לצוללים וותיקים

• פותח הנושא hay
  • פורסם בתאריך

pilovich shahaf

New member
בני היקר- שכחת לציין עוד דיון אחד ב ../images/Emo44.gif

בית מישפט השלום בבאר שבע אצל-השופט טהר לב גדליהו, בגין בניה ללא היתר, שהגישה מדינת ישראל נגד היזמים,[שציינת לעיל]. למעשה הדיון הזה הוא למעשה הראשון מבין השניים-בג"צ כפי שציינת לעיל,ולכן בג"צ לא יכול להחליט בעיניינו לא לפני שתיק מס´ פ.......לא יסתיים. בכל מיקרה אם כבר העלת את הנושא, הדיון בבג"צ מתחיל נידמה לי ב-4 בספטמבר, ואני מוזמן לשם לתת עדות.[תבדוק עם השכן שלך,רק אל תשכח שום דבר לא אישי...מינהל תקין נטו]. חובתי לציין שזאת אחת הנקודות [אחת מתוך ארבע כולל את גן הפסלים], שהיתה מאושרת להטבעת הסטי"ל אח"י חיפה. אם תיסתכל בניירת ובפרוטוקולים בההתאחדות, הרי אתה עדיין חבר הנהלה. איך אמר קותי......ואני, זכותך להתבטא בכל דבר. יום טוב. פילוביץ שחף.

bennysnuba

New member
פילוביץ זה לא היה האתר המועדף

אם אתה זוכר, היו הרבה בהנהלה שרצו להטביע באזור שיאפשר צלילה ישירות מהחוף (גם אם זה בין המערות למגדלור או בחוף הדקל) ולא באתר שמגיעים אליו בסירה, דבר שהיה הופך את הספינה לפחות נגישה לצוללים. התחילו כל מיני חשבונות, חס וחלילה מועדון אחד היה מרויח יותר מהשני בגלל זה (למרות שלפי נסיון הסטי"ל באים לשם מכל המועדונים).

pilovich shahaf

New member
בני ידידי-הנקודה היתה אחת מתוך 4 ../images/Emo44.gif

נקודות,על פי דו"ח ועדת השוניות המלאכותיות. וכל נקודה אושרה ובוטלה-למה
התשובה ידועה. ההוכחות בשטח. הסיפור עדיין לא ניגמר
יום טוב פילוביץ שחף.

Pini1

New member
אוזלת יד ועזות מצח - אלוהים ישמור ../images/Emo46.gif

pilovich shahaf

New member
פיני-אני באבל מתאריך 31.12.1998

בשעה 03:45 כשהיתחילו ההכנות להוריד את הסטי"ל אח"י "חיפה", על ידי צוותי חיל הים, לאחר שמפקד חיל הים נתן הוראה לפנות את המיבדוק מיד. הסטי"ל הורד למיים וניגרר ללב ים בגבול טאבה ישראל.......ושקע במצולות- 800 מטר לדראון עולם. אוזלת יד לא הייתי אומר, מה לא עשינו "המאפיה" ניצחה, והראיה לכך שמצפה הכרישים/אי הצוללים הוקם באותה נקודה שהובאה לאישור-"ולא אושרה"8 חודשים אח"כ. [החברה הוקמה כשהסט"ל היה עדיין על המיבדוק ומחכה לאישורים,להטבעתו כאתר צלילה וכשונית מלאכותית. עזות מצח-כן ובגדול "קשרים הון ושילטון", והכל בחסות רשויות ממלכתיות!! אלוהים יישמור-כן אבל הוא יישמור עלינו אם אנו נישמור על עצמנו קודם כל, ואת השאר הוא יעשה. יום טוב. פילוביץ שחף.

pilovich shahaf

New member
שוניות מלאכותיות- האם אתם מעוניינים

לקרוא את הדו"ח/המלצות הועדה הבין מישרדית שהוקמה בראשותו של ד"ר דיאמנט מחקר ימים ואגמים
אם כן אכניס לכם אותו. לילה טוב. פילוביץ שחף.

למעלה