לצערי בטא שלילית
![]()
אווווף. כל כך כואבמקווה שתאספו כוחות במהרה להמשיך לפעם הבאה, שתצליח![]()
![]()
אכן, בשורות עצובות מאודלצערי בטא שלילית
לצערי בטא שלילית
לצערי בטא שלילית
לצערי בטא שלילית
מצטערת - הרגעים האלה קשים במיוחדאני ממש כואבת איתך![]()
![]()
כל היום חשבתי עליך בעבודה רצתי הביתה להדליק את המחשב וממש נעצבתי,יקירתי אין לי מילים לרגע כאוב זה אני נותנת לךגדול ומקוה שתאספי כוחות תתעודדי ותמשיכי אסור לך לותר![]()
ספייסי יקרהאני ממש כואבת איתך![]()
![]()
כל היום חשבתי עליך בעבודה רצתי הביתה להדליק את המחשב וממש נעצבתי,יקירתי אין לי מילים לרגע כאוב זה אני נותנת לךגדול ומקוה שתאספי כוחות תתעודדי ותמשיכי אסור לך לותר![]()
כל הכבוד על החשיבה החיוביתספייסי יקרהענק ותודה![]()
על שחשבת עליי כך כל היום, ריגשת אותי מאוד. תודה לכולכן בנות יקרות. באופן מוזר אני לא מרגישה מדוכאת היות והבנתי ביומיים האחרונים שעשיתי הכל מכל הכוונים: רגשית, נפשית, רוחנית, עד כדי כך שהפיסי הוא באמת החלק הקטן והשולי ביותר. הרי כולנו יודעות שעם האכזבה תמיד מגיע גל של "אני שונה/חריגה" ועוד מיני חרטות. העבודה הקשה הייתה פה, בתובנה שגם אם לא יצליח לי, אני עדיין שווה וכן, אני ראויה להיות אמא גם אם זה לא קורה. נשיקות וחיבוקים לכולכן, שולחת לכולן שפע של הצהרות חיוביות להצלחה מהירה.
אוי לא, כל כך מצטערתספייסי יקרהענק ותודה![]()
על שחשבת עליי כך כל היום, ריגשת אותי מאוד. תודה לכולכן בנות יקרות. באופן מוזר אני לא מרגישה מדוכאת היות והבנתי ביומיים האחרונים שעשיתי הכל מכל הכוונים: רגשית, נפשית, רוחנית, עד כדי כך שהפיסי הוא באמת החלק הקטן והשולי ביותר. הרי כולנו יודעות שעם האכזבה תמיד מגיע גל של "אני שונה/חריגה" ועוד מיני חרטות. העבודה הקשה הייתה פה, בתובנה שגם אם לא יצליח לי, אני עדיין שווה וכן, אני ראויה להיות אמא גם אם זה לא קורה. נשיקות וחיבוקים לכולכן, שולחת לכולן שפע של הצהרות חיוביות להצלחה מהירה.
ספייסי יקרהענק ותודה![]()
תיהי חזקה יקירה אוהבים ותומכים|חיבוספייסי יקרהענק ותודה![]()
תיהי חזקה יקירה אוהבים ותומכים|חיבו
אוי, כל כך עצובלצערי בטא שלילית
לצערי בטא שלילית
אוי . מאוד עצובלצערי בטא שלילית
לצערי בטא שלילית
רקלצערי בטא שלילית
כמעט מרגישה את האכזבה...לצערי בטא שלילית
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.