לצוד בלי עצבים

• פותח הנושא SimsY
  • פורסם בתאריך

SimsY

New member
לצוד בלי עצבים

כמו שציינתי בשרשור הקודם - הרבה פעמים אתם צדים במסך משלכם ופתאום מגיע מישהו ופשוט הורג בלי הכרה (בדרך כלל גנבים) והורס לכם את המשחק מה אתם עושים ? מבקשים ממנו להחליף ערוץ ? מזהירים אותו ? מורידים לו פיים ? שתפו!

בימים שהייתי באחוזה../images/Emo108.gif

הייתי פשוט קורא לכל החברים ומתחיל מלחמה, בדר"כ הייתי מנצח, אבל זה עדיין סתם האט אותי והיה מעצבן... למזלי זה כבר לא קורה D:

SimsY

New member
זהו בדיוק - לקרוא לחברים או דברים כאלה

זה מאט מאוד זה מסיח אתה מאבד פוקוס - ככה גם להוריד פיים או דברים כאלה ולעבור ערוץ ..... הדבר הבוגר לעשות - כל פעם כשמישהו מופיע פתאום ובא לו אתה תעבור ערוץ ?

כן... אין מה לעשות זה בעייתי../images/Emo108.gif

פעם הייתי נוהג לעבור צאנל כל פעם שהתחילו לעשות ליKS, אבל הגיע שלב מסויים שהתחלתי לעמוד על שלי כי חלאס, כמה אפשר לוותר לילדים טיפשים?

SimsY

New member
כן נכון אז כל הזמן אומרים לי

תהיה אתה הבוגר - אבל כמה אפשר להיות הבוגר ? חלאס אין לך בכלל משחק ! בגלל זה כשאתה קוסם קרח אתה עוד יכול להתמודד - למרות שגנבים עוד יורים כוכבים יותר מהר (לפי מה שנראה לי) אז הם עוד יכולים להיות מעצבנים אבל בעקרון אם אתה מהקלאסים שאין להם התקפה מרובה בעבודה שנייה אתה די קרוע - כמו קוסם אש או קלריק...

One Minute

New member
אני קוסם אש, אני זוכר איך אכלתי פעם KS באחוזה

היה ממש סיוט לעלות שם את רמה 74 התחלתי להתאמן, הייתי ב40%. פתאום איזה קוסם קרח רמה 74 טחון בNX הגיע לצ'אנל שלי. ואתם עם הברקים שלכם... [><] הוא האכיל אותי בKS למשך שעה, עד שהבאתי 3-4 אנשים מהגילדה שלי שהשתיקו אותו, ומאז כעיקרון אף פעם לא אכלתי KS עם הקוסמת. ^^

SimsY

New member
חוץ מבסאקורה סיליון

שתמיד עמוס שם לא חשוב באיזה שעה ולא חשוב באיזה צ'אנל אני לא גונב לאף אחד - כי זה מעצבן ולא יפה ככה שזה לא ממש אנחנו :) ולמה חיכית שעה שלמה ? אני לא הייתי מחזיק כזה זמן מעמד לפני שהייתי חוטף ג'ננה ומתחיל לשתות לו את הפיים

deisy

New member
אז בתור קלריקית

זה מתסכל.. בעיקר עם הקשתים והגשם שלהם... האמת, בד"כ, רוב האנשים פשוט מציעים לי פרטי (קלריקית, נו..) ואני מקבלת אותו.. מעדיפה מאשר לחפש צ'נל אחר או לריב... ואני די אוהבת פרטי עם גנבים, בעיקר עם ציף בנדיטים
עם הקשתים והגשם יותר קשה לי, ולצערי אני בד"כ פורשת ומחפשת מקום אחר..

לרוב זה לצוד עם עצבים ../images/Emo3.gif

בבית הרדוף הגנבים מ-2 הסוגים עושים KS. לרוב אני מצרפת לפארטי והם מסכימים כי אני פריסט והיום יש לי HS ברמה די גבוהה. לפעמים אני פשוט מתעקשת על המקום שלי. לא מגיבה, לא אומרת כלום עד שהם הולכים.... או אני
בהחלט מרגיז

SimsY

New member
זהו שבלי מתקפה מרובה חזקה

כמו הלייטינג קשה לעמוד ב-KS (אם אין לך המון דמויות לתקוף בדיפיים)

SimsY

New member
ואיך את עושה את זה ?

