לצופי השבט למינהם.....

*maayan*

New member
לצופי השבט למינהם.....

בפרק שהיה ביום שלישי, אתם יודעים שג´ק ראה את אלי ולוק מתנשקים (מסכן...., איזו מכשפה אני לא מאמינה שהיא עשתה לו את זה), אז יש שני דברים שאני רוצה לדעת 1. האם זו רק אני או שקיי.סי מאוהב במיי? 2. האם עוד מישהו הבחין הניצוץ בעיניו של השומר שאומר מה שחשבתי בהתחלה אבל דיי ירדתי מהרעיון, האם השומר שפוי? ויותר מכך, האם הוא החוטף של אמבר וטרודי?, זה נראה לי הגיוני שכן אבל יכול להיות שדמיינתי. שלכם מעיין

I~Luv~Lex

New member
תשובות ממקור ראשון!

נכון שזה יהיה פשוט חמווווווווווווווווד אם קיי סי יהיה מאוהב במיי?? זה יהיה כזה מתוק! ואז יום אחד היא תושיב אותו על הספה ותסביר לו ש"זה לא ילך בינינו"... חחחח 2. ראיתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ראיתי את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני עכשיו בטוחה שהוא שפוי ואוגר כוח טו סטרייק בק! למרות שאני לא חושבת שהוא ארגן את החטיפה, כי לא היה לו עם מי לוק כבר לא איתו, וחוץ ממנו אף אחדמחוץ לשבט לא מתקרב אליו.. @נמי, מעריצה גרופית של מריל האלילה האלוהית!!!!!!!

-TaintedLove-

New member
אני אומרת ש........

אני אומרת ותמיד אמרתי שהשומר (זה נשמע כל כך לא טוב בעברית) שפוי!!!!! תמיד טענתי כך! עכשיו אני גם בטוחה!! הוא עובד על כולם!!!! וחוץ מזה , נד חטף את אמבר וטרודי. ואני בדרך כלל לא מגלה ספויילרים אם לא מבקשים או משהו - אבל ביקשתם - נד מת!!!!!! איזה כיף!!!!!! וחוץ מזה - ellie is a bichi cow! היא הייתה ממש מרשעת לג´ק. איזה מסכן......

I~Luv~Lex

New member
או! אי! אה!

איכסססססס הגארדיין נשמע פי שלושים וארבע נקודה שבע יותר טוב! נד!!!!!!!!! נדנדנדנדנדנדנדנד!!!!!!!!!!יופיופיופיופיופי!!!!!!!! שימות הקרציה!!!!!!! לא קלקלת לי כלום.. ידעתי מזמהההההההההההההן שנד מת.. אבל כל כך כיף לשמוע את זה כל פעם מחדש! ואלי, בכלל בזמן האחרון היא גורמת לי נורא נורא לרצות שיעיפו אותה. (
*מעיפה את אלי בצורה מגעילה מאוד מהפיק שלה*
) איכסית.. וג´ק.. כלל בזמן האחרון הוא נעשה נורא נורא חמוד ועם המבטאון הניו זילנדי החמדמד שלו.. קודם הוא היה סתם חנון שדאל (רסט אין פיס, אבל סתם היה קרציה) נדבק אליו.. ועכשיו הוא כבר עלם! חחח ג´ק נעשה ממש ממש ממש חמוד, וגם הסתפר! אבל זהו.. הוא שיך לגל המנוחה.. לא נורא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פאוור אנד כיאוס!!!!!!!!!!!!!!!! זוט שלי ואף אחת לא לוקחת אותו ממני. וזוט זה שם מה זה הרבה יותר שווה ממרטין.. וסתם שאלונת שלא מצאתי עליה ספוילרים: איך נד בדיוק מת? (ייפי!) @נמוש

-TaintedLove-

New member
אהם......

אני לא יודעת איך נד מת, אבל מה זה משנה????? וג´ק כזה מתוק!!!!!! אבל הוא בכלל מאירלנד משם המבטא. ונכון שהשיער שלו הרבה יותר כהה? אהבתי את הצבע הבהיר..... הכל בגלל אטלנטיס היי..... וחוץ מזה - של לא מנוחה, היא פשוט בפנימייה.. יש לך פיק? אחד שמותר לי לקרוא? *לירון מבקשת רשות נורא יפה* וכל עוד פרייד שלי - you cab have zoot! לירון

I~Luv~Lex

New member
אירלנד?? חיחי..

