצלחה לכולנו.

mishmish25

New member
תודה מותק ויש לי שאלה

את האיקקלומין צריך לקחת ביום ה 5 למחזור. אני קיבלתי ביום ג' בערב האם זה נחשב ליום מס' 1 או שלספור מיום ד'
ו... ממתי להתחיל למדוד חום ? תודה מישמיש מחסלת המכשפות
בפעם הבאה ... בפעם הבאה...

זוג חדש

New member
אוייייייי אבל - לא נורא

כי תמיד אפשר לנסות גם בחודש הבא. ועכשיו לשאלתך, לגבי ספירת הימים. הרופא הנחמד שלי אמר לי: אם אני מקבלת דם ממש ולא טיפטופים עד השעה 20:00 זה נחשב יום ראשון. אם הדימום מתחיל אחרי השעה 20:00 הספירה מתחילה ממחרת היום. לגבי מדידת החום - אני לא טובה בזה וגם לא התנסתי בזה. שתהיה הצלחה מרבית החודש.

mishmish25

New member
תודה לך על תשובה זריזה

העניין הוא שאמנם כלפי חוץ לא היה טפטוף אבל כשהכנסתי טמפון היה הרבה דם מה נראה לך לספור בכ"ז יום אח"כ ? וסליחה על התיאור

פּוֹנְג

New member
את אומרת שזה היה בערב

אז אולי בכל מקרה זה כבר שייך ליום שאחרי... האמת היא שזו שאלה טובה מתי מתחילים לספור כשמכשפה מגיעה בערב... בקשר לחום - רצוי להתחיל למדוד כמה שיותר מוקדם, זאת על מנת שיהיה למה להשוות. כי כל מנת לזהות עלייה צריך לבדוק את הטמפ' בששת הימים לפני העלייה.

פוקית27

New member
גם אלי המכשפה הגיעה ואני שמחה,

עכשיו אני יודעת שהכל בסדר,אמנם עוד לא מצטרפת למירוץ אני מחכה לתשובות של הבדיקות אבל אני בדרך הנכונה וזה העיקר . (אוטוטו יולדת
)

mishmish25

New member
המכשפה מסובכת אה ?

אוי נמאס לי מהשטויות האלו... טוב אז אני אספור מיום ד' תודה בנות יקרות שלי בלעדיכן אני אבודה....

למעלה