עניתי לך בחזרה.
תתפלאי אבל הרופא שלי נתקל בעשרות מקרים..אם לא יותר..של משפחות אשר הגיעו אליו בבקשות לניתוח זה, שמסתבר שהנערות עברו אונסים במשפחה! הוא נאלץ כמובן להפנות אותן לכירורג פלסטי ומכיוון שהילדות פחדו להתלונן, אי אפשר היה לעשות עם זה כלום! הוא הופתע לגלות שמדובר בתופעה מאוד נפוצה באוכלוסיה ששם לא נהוג "לכבס את הכביסה המלוכלכת בחוץ!" בתחילה היו כמה מקרים חוזרים שהוא פנה למשטרה למרות החסינות הרפואית והפשע הפלילי אבל שוב, הנערות פחדו להתלונן! אבל אולצו לעבור את הניתוח הנ"ל. אני וכמה חברות הצטרפנו בתקופת האוניברסיטה לקב' פוליטית, בהנהלת מרצה שלנו לקורס במשפטים, שניסתה לפעול בנושא החוק נגד אנסים, אשר ד"א, ממש מביך במדינה מתוקנת, ופנינו לחברי כנסת ונסענו לירושלים בניסיון ליצור קבוצת לחץ לשינוי החוק , אבל, כצפוי, השתיקו אותנו עד כדי פנייה לדיקן ואיום על המשך לימודינו...ארץ ישראל הטובה..זבת חלב ודבש. כן! זה מרתיח אותי לראות שאנשים מגיעים לכזה מצב...בייחוד נשים. מה עוד נשאר לה למכור? ראיתי גם אנשים שמוכרים כליות כדי לממן טיפולים רפואיים...זה לא מרתיח???? ומה עם החוק למען ילדים מוכים? אפרופו רוז?? אתן יודעות שעד לפני 8 שנים לא היה חוק כנגד הורה מכה?? כלומר, גם אם הוא היה מגיע למשפט, החוק מונע להעניש אותו!!! אתן יודעות כמה שנים לקח להעביר את החוק הזה??? כלומר, כל הורה יכל "לפוצץ" את הילד שלו במכות, אולי הוא היה נעצר אבל לא היה שום חוק עונשין לכפות עליו!!! אז ממה אתן מפתעות? כל יום שאני מרשה לעצמי בכלל לקרוא עיתון או לראות חדשות אני בהלם מהאטימות והאדישות של הסביבה! איך לעזאזל נעלמת ילדה ל-3 חודשים ואף אחד לא מעיז להתלונן?? איך נערות עוברות אונסים קבוצתיים והופכות לנאשמות?? לפני כמה שנים היה אונס קבוצתי בב"ש שבו היה מעורב אחד הכוכבים של קב' הכדורגל המקומית..הסיפור פשוט הושתק! שחו"ח הקדוש לא יפספס אימון כדורגל!!!! ומכירת בתולין מזעזעת אתכן? וגלי..שלחתי לך מסר.