לצליל!!

Queen Balat

New member
לא. ../images/Emo15.gif

להקפיץ צריך יותר מ10 או איקון(למשל
) אז: יום אחת ה
יצאה לטייל, היא ראתה ב
שכדאי לה לשחק היום
ו
. בזמן ש
שיחקה, ה
התחיל לנגן ב
, ה
התחיל עם
, ה
רדף אחרי הדג וה
. מי הבין משהו

בבקשה

יש לי רעיון אולי נחבר מילון למילים בסיסיות בספרדית. מה דעתכם?

Queen Balat

New member
אני מוכנה לעזור ../images/Emo15.gif

אנוכי יודעת קצת ספרדית+אמא שלי מארגנטינה, עולתה לארץ בגיל 17(ז"א היא יודעת לדבר ולכתוב ספרדית מעולה). מעונינים

NaTy MI VIdA

New member
אל תדאגי!

זאת זכותך המלאה לשים כמה תמונות שאת רוצה ואני חדשה בדיוק כמוך וכמו כולםואני לא יודעת מה זה לשרשר אולי מישהו יכול להגיד???? תמשיכי לשים תמונות איך שאת יודעת.....ושימי אני לא רוצה להגיד מה על ככככככוווווללללם!! אז ארני מקווה שנתתי לך חשק לשים את התמונות הנדירות שלך כמו שאמרת ביי ביי חמודה בת-אל שחולה מתה גוססת על נטי

תקשיבו, החדשים (למרות שלא יפה להגיד

ככה)... לשרשר זה אומר לאוסיף תגובות. נכון כשפותחים את ההודעה יש למטה הוספת תגובה? אז לוחצים שם ואפשר להגיד שאת/ה משרשר/ת!

NaTy MI VIdA

New member
אל תדאגי!

זאת זכותך המלאה לשים כמה תמונות שאת רוצה ואני חדשה בדיוק כמוך וכמו כולםואני לא יודעת מה זה לשרשר אולי מישהו יכול להגיד???? תמשיכי לשים תמונות איך שאת יודעת.....ושימי אני לא רוצה להגיד מה על ככככככוווווללללם!! אז ארני מקווה שנתתי לך חשק לשים את התמונות הנדירות שלך כמו שאמרת ביי ביי חמודה בת-אל שחולה מתה גוססת על נטי

לירדן:

אם לא בא לך לשרשר תמונות זה בעיה שלך,אל תערבי אותי בזה. גם אם אני אהיה מעוצבנת אני לא אהיה כזאת אהבלה ולא אשרשר. ושירשור זה להוסיף תגובה להודעה כמו שעשו בהודעה שלך.

adis90

New member
תמונות מדהימות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo51.gifכנסו../images/Emo29.gif

מותר לשרשר כמה שרוצים אל תיהיו כאלה
במילא הפורום לא זז...

למעלה