טוף.. אני לא עושה עבודות מחקריות על מייקי... אנד גירל, יו קאן הב פרייד, הוא נורא מעצבן לדעתי. אבל זוט שלי שלי שלי!!!!!!!!!!!!!!! יש לי פיק שהתחלתי, אני בפרק שלוש בערך ויש אנשים שאוהבים לקרוא פרק פרק ויש אנשים שאוהבים הכל ביחד.. מה את רוצה? נכון שמייקי פשוט אדדדדדדדדווווווווורבל באטלנטיס היי? ראיתי משם תמונות, הוא נראה חנונון כזה מתוקי.. וגל, היא מנוחה מבחינתי.. באמת לא משנה איך נד מת, העיקר שמת!!

-TaintedLove-

New member
קצת סדר בדברים......

אני אשמח לקבל כל!!!!!!!!! פרק שכבר כתת מהפיק שלך!!! ובאטלנטיס היי, הוא כזה מותק!!!!! (ערוץ 1 - לתשומת לבך!) ואיך פרייד יכול לעצבן? נכון שהדמות שלו השתנתה, אבל זה הכל בגלל הג´ינג´ים (ועוד יש לי מיני תאוריות על העניין...)! וחוץ מזה, יש הטוענים שהדמות שלו נבנתה כדי להחליף את בריי (מה שאני לא מסכימה, אבל, הם זה לא אני.....) קלואי חוזרת !!!!!!!

אני?! מנוחה?! אנוכי איז חיה וקיימת!

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!! ככה שוכחים אותי!!!!!! לירון, עלייך לא ציפיתי!!! נו דוצינושית אחת, שמרי על שמי, הלליהו ושבחיהו!!! טוב אני עכשיו קצת מושפעת מכלמיני דברימים.... הקיצר, עכשיו יש לכן לסבול אותי עד סוף חופשת סוכות, שאז גם יעלה האתר שלנו בהנחה שדוצינושית מסוימת תשלח לי את הרשימות המזורגגות!!!! נמרה, את מוחרמת...ככה הורגים אותי?!?!?!?!?!? Keep The Dream Alive גל החיה וקיימת BRAMBER FOREVER

I~Luv~Lex

New member
BRAMBER FOREVER

אני מוחרמת?? בסדר.. מה לעשות.. את די מתה.. *גל רודפת אחרי נמי עם סכין קצבים וגיליוטינה מיניאטורית* כמה שאלות בקשר לאתר שלך.. זה בהטמל או משהו אוטומטי? באיזה אתר אירוח זה? וואו! כל כך קצת שאלות.. טוב יספיק שניים. אה ולירוני, יש לך אייסיקיו?

I~Luv~Lex

New member
ג´יימי!! כל כך התגעגעתי!!!!!!!!

נכון שהיא שווה פי שלוש משרה?.. היא כזאת חמודה.. וגם היא יודעת לעמוד על דעתה.. ג´יימי לנצח! ופרייד.. לדעתי פרייד מעצבן וחצי, והוא לא ממש נוצר כד להחליף את בריי, יותר כדי לעשות מתח ודרמה ואקשן בין בריי ואמבר... פרייד סתם.. כזה.. אין דה וויי! וגם איך לעזאזל הוא יהיה עם מיי??????????? היא כזאת מעצבנת.. כמוהו.. @נמים

*maayan*

New member
קודם כל,

תודה רבה על כל התשובות! נד??? אני לא מאמינה, לא חושבת שראיתי את זה? למה? בגלל שהוא רוצה שיישחררו את השומר ואז יהרגו את השומר? ואם זה נד אז למה ראו את העיניים של השומר בוהקות ככה??? מצידי, שנד ימות, הוא לא שינה לי יותר מדי ממילא הבעיה היא אליס המסכנה שבהתחלה התאהבה בלקס שחברתה הטובה טאי סאן התחתנה איתו ועכשיו בנד, מה היא עשתה למישהו? אני מקווה שבן קיי.סי למיי כן יקרה משהו כי האמת היא שהוא ממי ואני לא רוצה שמישהו יכאיב לו, מיי אומנם מעצבנת אבל קיוויתי שהיא תצא עם פרייד כי בסך הכל היא מסכנה, אני גם לא מחבבת את פרייד יותר מדיי, מסכן ג´ק (אבל ממילא אני לא חושבת שהוא מתאים לאלי), לוק חמוד אבל בגללו ג´ק עכשיו יסבול משברון לב, ולבסוף אך לא קשור, אני חולה על לקס. דרך אגב, אמבר בסופו של דבר תלד את התינוק של בריי נכון?, לא תהיה הפלה או בעיות?, אני מתה לראות אותה בהריון, ובריי הוא בהתחלה היה חמוד עכשיו הוא דיי מעצבן, לא? יותר מדי קנאי וטוב ומעצבן. זוט.... יאכס, הוא מכוער, אני אוהבת את אבוני. קלואי חוזרת?- חולה עליה, מה אם פטסי? מתה? תודה לכולכם מעיין

זה כיף להרגיש נזקקת....(ספויילרים)

דבר ראשון, אני חייבת לציין שאנוכי ומושי הדוצינושית (לירון) *ככה* קרובות! לא באמת, אנחנו שכנות והיא החברה הכי הכי הכי טובה שלי אין דה הול וויילד וורלד!!! ואני חייבת לציין שבשבט היא נדבקה ממני!! עכשיו, חוץ ממי שיודעים שהוא מת, אף אחד לא מת, וגם זה לא! שני כנראה חוזרת, ופטסי ופול מאה אחוז לא מתים!! אם הם יחזרו אני לא יודעת, אבל זוט כנראה חוזר! ולא בתור רוח או חלום או משהו.... wich is pretty freaky considering שהם שרפו לו את הגופה!!! עכשיו ככה: העיניים של השומר בהקו כי הוא חוזר לנורמליות (עד כמה שאלביסלה יכול ליהיות נורמלי) ואין לו שום קשר לחטיפה שלהן, זה היה נד! עוד פרק או שניים ג´ק עוזב בגלל אלי הכלבה (שתמות אמן *יריקה*) וילך לקבר של דאל ואז הוא יהיה איפשהו וישמע צעקה וילך לשם ויציל את קלואי המלכה!!! (שדרך אגב קיבלתי גלויה חתומה שלה!! ושל סלין!! ייפי לי!!) ואז הוא יחזיר את קלואי יקירתינו לקניון ויגיד שהוא עוד פעם עוזב אבל למיטב ידיעתי הוא לא יספיק לעזוב לפני סוף העונה (נשארו עוד עשרה-חמישה עשר פרקים) מיי ופרררררררייד כן יהיו ביחד!! ייפי !! יאי!!! אני כל כך מתה על שניהם!!! אמבר ובריי, עכשיו זה קצת מסובך....דוצינושית לא לקרוא את תהרסי לעצמך!!! אבוני והיתושה (שימותו שתיהן, אני בראמברית נלהבת ובתור אחת אני שונאת את שתיהן, וגם בלי קשר!!) יגרשו את בריי ואמבר מהעיר, והם ילכו לחווה כלשהי ואמבר תקבל צירים אבל זה יהיה רק באיזה חודש שישי-שביעי אבל למיטב ידיעתי התינוק יישאר בחיים, מה שלא בטוח זה שבריי ישאר בסדרה eviiiiiiiiiiiiiiiiiiiil script writers...eviiiiiiiiiiil! מה שייקרה לפני זה זה שבריי והחולדות יקבלו פתק (שנשלח לא ע"י נד) שאומר שכבר צאוחר מידי והן לא חוזרות, ואז בריי הולך לקסינו ומשתכר וכל מיני והוא גם יתמזמז עם איזה אחת לא בידיוק הבנתי את הקטע....אבל בסופו של דבר הוא חוזר לעצמו, ואמבר חוזרת לעצמה, וכווווווווולם מאושרים!! Keep the dream alive גל הדוצינושית שצריכה את הרשימות....וחיה וקיימת נמרה, חיה וקייייייייימת!!!

-TaintedLove-

New member
כבר אין מקום, אז עניתי פה........

