לצוות תפוז

לצוות תפוז

שלום רב. דמיינו שעם חשבון החשמל המגיע לביתכם הייתי מביא, כשליח דואר, מעטפה נוספת ועליה מתנוסס הכיתוב: "חשבנו שגם יעניין אותך" תמונות עירום של יולי עופר. דמיינו עולם שבו בגב החשבון במסעדות, יספרו לכם ש"גם אנחנו אהבנו את: " סיפורו של ילד אפריקני קטוע גפיים ( כולל תמונות ) דמיינו לונה פארק שתחת כל מתקן תמצאו איש מכירות לביטוח חיים שיסביר לכם כמה מסוכן מה שאתם עושים. טוב, זה די ברור שהדוגמאות שלי גרועות ומגוחכות, ממש כמו הדחיפה המוטרפת שלכם - תכנים היישר אל בית הבליעה שלי. עכשיו דמיינו אותי מקבל "התראה על הודעה חדשה", ויחד איתה נבחרת של פריטי טימטום, ייחודי בסתמיותו. "חשבנו שגם יעניין אותך : הבלוג של הבת זוג של הלסבית ההיא מהאח הגדול" אתמול זה היה חשבנו שגם יעניין אותך : האח הגדול בגרסת הדרדסים. דחיל רבכום, למה נראה לכם??? מי האידיוט שתיכנת את האלגוריתם שלכם ( אם יש לכם כזה) שחושב שאני עלול לאהוב גם את הזבל הזה? שמא תפסתם אותי מחטט באשפתות להנאתי, או גומע מי ביבים מהשפד"ן? באיזה צידוק אתם מציפים אותי בזבל הזה? נמאס לי לשמוע על האח הגדול. ונמאס לי משיתוף הפעולה של כלל הגורמים הקיימים ושאינם להביא לתודעת מי שעוד לא התמכר להבל הזה את רדידות האופי וצרות המחשבה של אנשי העשירון התחתון של התרבות. ונמאס לי גם מאראלה, אבל שיהיה. זכותכם להתפרנס. אתם דוחפים פרסומות על כל פיקסל, בתוך כפתורי הניווט, כתוכן צרכני ושיווקי, בעטיפות מטעות ומבלבלות, רק לדחוף. דחפו, זה העבודה שלכם, וזה הדיל. אבל תלמדו , תתקדמו! תתאימו את הזרם האינסופי למה שמעניין אותי! ואז אולי, בעדינות, תשאלו אם אהבתי, כדי שתוכלו לשפר עוד יותר. זה ההבדל בין אתר שנאמנים אליו, (גוגל) לבין כאלה שלא (בינג) חי נפשי נשבעתי, עוד פעם אחת אני רואה את האח הגדול באי מייל שלי אתם מקבלים הצפה של תמונות עירום של פרידה והקוף הערס עם הסיגר. מושפעים חסרי תקנה גט א לייף

למעלה