לצחוק או לבכות?

לא מאמינה!!!!!!!!!!!

איך מוכרים כזה דבר??? אני בשוקקקקקקקקקק טוטאלי.. גלים, אני חושבת שלבכות זה עדיף... זה עוד יותר מראה כמה העולם השתגע.... השבוע קראתי באיזשהו פורום שמישהי שואלת את הרופא, האם הוא מכיר ניתוח להחזרת קרום הבתולין ואם כן, מה הסיכונים בניתוח כזה... בטח חזרה בתשובה או משהו כזה...ורוצה להתחתן עם דתי שיחשוב שהיא עוד בתולה..אחרת איזה הסבר יכול להיות עוד? ותתפלאו בנות...התשובה של הרופא הייתה חיובית...יש ניתוח כזה ונשים עושות אותו..

galim29

New member
מעדיפה לצחוק יקירתי../images/Emo24.gif

אני יודעת שזה מטורף. הבחורה עוד חיכתה להצעה של מיליון דולר.... זה נקרא לחיות באשליות. שמעתי על הניתוח הזה. מזעזע. כמו ברית מילה לבנות שעשוים באתיופיה רק בלי הרדמה... מה קורה לעולם שלנו?

מרוב שהטכנולוגיה

כבר כ"כ מפותחת וניתן לעשות היום כמעט כל דבר, אנשים מתחילים להשתגע ולהשתעמםםםםםםםםם ועקב השיעמום מגיע השגעון..

אולי היא רוצה למכור גם

חצוצרה, שחלה, משהו.... חחחחחחח... אני בטוחה שיהיו בנות שירצו לרכוש.. ממש חיה בסרט..

lee E

New member
נו באמת....

תסתובבו עוד קצת ב EBAY ותראו שמנסים למכור שם הכל בכל מכל...רק בארץ פתאום נזכרים להתעורר ולצעוק אוי ויי..תסלחו לי על הציניות אבל לא להיתמם ולגלגל עיניים אלא לחשוב מה הגיע בחורה למצב שאפילו ללמוד היא לא יכולה...במקרה הטוב היא מציעה את בתוליה..יש תעשיות שלמות של מכירות של אברי גוף..אז להתעורר. ולגבי הניתוח הנ"ל....תחסכו את הצדקנות ואת גלגולי העיניים...מיתור. הניתוח הזה קיים שנים רבות והתחיל...דווקא באוכלוסיה הדתית בארצנו ה"קדושה"...כדי להסתיר מקרים של אונס במשפחות הדתיות..ואז מנתחים כדי שיוכלו "למכור" את הילדה המסכנה כ"חדשה". אז לכתוב בחוסר מחשבה שהיא "חיה בסרט"...מצביע יותר מהכל על שיטחיות מחשבתית, במקרה הטוב. ולגבי החזרת הבתולים, במקום להתעטף בצדקנות מזוייפת...אולי כדאי לחשוב יותר על הילדות המסכנות שעוברות מעשי אונס גסים ומשפחתן הקדושה והצדיקה...באמת עושה הכל כדי להחזיר אותה ל"מצבה המקורי". ומה עם הילדה שנזרקה למזוודה? זה לא יותר מזעזע??? מאשר מישהי שמוכרת את השייך לה????

lee E

New member
וד"א..אונס זה לא טכנולוגיה מפותחת!!

אז נא לחסוך את הצקצוקים המזוייפים.

אנחנו לא יודעים

מה הביא את הבנות לעשות כך... וזה עדיין נשמע הזוי בעיניי ואין קשר לשיטחיות!!

וד"א... לא דובר כאן על אונס

זאת רק הנחה שלך...שאולי מה שמביא את הבנות לעשות כך זה לחפות על אונס... אף אחד כאן לא קישר את הטכנולוגיה המפותחת עם מעשי אונס...

lee E

New member
זו לא ההנחה שלי!

הגניקולוג שלי בארץ סיפר לי על כך ממקור ראשון! ואני מדברת על תקופה של לפני 14 שנה!

ליהי..כל אחד ונקודת מבטו האישית

וכמה שזה מקומם אותך...אותי זה די מפליא שמישהי רוצה למכור את בתוליה... נשמע לי הזוי... ואין כאן קשר לשיטחיות ואת לא יכולה לשפוט ולהניח שאדם שאת בכלל לא מכירה הוא שיטחי רק כי נקודת מבטו שונה משלך!!! ועם כל הכבוד לגיניקולוג שלך, אני מניחה שיש מקרים שזה נכון ויש גם אחרים שלא קשורים באונס וכד', אני מניחה שהגניקולוג שלך לא מכיר את כל המקרים.. ולגבי אונס, אני כותבת לך משהו במסר..

lee E

New member
עניתי לך בחזרה.

