לצופה

צב200

New member
לצופה

כתבת לפני זמן שיש בעיתיות בספירת הגלים של הייו מאחר וגל 4 חודר לגל 1 . אך אם מסתכלים בגרף חודשי ללא המחטים של הנרות אין חדירה ואז אפשר להחשיב את גל 5 כמסיים. אך מה שכן מפריע לי הוא שגל 3 אמור להיות הכי אגרסיבי וארוך וזה לא כך לכן יתכן שאנחנו רק בגל 3 של 3 .בכלל יכול להיות שגל 3 מתחיל מ124 בהסתכלות רחבה יותר ובכלל אין סוף תרחישים יכול להיות בגלים אז איך יכול להיות שהמסחר יתבסס על זה ? לדעתי גלים זה כמו נוף ולא סיבה .

הצופה.

New member
יפה הסתכלות נכונה

רק שבודקים את התחתית הקודמת של הין שהייתה ברמת ה 79.9 קשה להניך שאנחנו בגל השלישי של השלישי דבר שעלול להוריד את שער הדולר מול היין לעבר רמת שישים ואפילו יותר נמוך ולכן ההנחה שלי שזה סיום של גל חמישי... בכל מקרה זה לא משנה אם סוחרים לטווח קצר שכן ההסתכלות היא תמיד על העיסקה הנוכחית לעומת המצב הכספי של העיסקה הניתוח הטכני רק עוזר לכניסה ויציאה מעיסקה אך ניהול העיסקה הוא כספי טהור ללא קשר לגל לסוחר באופציות זה חשוב באיזה גל הוא נמצא שכן לאופציה ישנה פרמיה ועליו להעריך באם הפרמטרים שמרכיבים את המחיר ישתנו בעיקבות תנודות כאלה ואחרות אני למדתי שכל מה שמעניים אותי כרגע זה הטרנד של הטווח הקצר והמרחק שאני יכול לשים בו סטופ לוס לא יחסל אותי כלכלית בעיסקה אחת יחד עם זאת לא ניתן לחיות בפחד מתמיד מטורפ ובכל להוציא מהמשוואה את האלמנט של המכפילים וההזדמנויות הגדולות לרווחים נאים לכן כל אחד יבחר את המסלול שלו להלך בין הטיפות

libertycm

New member
איזה חרטוט

ועוד באופציות חחחחחחח

הצופה.

New member
תראה נחשפת ברור שאינך מבין דבר

לפתוח חשבון של 28 דולר ולספר סיפורים ומעשיות על טריידים ב סנטים אני מבטיח לך שאף אחד פה כבר לא מאמין למילה שלך לך לישון מוכן להשקיע 239 פיפסים בשביל להרוויח 79 פיפסים פשוט קרעת אותי אתה לא מבין במקצוע הזה ואם היית מבין לעולם לא היית כותב כזה דבר זו התגובה האחרונה שלי אליך

libertycm

New member
אם רק היית מבין

מה אני עושה אחרי שהמחיר יעשה את אותם 79 פיפס אז הייתי אולי מתייחס אליך. אבל אתה לא יודע הרי לקרוא אנגלית ככה שאתה בטח לא יודע מה זה SL ל BE. פשוט מגוחך, אפילו צמד הכלבלבים שלי סוחרים יותר טוב ממך לא נורא, תמשיך לספור גלים עד שתטבע חחחחחחחחחח

libertycm

New member
אה

והחשבון שלי (קרן לעילג כמוך) היא בסביבות ה 200K$, קצת רחוק מ 28 $ שרק אלוהים מבין בכלל איך חישבת את זה.

למעלה