לציפי ג ולכולם שלום

מצב
הנושא נעול.

MABATCIA

New member
לציפי ג ולכולם שלום

לציפי ג ולכולם שלום
ברצוני לרכוש ספרי משפט משומשים. נאמר לי שיתכנו עורכי דין שאינם משתמשים בספריהם ועשויים לרצות למוכרם. כיצד ניתן למצוא עורכי דין שמעוניינים למכור ספרי משפט משומשים ?

והקשר לפורום הוא...?

לציפי ג ולכולם שלום
ברצוני לרכוש ספרי משפט משומשים. נאמר לי שיתכנו עורכי דין שאינם משתמשים בספריהם ועשויים לרצות למוכרם. כיצד ניתן למצוא עורכי דין שמעוניינים למכור ספרי משפט משומשים ?
והקשר לפורום הוא...?

MABATCIA

New member
../images/Emo24.gifשלום ציפי

פורום חוק ומשפט = 145
שם תוכל לקבל מענה לתשובתך.
שלום ציפי
שמתי שם הודעה מאתמול, אבל חשבתי שאת עושה את הקשר לפורום זה כלומר חשבתי שאת מעוניינת אולי להיפטר ולמכור חלק מהספרים.... מה שלומך ציפי ? חבל שאת כבר לא גולשת לפורום חוק ומשפט, כי כשהוא היה בניהולך הוא היה רציני ומחכים ומאז שנטשת את העריכת דין ואת הפורום אז הפורום התדרדר לו.

ולמה שלא תפנה אליה במסרים?

שלום ציפי
שמתי שם הודעה מאתמול, אבל חשבתי שאת עושה את הקשר לפורום זה כלומר חשבתי שאת מעוניינת אולי להיפטר ולמכור חלק מהספרים.... מה שלומך ציפי ? חבל שאת כבר לא גולשת לפורום חוק ומשפט, כי כשהוא היה בניהולך הוא היה רציני ומחכים ומאז שנטשת את העריכת דין ואת הפורום אז הפורום התדרדר לו.
ולמה שלא תפנה אליה במסרים?

ביבון

New member
עו"ד

שלום ציפי
עו"ד
גם אני הייתי מעוניינת לפרוש מעריכת דין......

ציפי ג

New member
יש לי בעל עו"ד

שלום ציפי
יש לי בעל עו"ד
שני אחים עו"ד. שלושה גיסים עו"ד ואחיין שלומד. אין לי ספרים למסירה. חכה שאפתח פורום פלדנקרייז. אף הוא יהיה מקצועי ומחכים.

MABATCIA

New member
../images/Emo9.gif מלומדים

יש לי בעל עו"ד
שני אחים עו"ד. שלושה גיסים עו"ד ואחיין שלומד. אין לי ספרים למסירה. חכה שאפתח פורום פלדנקרייז. אף הוא יהיה מקצועי ומחכים.
מלומדים
את בחממה טובה
בהצלחה לאחיין שלומד ובהצלחה בפלדנקרייז
היה טוב לפגוש אותך כאן
אני מקווה שאצליח להגיע לעורכי דין פורשים שאין להם כל כך למי למסור...

מצב
הנושא נעול.
למעלה