לציבור הדתי

לציבור הדתי

בס"ד לכל הציבור החרדי/דתי המעוניין.מתארגנת קבוצה לרכישת דירות מידי קבלן במחיר מוזל בשכונת אם המושבות, ולפתח את הקהילה הדתית במקום. לפרטים נוספים [email protected]

לא תרגעו עד שלא תשתלטו על השכונה

גם ככה צפוף ומגעיל שם . תגיד איך הצלחתם לסגור את טיב טעם? מה המקום הבא שיסגר?

LuNa MaJnUnA

New member
כאילו מה?

כואב לך לעבור לשם רק אתה והמשפחה שלך? אתה צריך גם להשליט על המקום את התרבות שלך? חבורה של מעפנים. נמאס כבר.

LuNa MaJnUnA

New member
אני לא חושבת שזאת סטיגמה

כי לא אמרתי שכל הדתיים עובדים בצורה הזאת. הוא כן. הוא כן רוצה לעבור לשכונה חדשה ולא יעשה את זה בלי אנשים מהמגזר שלו.

בלסמיצר

New member
פרובקטור,נמאס לך מהשכנים שבאת להציק

סיפורי סבתא,במטרה להתסיס אנשים עם פטיל קצר,או חסרי יכולת זיהוי. תחזור לחור שלך ותארגן קבוצה לבניית חור חדש

KLSVM15

New member
כל המגיבים כנסו

נראה לי שהם רק מנסים לעשות ביניין שלם שכולו דתים אולי בשביל הנוחות שלהם? אנחנו לא יכולים לדעת וזה לא עיניין שלנו... בואו ונתן לכל אחד לחיות את החיים שלו בשקט ולא להתערב בחיו של האחר.. אוקי? שכל אחד יעשה מה שטוב לו ומה שהוא מרגיש ומה שהוא מאמין.

האוראקל

New member
למה הדבר דומה

לקבוצה של יהודים משיחיים (jews for Jesus) שיתארגנו לקנות בניין ליד בתי ספר ממ"ד בשכונת עין גנים ג'.

Prophet Of God

New member
נכון, אז למה הם מתערבים לנו בחיים?

מזה אומר "לפתח את הקהילה הדתית?" לסגור שם כבישים מרכזיים בשבת? למנוע מכירת אוכל לא כשר? מה? כאילו, פסדר, אין לי בעיה נגד דת, להפך, אני מאמין ושומר כלמיני דברים וסבבה, אבל אני לא חושב שיש סיבה שהם יכריחו אנשים אחרים. אה אגב, את יודעת שהם עלולים לעשות לדיירים מעלית שבת, ואז מי שגר מעל קומה 3 קצת קיבל באסה לפרצוף.

Blablabla777

New member
מה יש לכם??

זכותו של אדם דתי לקנות איפה שהוא רוצה דירה ואף אחד לא יקבע לו איפה לקנות! שכונת אם המושבות לא נבנתה בשביל מגזר מסוים זה שיש שם הרבה חילונים לא אומר שרק חילונים יכולים לגור שם! וחוץ מזה אני גרה בשכונה דתית וגם גרים שם חילונים אז מישהו אמר להם לא לגור שם?! זכותם לגור שם בדיוק כמו זכותו של אדם דתי לגור בשכונה חילונית.

אני מתנצל

ראשית כל אני מזמין גם את הציבור החילוני להנות מההטבה שהשגנו אין אני רוצה לכפות דבר ולא לכפות את אמונתי על אף אדם ובטח שאין ברצוני "להשתלט" על שכונתכם .בסה"כ השגנו הסכם עם קבלן שבו הוא נותן הטבה לרכישת דירות במחיר מוזל בשכונה והקבלן כאדם דתי רוצה לעזור לקדם קהילה דתית בשכונה. נעשתה פנייה לעירייה ותושבתם הייתה שאם תהיה דרישה הם יקדמו ויעזרו לפיתוח קהילה חרדית/דתית בשכונה

NYMets Man

New member
מותר לדתיים

אבל עוד לא ראיתי: "מתארגנת קבוצה של חילונים לקניית דירות ושטחים בכפר אברהם. עם מספיק אנשים נוכל לפתוח את הרחובות בשבת. נ.ב על האש יום שישי ב-23:00"

Blablabla777

New member
אוקיי אולי אתה צודק

הייתי מסכמת את זה ככה: מותר לכל אדם לקנות איפה שהוא רוצה דירה אבל לא לארגן קבוצה של אנשים מאותו מגזר שאליו הוא משתייך ובכך לכפות את רצונותיו על רוב האנשים הגרים באזור. אבללללללל מותר לקבוצת אנשים דתיים לקנות דירה שם אבל לא לסגור רחובות ולעשות מעלית שבת במקרה שהאנשים בבניין לא מסכימים. שאר הדברים אני חושבת שלא מפריעים כמו פתיחת בתי כנסת וכדומה.

Prophet Of God

New member
נכון

אני אסכם לך את זה אפילו יותר פשוט: כל עוד אין כפיה, או שינוי באורח חיים של אחר בכוח, אין בעיה.

LuNa MaJnUnA

New member
אבל ברור לך שזה לא יקרה, נכון?

פתיחת בית כנסת היא ממש לא העניין כאן. ברגע שתהיה שם קבוצה דתית מגובשת שהגיעה כקבוצה דתית מגובשת הם ידרשו סגירת רחובות ומעלית שבת וידרשו אותם בגדול. "מתארגנת קבוצה של חילונים לקניית דירות ושטחים בכפר אברהם. עם מספיק אנשים נוכל לפתוח את הרחובות בשבת. נ.ב על האש יום שישי ב-23:00" בדיוק ככה.

למעלה