לצערי אנשים לא מבינים

צדוקי

New member
לצערי אנשים לא מבינים

יהודים יקרים שלי אתם כ"כ לא מבינים שזה ממש לא נכון.. כי זה סותר להיות גם הומו וגם דתי.. אי אפשר להיות שניהם ואם אתם רוצים לצאת מיזה ומהייאוש ומהעצבות אני יכול לעזור לכם ואני ההוכחה שאפשר לצאת מיזה רק תאמינו בריבונו של עולם.. וזה כ"כ גאוני.. אז מי שרוצה לשמוע באמת ובתמים ובאמת רוצה.. אז שישלח לי הודעה ואני אדבר איתו כבר באיי סי או במסנג'ר.. חג שמח :)

SmartToyBoy

New member
אוקיי...

בהמשך גם להודעתך הקודמת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1190&msgid=90954891 תקשיב, אתה לא יכול לזרוק מילים ככה לאוויר. אם אתה באמת בן 18 (כמו שכתוב בפרטים שלך) - אז אני מציע גם קצת "להוריד הילוך" עם כל ההבטחות הגדולות שאתה מבטיח בהודעתך. אינני פוסל חס ושלום את מה שאתה אומר, רק בבקשה תסביר קצת: מי אתה, מה אתה ולמה (-:

arvandor

New member
לא דייקת במה שאמרת

"כי זה נראה בעיניך סותר להיות גם הומו וגם דתי... אני חושב שאי אפשר להיות שניהם..." כי יש המון אנשים שחיים ככה ודי מרוצים עם עצמם. עובדה. אני אשמח לקבל ממך "תרופה" לייאוש ולעצבות, אבל להומוסקסואליות לא צריך... אני אלרגי לתרופות-אנטי-גיי.

רוצה לקבל הודעות מגברים

באיי.סי או במסנג'ר? אז כדאי שתפתח כרטיס באטרף במקום לזיין לנו פה את השכל.

טוהרtoar

New member
זה מזכיר לי סיפור חסידי...

זה מזכיר לי סיפור חסידי על חסיד אחד ש"הקדיח תבשילו"[עזב את הדת] ויום אחד הוא פוגש מנהיג חסידי אחד[לא בטוח דווקא אדמו"ר אבל מה משנה] שבעברו היה מלמד את אותו חסל"ש[חסיד לשעבר
]. זו לא הייתה פגישה ראשונה, עיניהם כבר נתקלו בעבר זה בזה ואותו חסל"ש יכל להבחין באכזבה שחש אותו רב. הוא החליט לפנות אל אותו רב, וכך אמר לו בהתרסה:"אם אתה תיתן לי עכשיו תשובות לשאלות שלי שאני אציג לך- אני מבטיח לך שאני חוזר לדת!" אז אותו רב פנה אליו ואמר:"הבעיה היא, שיש לי רק תשובות לשאלות, אבל תשובות לתשובות אין לי..." הקיצר, לדעתי, טוב להגיב על שאלות, אבל להגיב על תשובות זה בזבוז חשמל ומקום בשרת...

likud1

New member
איזה יופי....

אתה יכול לרפא אותי? אני פשוט משתוקק לכך... סתתתתם, תעשה לי טובה ואל תנטע באנשים תקוות שווא. אם אתה חושב שזה עזר לך, מצויין, אבל אני לא מאמין בזה בכלל, בכלל, בכלל...

מנסון1

New member
הוא יכול לרפא אותך

שלא תהיה ליכודניק, אבל אז אני לא אחראי למה שסבבב יעשה לו

likud1

New member
אם הוא יצליח לשנות את הדעה הפוליטית שלי

הוא בטוח יצליח לשנות את הנטייה שלי
סבבב, אין לך מה לדאוג, אני נאמן לדרכי

likud1

New member
עכשיו כשאתה אומר את זה כך...

אולי אני אעבור צד
סתתתם, אין מצב. אני יציב בעמדותיי...

תעופו לנו כבר מהפורום!!!

כל שני- וחמישי נכנס לנו לכאן מלאך מושיע אחר... או איזה דוס מסונוור- שחושב שהוא מסוגל להציל אנשים מאיך שהם נולדו!!! לך להפוך שחורים באפריקה ללבנים בגלל שהם לא נולדו כמוך!!!!! לך תהפוך איטרים בגלל שהם לא נולדו כמוך!!!!! רק בסך הכל תן לנשום! אתה חושב שאתה מבין בכל דבר! תהנה לך! לא כאן!!! עצת נפש צריכים אנשים כמוך רגע לפני שהם ממלאים את החלק של המתאבדים בבתי קברות!!!

למעלה