כבר אין מקום, אז עניתי פה........
מרוב שלא רציתי לדעת איך נגמרת העונה - אני יודעת הכל. וג´ו מותק, זה לא בגללך. כל מה שסיפרת - ידעתי. ברור שקלואי שווה פי עשר מפטסי!! ברור!!! ובלי הרבה קשר- פטסי לא מתה!!!!! למרות מה שהדמויות אומרות/חושבות. פרייד, למרות שהוא כל כך מאוהב באמבר, יהיה עם מיי!!!! איזה יופי!!!! ה"נשיקה" הראשונה שלהם הייתה כל כך מתוקה!!!!! עוד יש לי אותה על קלטת!!!! (ועד שלא תהיה הנשיקה הבאה - היא לא תימחק! נד? אני לא יודעת למה הוא חטף את אמבר וטרודי? אני משערת שזה בגלל שהוא רוצה למכור או להחליף או למסור אותו למוז. (!me likes her). וכל עוד יש לנו ג´ינג´י אחד פחות מהסדרה הזאת - יותר טוב!!! ואם אליס צריכה לסבול קצת - !!so be it. as you can see - me haves the gingim. why? because they changed my pride, that why!!!!!1 אלי הזונה הקטנה!!! היא היחידה שיכולה לקחת דמות כמו לוק (דמות עם המון פונטנציאל) ולהפוך אותה לדמות... כמו שהיא עכשיו! אבל, בכל זאת, אנחנו (נכון שזה כיף לדבר בלשון רבים?) אוהבים את לוק, זאת אלי שאנחנו שונאים! זוט? לא אוהבים אותו בגלל שהוא יפה! זה בגלל שהוא מגניב!!!! power and chaos...... בריי? אם הוא מעצבן (ואני עדיין אוהבת אותו...) זה בגלל דני!!!! ולמיטב ידיעתי - אבמר יולדת. אם התינוק יחיה או לא? לא יודעת...... בכל מקרה, תגידו שאני מרשעת, יש לנו את בריידי המתוקה.... *לירון מרביצה צרחה בגלל נהרסה לה סוף העונה* *לירון נרגעת.....* ואתם? אני נעלמת לכמה שעות וכבר כל ההודעות האלה.... אתם יודעים כמה זמן לוקח לי להגיב???? ואם כבר על כמה זמן, את כל ההודעה שלמעלה - רשמתי פעמים !!!!1 בגלל שהאינטרנט מחק לי אותה!!!!! נמי, יקירה - ברור שיש לי איי סי קיו - 122710676, קוראים לי mushi, על שם מוש מוש השור כאילו ?!?! טוב, שחכתי משהו??? אני מאוד מקווה שלא... אולי לא איכפת לכם, אבל אחותי (טוב, טוב,אני מודה, גם אני מציצה) רואה עכשיו את מלך האריות וזאת הסצינה שמופסה מת...... כבר עולות לי דמעות בעיניים וזה רק כשסקאר מדבר עם סימבה...... אוקי אני מסיימת, אל תרביצו לי.... stay tribal and stuff לירון