תתפלאי אבל הרופא שלי נתקל בעשרות מקרים..אם לא יותר..של משפחות אשר הגיעו אליו בבקשות לניתוח זה, שמסתבר שהנערות עברו אונסים במשפחה! הוא נאלץ כמובן להפנות אותן לכירורג פלסטי ומכיוון שהילדות פחדו להתלונן, אי אפשר היה לעשות עם זה כלום! הוא הופתע לגלות שמדובר בתופעה מאוד נפוצה באוכלוסיה ששם לא נהוג "לכבס את הכביסה המלוכלכת בחוץ!" בתחילה היו כמה מקרים חוזרים שהוא פנה למשטרה למרות החסינות הרפואית והפשע הפלילי אבל שוב, הנערות פחדו להתלונן! אבל אולצו לעבור את הניתוח הנ"ל. אני וכמה חברות הצטרפנו בתקופת האוניברסיטה לקב' פוליטית, בהנהלת מרצה שלנו לקורס במשפטים, שניסתה לפעול בנושא החוק נגד אנסים, אשר ד"א, ממש מביך במדינה מתוקנת, ופנינו לחברי כנסת ונסענו לירושלים בניסיון ליצור קבוצת לחץ לשינוי החוק , אבל, כצפוי, השתיקו אותנו עד כדי פנייה לדיקן ואיום על המשך לימודינו...ארץ ישראל הטובה..זבת חלב ודבש. כן! זה מרתיח אותי לראות שאנשים מגיעים לכזה מצב...בייחוד נשים. מה עוד נשאר לה למכור? ראיתי גם אנשים שמוכרים כליות כדי לממן טיפולים רפואיים...זה לא מרתיח???? ומה עם החוק למען ילדים מוכים? אפרופו רוז?? אתן יודעות שעד לפני 8 שנים לא היה חוק כנגד הורה מכה?? כלומר, גם אם הוא היה מגיע למשפט, החוק מונע להעניש אותו!!! אתן יודעות כמה שנים לקח להעביר את החוק הזה??? כלומר, כל הורה יכל "לפוצץ" את הילד שלו במכות, אולי הוא היה נעצר אבל לא היה שום חוק עונשין לכפות עליו!!! אז ממה אתן מפתעות? כל יום שאני מרשה לעצמי בכלל לקרוא עיתון או לראות חדשות אני בהלם מהאטימות והאדישות של הסביבה! איך לעזאזל נעלמת ילדה ל-3 חודשים ואף אחד לא מעיז להתלונן?? איך נערות עוברות אונסים קבוצתיים והופכות לנאשמות?? לפני כמה שנים היה אונס קבוצתי בב"ש שבו היה מעורב אחד הכוכבים של קב' הכדורגל המקומית..הסיפור פשוט הושתק! שחו"ח הקדוש לא יפספס אימון כדורגל!!!! ומכירת בתולין מזעזעת אתכן? וגלי..שלחתי לך מסר.

lee E

New member
מה עיצבן אותי???

הזוועות שאנו רואים כל יום ביומו! באמת עוד יש צורך בתירוצים והסברים למשמע כל הזוועות האלו? או להיות "מופתעים"?? אתן רואות חדשות מדי פעם? נערה שמוכרת את בתוליה?? באמת מישהו חושב שהיא עושה את זה בשביל הכיף?? באמת מישהי עוברת ניתוח "הזוי" שכזה...וכנראה שגם די כואב, כי זה נראה לה רומנטי?? הכל תוצאה של מוחות אכזריים שהופכים את העולם הזה נסבל פחות ופחות, בשביל לחיות בו!

galim29

New member
ליהי... מה?../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

ליהי יקרה, קצת הפתעת אותי עם התגובה הזועמת והנוזפת. לא כל אחת מאיתנו זכאית לדעתה? לקרוא לי שטחית מחשבתית? על מה ולמה?
אני אישית עדיין מופתעת מסיפורים כלאה כל פעם מחדש אבל מילא, אני נאיבית ויודעת את זה. באותה מידה הבחורה יכולה לעשות עוד המון דברים אחרים כדי ללמוד (עד כמה שידוע לי לימודים לא עולים מיליון דולר שזה מה שהיא ציפתה לקבל) ולא חייבת לחזור לתקופת יפן שהגיישות מכרו את הבתולין שלהם למרבה במחיר... אני אהיה מספיק צדקנית כדי לחשוב ישי עוד דרכים טיפה יותר שפויות לממן לימודים. בלי קשר זוהי תופעה מחרידה לדעתי, של שחזור קרום הבתולין, אולי בגלל שלי יש רגישות מיוחדת לנושא שלא אפתח אותה כאן על גבי הפורום. אני רחוקה מאוד מצדקנות מזויפת בטח בנושא הזה. יש המון דברים מזעזעים שלצערי הולכים ומתרבים מיום ליום ואין ספק שהמקרה של רוז הוא מחריד וקשה מנשוא. אין מלים לתאר את איך שהרגשתי כשקראתי היום שמצאו אותה. שולחת לך חיבוק.

galim29

New member
../images/Emo25.gifגם אני ../images/Emo23.gif... ליהוש...

תשמרי על הלחץ דם הא? אנחנו לא רוות אותך שוב בבית חולים בובה
אני
בתחילת השבוע.. יום ראשון כזה....

lee E

New member
מאוחר מדי בייבי....

אתמול כבר התחלתי את הבוקר בחדר ניתוח....ומאיימים עליי בעוד אחד....אולי....

למעלה