לצופי פיירפליי ..

VampirGirl

New member
לצופי פיירפליי ..

יש מצב שיש קשר בין פיירפליי (רק רק איזה שני פרקים) ל4400? חשבתי על זה בגלל טס..תחשבו על זה רגע בפיירפליי היא משחקת משוגעת כזאת שנמצאת עם אנשים מהעתיד וגם האנושות שם די דועכת..יכול להיות שכל שאר האנשים היו סגורים והיא איכשהו הצליחה לברוח ובגלל זה היא זוכרת את זה וגם היא זוכרת שהם אהבו אותה.. הסבר אחר זה שהשחקנית יודעת לשחק רק סוג של דמות אחת באותה דרך או ששני המפיקים של הסדרות שהיא עושה את התפקיד של המשוגעת ממש טוב אז לקחו אותה לשתי הסדרות.. חומר למחשבה..

GILADOS

New member
אמ... אני לא רואה ולא שמעתי על פיירפליי... אבל בכל זאת.. לא נראה לי שיש קשר בין סדרה אחרת ל4400 כי אין סיבה שיהיה קשר כזה... כך שאני מניח שזה אחד מהאפוציות האחרות שהעלית.. או שזה פשוט סתם יצא ככה במקרה.

mbar30

New member
אני גם ראיתי פירפליי והתפלאתי לראות

את טס משחקת את אותו סוג תפקיד - צריך לראות בקרדיטים אם זה לא אותו מלהק... יכול להיות שהיא פשוט טובה בלהיות "לוקה"

Hen m

New member
בהחלט יכול להיות קשר..

בהרבה סדרות ניתן לראות שחקן שמשחק את אותו סוג של תפקיד. לדוגמא, אוח שכחתי את השם אבל זו ששיחקה את ברי בעקרות בית נואשות הייתה חולניות ואובססיבית ובעוד 2 סדרות קודמות שהיא שיחקה בהן (וויל וגרייס ועוד אחת) היא גם שיחקה דמות הקרובה לתחום הזה (פסיכולוגית בוויל וגרייס ובעוד סדרה חולת נפש).. בהחלט חומר למחשבה..

למעלה