לצערי בטא שלילית

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo7.gif

לצערי בטא שלילית

אווווף. כל כך כואב
מקווה שתאספו כוחות במהרה להמשיך לפעם הבאה, שתצליח

אכן, בשורות עצובות מאוד../images/Emo7.gif

לצערי בטא שלילית
אכן, בשורות עצובות מאוד

מאוד מצטערת בשבילך. קחי את הזמן שלך להתאבל על האכזבה המרה, ולהחליט לאן פנייך מועדות- לעוד נסיון? לדרך אחרת? תזכרי שלא משנה איך, תהיי אמא בסוף. חזקי ואמצי אוריינית

../images/Emo7.gifאני ממש כואבת איתך../images/Emo7.gif

לצערי בטא שלילית
אני ממש כואבת איתך

כל היום חשבתי עליך בעבודה רצתי הביתה להדליק את המחשב וממש נעצבתי,יקירתי אין לי מילים לרגע כאוב זה אני נותנת לך
גדול ומקוה שתאספי כוחות תתעודדי ותמשיכי אסור לך לותר

מצטערת - הרגעים האלה קשים במיוחד

אני ממש כואבת איתך

כל היום חשבתי עליך בעבודה רצתי הביתה להדליק את המחשב וממש נעצבתי,יקירתי אין לי מילים לרגע כאוב זה אני נותנת לך
מצטערת - הרגעים האלה קשים במיוחד
ואני מאחלת לך התאוששות מהירה והצלחה רבה בפעם הבאה. תמיד אנו מייחלים להצלחה אך יודעים שלא תמיד זה מצליח. אספי את כל הכוחות והמשיכי.

rss80

New member
ספייסי יקרה ../images/Emo24.gif ענק ותודה

אני ממש כואבת איתך

ספייסי יקרה
ענק ותודה
על שחשבת עליי כך כל היום, ריגשת אותי מאוד. תודה לכולכן בנות יקרות. באופן מוזר אני לא מרגישה מדוכאת היות והבנתי ביומיים האחרונים שעשיתי הכל מכל הכוונים: רגשית, נפשית, רוחנית, עד כדי כך שהפיסי הוא באמת החלק הקטן והשולי ביותר. הרי כולנו יודעות שעם האכזבה תמיד מגיע גל של "אני שונה/חריגה" ועוד מיני חרטות. העבודה הקשה הייתה פה, בתובנה שגם אם לא יצליח לי, אני עדיין שווה וכן, אני ראויה להיות אמא גם אם זה לא קורה. נשיקות וחיבוקים לכולכן, שולחת לכולן שפע של הצהרות חיוביות להצלחה מהירה.

כל הכבוד על החשיבה החיובית ../images/Emo39.gif!!!

ספייסי יקרה
ענק ותודה
על שחשבת עליי כך כל היום, ריגשת אותי מאוד. תודה לכולכן בנות יקרות. באופן מוזר אני לא מרגישה מדוכאת היות והבנתי ביומיים האחרונים שעשיתי הכל מכל הכוונים: רגשית, נפשית, רוחנית, עד כדי כך שהפיסי הוא באמת החלק הקטן והשולי ביותר. הרי כולנו יודעות שעם האכזבה תמיד מגיע גל של "אני שונה/חריגה" ועוד מיני חרטות. העבודה הקשה הייתה פה, בתובנה שגם אם לא יצליח לי, אני עדיין שווה וכן, אני ראויה להיות אמא גם אם זה לא קורה. נשיקות וחיבוקים לכולכן, שולחת לכולן שפע של הצהרות חיוביות להצלחה מהירה.
כל הכבוד על החשיבה החיובית
!!!

אוי לא, כל כך מצטערת

ספייסי יקרה
ענק ותודה
אוי לא, כל כך מצטערת
את ראויה ואת תהיי ! שולחת חיבוק גדול וכל כך מעריכה את הבחירה שלך בלמידה ואת העבודה שאת עושה עם עצמך. בדרך הזאת חייב להיות טוב בקרוב פשוט חייב.

דנה271

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo127.gif

ספייסי יקרה
ענק ותודה

לא רק שאת ראויה להיות אמא, הילד שלך יהיה ילד בר מזל שיש לו אמא כמוך. כל הכבוד על האומץ, הכוחות והאנרגיות החיוביות. מקווה שתמשיכי כך עד למטרה. וברגעים הקשים שבדרך ( כמו היום ) כולנו כאן בשבילך כדי להשתתף ולעזור.

תיהי חזקה יקירה אוהבים ותומכים|חיבו

ספייסי יקרה
ענק ותודה
תיהי חזקה יקירה אוהבים ותומכים|חיבו

אוי . מאוד עצוב ../images/Emo7.gif

לצערי בטא שלילית
אוי . מאוד עצוב

האמת היא שכאשר פתחתי את המחשב בסביבות השעה 17.00 (כי אז כבר יש תשובות מכל קופות החולים).וראיתי שאת אינך ....חשדתי . עצוב מאוד אך אל תתיאשי. בבקשה. קבלי חיבוק חיזוק עד לפעם הבאה .

אדוינה

New member
כמעט מרגישה את האכזבה...

לצערי בטא שלילית
כמעט מרגישה את האכזבה...
מצטערת מאוד בשבילך! אחרי כל ההצלחות ,זה נראה כמעט לא אפשרי שיהיו טיפולים שיניבו בטא שלילית. לאן שלא תיפני שיהיה בהצלחה. ותזכרי שיש פה הריונות גם אחרי טיפול חמישי. ועוד דבר,מה היה גובה הרירית בהחזרה או לפניה?

מצב
הנושא נעול.
למעלה