לצערי בטא שלילית

מצב
הנושא נעול.

rss80

New member
היי אדוינה תודה ו../images/Emo24.gif

כמעט מרגישה את האכזבה...
מצטערת מאוד בשבילך! אחרי כל ההצלחות ,זה נראה כמעט לא אפשרי שיהיו טיפולים שיניבו בטא שלילית. לאן שלא תיפני שיהיה בהצלחה. ותזכרי שיש פה הריונות גם אחרי טיפול חמישי. ועוד דבר,מה היה גובה הרירית בהחזרה או לפניה?
היי אדוינה תודה ו

הרירית הייתה 8.5 שבוע לפני ההחזרה. אין לי מושג כמה היא הייתה ביום ההחזרה. חיבוקים.

פיש10

New member
מצער לשמוע, מקווה שתתגברי על המשבר

לצערי בטא שלילית
ותמשיכי הלאה, אל תוותרי הבטא בסבוב הבא לא תאכזב!!! את נשמעת כבחורה חזקה... מאחלת לך מכל הלב סבוב מוצלח ופורה בפעם הבאה!

rss80

New member
שוב ים של../images/Emo51.gif לכולכן אתן מקסימות

ותמשיכי הלאה, אל תוותרי הבטא בסבוב הבא לא תאכזב!!! את נשמעת כבחורה חזקה... מאחלת לך מכל הלב סבוב מוצלח ופורה בפעם הבאה!
שוב ים של
לכולכן אתן מקסימות
אני מרגישה בסדר גמור ובכלל לא בנפילה לתהומות (כפי שקרה בפעם הראשונה). אין לי כוונה לענות את עצמי, גם כך די קשה. בשלב זה החלטתי לנוח ובעלי הציע שניגש לרופא בכיר יותר כמו משיח או מישהו דומה כדי שננסה להבין מה קורה. באולטר' הראשון שעשיתי אמר לי הרופא (שהוא לא הרופא שלי) שיש לי רחם עם מרקם שרירני שאמנם לא אמור להפריע לי אבל, מציע לעשות היסטר' אם לא אקלט הפעם. כאמור, כרגע החלטתי לחשוב על נפשי וגופי ולנוח, אח"כ נראה. תודה לכולכן.

אדוינה

New member
גם לי השלילי הראשון היה הכי קשה....

שוב ים של
לכולכן אתן מקסימות
אני מרגישה בסדר גמור ובכלל לא בנפילה לתהומות (כפי שקרה בפעם הראשונה). אין לי כוונה לענות את עצמי, גם כך די קשה. בשלב זה החלטתי לנוח ובעלי הציע שניגש לרופא בכיר יותר כמו משיח או מישהו דומה כדי שננסה להבין מה קורה. באולטר' הראשון שעשיתי אמר לי הרופא (שהוא לא הרופא שלי) שיש לי רחם עם מרקם שרירני שאמנם לא אמור להפריע לי אבל, מציע לעשות היסטר' אם לא אקלט הפעם. כאמור, כרגע החלטתי לחשוב על נפשי וגופי ולנוח, אח"כ נראה. תודה לכולכן.
גם לי השלילי הראשון היה הכי קשה....
בכישלון השני כבר לא נפלתי ממש. היאוש נעשה יותר נח? לא יודעת. בכל אופן זה מאפשר לחשוב בצורה צלולה די מהר,וזה טוב. ומנוחה זה רעיון מצויין!!! וגם פינוק עצמי!!!

ayoosh

New member
אוי...;(

לצערי בטא שלילית
אוי...;(
כ"כ כ"כ קיויתי וחיכיתי לתשובה אחרת...אולי לקראת הטיפול הבא כדאי גם מעבר לבדיקות לשים דגש על התמיכה הפרוגסטרונית מיום ההחזרה... חושבת עלייך ומקווה מאוד מאוד שבפעם הבאה - רק אושר ושמחה

rss80

New member
ושוב ים של../images/Emo24.gifו-../images/Emo25.gif

לצערי בטא שלילית
ושוב ים של
ו-

הרגעים היחידים שאני מזילה דמעות הן כשאני קוראת את התגובות התומכות שלכן. אני גאה להשתייך לבית החם הזה. חוץ מזה אני מרגישה ממש בסדר ורק מחבקת את עצמי ולא מרשה לשום רגש אשם או חרטה על משהו להסתנן. חיבוקים לכולכן. רינה.

rachel or

New member
קבלי ../images/Emo24.gif וכל התמיכה

ושוב ים של
ו-

הרגעים היחידים שאני מזילה דמעות הן כשאני קוראת את התגובות התומכות שלכן. אני גאה להשתייך לבית החם הזה. חוץ מזה אני מרגישה ממש בסדר ורק מחבקת את עצמי ולא מרשה לשום רגש אשם או חרטה על משהו להסתנן. חיבוקים לכולכן. רינה.
קבלי
וכל התמיכה
מקווה שלא יהיו יותר שלילים רחלי

ultras plo

New member
רק היום קראתי וכולי עצב וצער-אבל את

לצערי בטא שלילית
רק היום קראתי וכולי עצב וצער-אבל את
עוד תראי שיבוא יום ותצליחי. את תראי! את תהיי ברשימת הצהובות ולא תאמיני. אז תתחילי כן להאמין! בהצלחה לפעם הבאה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה