לצופי האח הגדול!

• פותח הנושא EAL3
  • פורסם בתאריך

EAL3

New member
לצופי האח הגדול!

הפייבוריט שלי היא כמובן פרידה, אישה מדהימה עם ניסיון וידע רב בכל התחומים. יש באישה הזאת חמלה ואהבה רבה לאנשים וזאת בהחלט ניתן לראות בסרט תיעודי ב- ייס דוקו בבימויו של שירלי ברקוביץ. הסרט נקרא " בדרך למעלה" : הסרט מציג את חייה של ליהן , שאומצה בגיל 4 ע"י זוג ישראלים ברומניה, ובגיל 13 ברחה מהבית. כילדת רחוב, אחת הדמויות שהיא פוגשת בדרכה למעלה היא פרידה הכט

../images/Emo11.gif תגיד אתה עיוור ? אתה לא צופה בערוץ 20 ?

אתה לא רואה כמה היא רעה כוחנית מאיימת רכלנית ומגעילה ? ואל תשכח את ההצהרה שלה שהיא רוצה לצאת רוצה מנה לא סגריה?????? את זה אתה לא רואה ???? תתעורר , שלא תבין לא נכון , אין לי חיבה מועדפת לדנה , גם הקטנוניות שלה מתחילה לעצבן , אבל פרידה היא במילה אחת : בהמה וצר לי על חברתה חגית שאיתה .

../images/Emo190.gif../images/Emo190.gifהפלא ופלא פתאום לפרידה לא כואבת היד

איזה אישה מגעילה אתמול בלילה היא הלכה לישון ואמרה למירב שהיא מחר הולכת הביתה וגם שהיא לא מסוגלת להרים את היד היא כואבת לה מאוד ומה קרה היום ???? היא כולה חיוכים ומצב רוח היא בלי תחבושת , מזיזה את הידים היא כבר לא יושבת מסכנה כמו אתמול . אוי כמה שהיא דוחה הגיעה הזמן שתלך הביתה ויפה שעה אחת קודם

למה לא לראות תאמת, קיבלה נפילה התנפחה לה היד.

אישה בגודל שלה בכלל לא נעים נפילה כזאת.

נו באמת

זה לא הגיוני שאתמול היא לא יכלה לעשות כלום(אפילו לא ללכת בשורה בריקוד הסלסה) ומאז שקמה הבוקר פתאום מצבה השתפר פלאים, אולי פיית השיניים ביקרה אותה הלילה

לא חולקת על זה שנפלה אלא על זה שפתאום כבר

לא כואבת לה היד , אתמול ישבה כמו מסכנה ולא זזה , והיום בבוקר היא במרץ. נו די , האשה הזאת מסכנה ועלובה ואני באמת מרחמת עליה, היא כל כך רוצה תשומת לב , לא משנה על מה תהיה השיחה היא תמיד תמצא סיבה שגם היא ותתחיל עם האני ואני ואני, והיא לא מקשיבה לאחר , היא עושה זאת הרבה גם למירב כשמירב מתחילה לספר משהו , ולא רק היא כשכל אחד מתחיל לספר משהו , פרידה קוטעת אותם ומתחילה ב.... אני ואני ואני נראה לי שלא הפיה ביקרה אותה בלילה , כי הפיות מזמן הרימו ידים בלעזור ולשנות אותה , אלא ה
בא לבקר.

אנחנו לא צריכים לראות סרט מבויים ביס.........

אנחנו רואים בלייב הכל. וזה מספיק כדי לדעת מי זאת פרידה.

למעלה