מרוב שלא רציתי לדעת איך נגמרת העונה - אני יודעת הכל. וג´ו מותק, זה לא בגללך. כל מה שסיפרת - ידעתי. ברור שקלואי שווה פי עשר מפטסי!! ברור!!! ובלי הרבה קשר- פטסי לא מתה!!!!! למרות מה שהדמויות אומרות/חושבות. פרייד, למרות שהוא כל כך מאוהב באמבר, יהיה עם מיי!!!! איזה יופי!!!! ה"נשיקה" הראשונה שלהם הייתה כל כך מתוקה!!!!! עוד יש לי אותה על קלטת!!!! (ועד שלא תהיה הנשיקה הבאה - היא לא תימחק! נד? אני לא יודעת למה הוא חטף את אמבר וטרודי? אני משערת שזה בגלל שהוא רוצה למכור או להחליף או למסור אותו למוז. (!me likes her). וכל עוד יש לנו ג´ינג´י אחד פחות מהסדרה הזאת - יותר טוב!!! ואם אליס צריכה לסבול קצת - !!so be it. as you can see - me haves the gingim. why? because they changed my pride, that why!!!!!1 אלי הזונה הקטנה!!! היא היחידה שיכולה לקחת דמות כמו לוק (דמות עם המון פונטנציאל) ולהפוך אותה לדמות... כמו שהיא עכשיו! אבל, בכל זאת, אנחנו (נכון שזה כיף לדבר בלשון רבים?) אוהבים את לוק, זאת אלי שאנחנו שונאים! זוט? לא אוהבים אותו בגלל שהוא יפה! זה בגלל שהוא מגניב!!!! power and chaos...... בריי? אם הוא מעצבן (ואני עדיין אוהבת אותו...) זה בגלל דני!!!! ולמיטב ידיעתי - אבמר יולדת. אם התינוק יחיה או לא? לא יודעת...... בכל מקרה, תגידו שאני מרשעת, יש לנו את בריידי המתוקה.... *לירון מרביצה צרחה בגלל נהרסה לה סוף העונה* *לירון נרגעת.....* ואתם? אני נעלמת לכמה שעות וכבר כל ההודעות האלה.... אתם יודעים כמה זמן לוקח לי להגיב???? ואם כבר על כמה זמן, את כל ההודעה שלמעלה - רשמתי פעמים !!!!1 בגלל שהאינטרנט מחק לי אותה!!!!! נמי, יקירה - ברור שיש לי איי סי קיו - 122710676, קוראים לי mushi, על שם מוש מוש השור כאילו ?!?! טוב, שחכתי משהו??? אני מאוד מקווה שלא... אולי לא איכפת לכם, אבל אחותי (טוב, טוב,אני מודה, גם אני מציצה) רואה עכשיו את מלך האריות וזאת הסצינה שמופסה מת...... כבר עולות לי דמעות בעיניים וזה רק כשסקאר מדבר עם סימבה...... אוקי אני מסיימת, אל תרביצו לי.... stay tribal and stuff לירון

*maayan*

New member
*עיניים פקוחות לרווחה*

א...א....את רשמת פול? כאילו, כמו פול אח של פטסי, החרש? אני זוכרת שבתחילת השבט לא ראיתי והצטרפתי בעונה הראשונה באמצע אני לא ראיתי אותו יותר מדי פרקים אבל אני זוכרת אותו. לוק, הוא מדהים, הוא ממי והוא נשמה, הוא באמת ובתמים האמין בתורתו של זוט, הוא לא התכוון לרע, אני שונאת את אלי, איך היא יכלה, אני אומנם חולה על לוק שחולה עליה אבל ג´ק, אני חולה על ג´ק יותר. דני, היא באמת מעצבנת, לא יודעת, משהו בה, אני לא ראיתי את הפרק שהיא הצטרפה כי לא ידעתי שהשבט התחיל שוב פעם, בעצם לא ראיתי את תחילתה של שום עונה, לא הראשונה, לא השנייה (לא ראיתי שזאנדרה ואמבר מתו, טוב זאנדרה) ולא השלישית!, אני כולי תקווה שאת הרביעית אני לא אפספס. אני שמחה בשביל מיי אבל מה עם קי.סי? מסכן...... טוב, אין לי מה לכתוב (יצא לי חרוז) חולה על ג´ק ולקס שלכם מעיין

דוצינושית!!! ר-ש-י-מ-ו-ת!!

אני באמת שבאמת שבאמת מנדה אותך מהאתר!! את כבר לא כיפית!!! זה מעצבן לדבר איתך בפורומים... Me´s telling you...uyou are not the same friggin person here... me miss mi home....*sniff* טוב מושי להתקשר אליי עכשיו! ברגע זה!!! לבית של סבא וספתא!!!!! את לומדת היום עד שלוש לא?? ויט ויט ויט (כמו שא-לה אומרת)!!! טה טה Moi

-TaintedLove-

New member
שלחתי שלחתי.....

את הרשימות והיו לי הערות על הרק של היום\ אבל אבא מתעקש שאני אבוא לעזור לבנות את הסוכה, ואני צועקת עליו שאני צריכה לסיים, מה שהיה קורה מזמן אם הוא לא היה משתלט לי על המחשב 276 פעמים ביום... ביי ביי

למעלה