לצופי אקזיט!!!!!!!!!!!

לצופי אקזיט!!!!!!!!!!!

רק רציתי להגיד שפעם הייתי פשוט מטורפת על " אקזיט ".. ואני מדברת איתכם על התקופה של ההתחלה שהיו רק מלי יעל עופר ומיכאל בתקופה שהיו הולכים לבקר בבתי ספר היה הכי יפה שיש.. הייתי פשוט מכורה ועכשיו הכל ניהיה אחרת...לדעתי על הפנים.... המנחים ממש משעממים ולא כמו פעם... והייתי חולה על עופר שכטר תקופה של שבועיים..(חח רציני..) עד ששמתי לב שהבן אדם פשוט הומו בטירוף ושהוא לא כל כך משהו ז"א ממש מכוער (לדעתי) ובקיצור אני מבואסת כי הייתי חולה על התוכנית הזאת רק חבל שהיא נהייתה משעממת!!!!!!!! והמנחה החדש מצטערת להגיד ממש לא מנחה יפה!!!! אל תאכלו אותי רק רציתי להגיד את כל מה שיש לי..ולהגיד לכל מעריצות שכטר בנות תרדו מזה הוא לא שווה את זה!!!!!!!!!והגיע הזמן שיתבגר כבר ומהר..בייייייי

ortal13

New member
חח אלה

צד אחד יפה עשית צד שני זו דעתה למרות הכל...

e l u l a

New member
היא אמרה ביי...../images/Emo153.gif

אני רק עניתי ... ואני יודעת שזו דעתה..היא אמרה והכל סבבה... אבל אמרתי לה ביי בחזרה כי לא יפה לא לענות!!!

ortal13

New member
חחחח

נכון היא אמרה לך ביי אז ענית לה.. חמודה חחחח

טַלי

New member
מדברת ה...

מעריצה של המורדים אבל מי אני שאשפוט... את צודקת שאקזיט השתנה אבל יש שיגידו לטובה ויש שיגידו לרעה לגביי עפר עפר שחקן... גם באקזיט אז נכון שהוא לא משחק דמות, אבל הוא עדין משחק אז אל תקחי הכל ברצינות... מצד אחד את אומרת שמשעמם היום אבל מצד שני את אומרת לעפר להתבגר ולהפסיק עם השטויות שלו... זה נוגד אחד לשני אני מזכירה לך שאקזיט זו לא אותה אקזיט בלי עפר והשטויות שלו גם אני אוהבת יותר את ההתחלה של אקזיט ועצוב לי שזה השתנה
אבל שוב להזכיר לך משהו, על ההתחלה של אקזיט אף אחד לא שמע אז יכלו לנהל דברים אחרת מאיך שהם עכשיו... שיש המון המון מעריצים על אסי אמרת שהוא לא מנחה יפה... וכשהתחלת לראות שעפר מכוער לדעתך הפסקת לראות את התוכנית אז מה המסקנה? שאת רואה תוכניות לפי היופי החיצוני... שיים און יו!

ortal13

New member
לכל אחד דעה משלו

ותרגיעי סוויט או לא יודעת מה את אלה רק ענתה לך היא מנומסת אז תודי לה אחרי הכל היא היחידה שענתה לך

שורטלית

New member
אקזיטטט

התוכנית הייתה פשוט שוווווווההה בהתחלה שהם היו רק ארבעתם: עופר מלי מיכאל ויעל אבל עכשיו היא מאוד השתנתה והמנחים לא אותו דבר ומיכאל עזב
אבל היא עדיין תוכנית יפה [אומנם לא כמו מקודם] אבל זה מה יש.... וכמובן אין יעל גולדמן!!!!

e l u l a

New member
לא ממש...../images/Emo153.gif

אבל היא נסעה לשלוש שבועות... והיא נסעה ממזמן... לדעתי ביום חמישי הבא היא כבר תחזור

sivanick

New member
יש לי שאלה....

היא נסעה למיכאל? כאילו היא עדיין יוצאת איתו?

שורטלית

New member
היא עדיין חברה שלו אבל...

אבל אני לא יודעת אם היא נסעה אליו.... [ונדמה לי שהם עדיין חברים...ככה שמעתי]

e l u l a

New member
היא טסה איתו../images/Emo160.gif../images/Emo153.gif

אבל היא חוזרת לפניו...

למעלה