לצלצל , להתעניין

avissar yossi

New member
לצלצל , להתעניין

לצלצל להתעניין אני קורא לכל מי שבאמת רוצה לחיות בארץ הזאת, לשתות מאותה טיפת המים ןלהתחמם מאותה קרן שמש, לא לקרוע את הגשרים האנושיים. אני קורא לערבים וליהודים לצלצל זה לזה. להמשיך בדו שיח להביע צער רוגז כאב או שמחה אל תנתקו את הקשרים נכל יעבור ןייכנב לקופסת הזכרונות המרים. בואו נחזור להתקיים בכבוד הדדי. אל תצלצלו לחברי כנסת. צלצלו לחברים למכרים שפגשתם או אפילו סתם לאלה שיש לכם את מספר הטלפון שלהם. צלצלו ותגידו שלום. תתעניינו,אל תשנאו. ביחד נוכל להמשיך ולשתות את אותה טיפת המים שיורדת עלינו ולהתחמם מאותה קרן שמש יוסי אבישר

amor

New member
לפני שהם זורקים אבנים או אחרי

את ה- דו שיח הטוב ביותר תוכל לעשות עם משתתף הפורום אדהם רק קח כמה מגבות לנקות את הארס שהוא מתיז מכל מלה שלו. נכון, שלום עושים עם אויבים.

אמור, ארס מפיו של אדהם

זה נכון שאדהם כותב דברים די ארסיים, אבל לא כל הערבים מדברים כך, ולמה אתה עושה אותו נציג, כולו בן 14. חוץ מזה, תקרא כמה מתגובותיהם של יהודים כלפיו, הם לא פחות ארסיים ממנו. גם אני עם דעות מתונות יחסית ספגתי קיתונות של רותחין...

izikzag

New member
בדיוק הבעיה

הילד בן 14 זה יגדל בבוא היום חנית ויהפוך לאיש והאיש הזה בבוא היום יהפוך לח``כ בכנסת במקרה הטוב שמסית וקורא לרצח שוטרים. במקרה הפחות טוב יגדל האיש יחסום כבישים יעשה מעשים וונדליסטים אולי יישרוף לך גם את הרכב או יישבור לך את החלון של החנות שלך וייקרא לסדאם חוסיין למחיקת המדינה שממנה הוא שותה ואוכל. במקרה הגרוע , שסביר להניח שזה מה שיקרה הוא ייצטרף כגייס חמישי לחמאס, או שפשוט הוא יחטוף שתי חיילים יחד עם קבוצת חיות אחרת ויחתכו אותו לחתיכות בעודו חי. איזה עתיד נפלא,והכל בחסותו של אנשים יפי נפש, האמת היא שזה לא הם ,זה אנחנו.

amor

New member
ארס סמיך

אין לי מומחיות בטוקסיקולוגיה אך נראה לי שהבחור נושא ארס סמיך במיוחד שממנו ניתן להפיק נסיוב בכמויות לשווק. כדאי לחשוב על ניצול חיוני של חומר זה. אם הוא רק בן 14 וכבר נושא בדעות כאלה מה יהיה כשיגדל? אולי כדאי לנסות מתקפת סודה או משהו ``אמורתי``

adham272

New member
חכמה

אני רוצה להגיד לך את זה בפעם ה100 את לא ערביה את לא יודעת את כול הדעות של הערבים ואני כן מיצג חלק גדול מהאכלוסיה הערבית(מוסלמים ונוצרים)הדרוזים והבדואים בוגדים אז הם בטח יהיו איתכם ואם את אומרת שאני אומר דברים ארסיים זה בגלל שאני לא יכול לעמוד בשתיקה על מה שאתם כותבים תוציאו את הערבים החוצה תהרגו אותם תענישו אותם אם את הית במקומי מה הית עושה?

dudu1

New member
למדהם

לו היתי במקוכה היתי מתביש בעם והמנהיגים שלי ..פושעי מלחמה

izikzag

New member
אידיליה

קרן שמש, טיפת מים. אני מציע לך יוסי לצלצל למשפחות החיילים שיקיריהם נטבחו עונו ונחתכו ע``י חיות אדם שבעיניהם רק טירוף, ספר להם על אותה קרן שמש ועל אותה טיפת מים. ואז הם יספרו לך על אותה טיפת דם ! טיפה אמרתי ? נהרות של דם שהוציאו מהגופות של החיילים התמימים. נאיביות ,אני מבין שזה שם המשחק שלכם איזה קרן שמש ואיזה טיפת בטיח, איזה דו קיום אתה מצפה שיתחולל כאן כשכל חיות האדם גם הישראלים וגם תושבי השטחים מוסתים מדי יום במסגדים שלהם, דבר איתם על קרן שמש והם ידברו איתך על כך שהם היו רוצים שהשמש תשרוף אותנו , דבר איתם על טיפת מים והם ידברו איתך על כך שהיו רוצים שנטבע במלירדי טיפות מים , ומוטב מוקדם מאשר אח``כ ואם אפשר בים כמה שיותר עמוק , כדי שלא נפריע להם לנהל את אורך חייהם הברברי. קרן שמש וטיפת מים אעלק!!

למעלה