את גם צדה ? או שאת הולכת אחרי הפארטי ורק מרפאה ? ואם נופל משהו יקר ערך את מרגישה שיש לך זכות לקחת אם זה קרוב אלייך ? אני שואל כי כשאני צד ולא הולך אחרי הפארטי אלא צד בעצמי אז כשה-HP שלהם יורד אני לא מגיע להם עם HEAL ואז הם חוטפים בדרך כלל קריזה ש למה אני לא מרפא אותם וכו' .....

deisy

New member
בד"כ אני צדה, הם רודפים אחרי..

האמת, החדרים של הוודוס קטנים, אז זה לא משנה, כי גם אם אני צדה , הפרטי שלי מספיק קרוב אלי כדי לקבל HEAL.. אתמול, למשל, עשיתי פרטי עם איזה גנב נחמד, שהיה בלאג המסכן, אז התקרבתי לעשות לו HEAL כדי שלא ימות... אבל בגדול, אני תמיד צדה... הם רוצים את ה HEAL שלי.. שיתקרבו ... וכן, אם נופל לי חפץ, אני בהחלט לוקחת! ברור שיש לי זכות... ואף פעם לא עשו לי פרצופים! מה שכן, אם נופל חפץ לפרטי שלי אני לא אקח.. שלו...וגם כסף אגב, אני לוקחת והם לוקחים, הרי ממילא זה מתחלק חצי חצי.. אז מה זה משנה.. אם אני במקום של מפלצות שלא רגישות ל HEAL, אני מרפא...משאירה להם לצוד, הם הרי רצו פרטי בגלל ה HEAL שלי לא בגלל שאני חזקה... כי אני לא.... וגם אז אני מרגישה את מלאו הזכות לקחת... הרי אני עושה את העבודה שלי, בדיוק כמו שהפרטי שלי רוצה לא?... אני חוסכת לו מספיק שיקויים כדי להיות חלק מהציד, גם אם בפועל אני לא צדה כי המפלצת לא רגישה ל HEAL... באמת שעוד לא עשו לי פרצופים על שלקחתי משהוא גם שרק עשיתי HEAL...

תני לי לתקן אותך בקשר לכסף

זה לא מתחלק חצי חצי, אלא 2/3 למי שאוסף ו-1/3 למי שלא. (בתנאי שיש 2 אנשים)

deisy

New member
יכול להיות.. לא ממש ספרתי..

אבל בכל מקרה, אני אוספת מה שליידי, מה שאני הורגת הארנב שלי אוסף.. ומה שלידים הם אוספים.. ושוב, הכל תלוי על איזה פרטי נפלת... ואם לא מתאים לך... תתנתקי מהפרטי... יש עוד מלא אנשים נחמדים...

בתור פריסט זה מאוד בעייתי

מצד אחד אנשים חושבים שכל התפקיד שלנו מסתכם בלעשות להם רק HEAL ושאין לנו שום זכויות. יצאל לי מלא פעמים להיות בפארטי, וכאשר יצר דרופ (גם אם הוא לא ממש שווה), משום מה הצד השני שכביכול נלחם, חושב שזה מגיע רק לו. כאילו דא??? אם לא הייתי איתך בכלל היית משתמש במיליון שיקויים של HP ואולי גם היית מת. למה חושבים שאנחנו כאלה לא שוים? ואם חס ושלום אני מעיזה להילחם גם בעצמי ולקבל כמה כסף או דרופים או כל דבר אחר הם מתרגזים שאני לא רודפת אחריהם ומרפאה אותם. קשה למצוא פארטי נורמלי

deisy

New member
וואלה, דווקא עוד לא קרה לי..

דווקא רוב הפרטי שלי נחמדים... אם יוצא לי פרטי מעצבן, אני אומרת לו "בי בי" ומתנתקת ממנו... היה לי איזה גנב, שרצה פרטי בוודוס.. הסכמתי, היינו הלובי כי לא היה חדר פנוי, ואז הוא החליט שהוא צריך לעשות KS באחד החדרים, והרגיש "חזק" כי היינו שניים... נכנסתי אחריו לחדר, ואז הבנתי שהוא החליט לעשות KS (כן, בלי להגיד לי כלום קודם..).. יצאתי, אמרתי לו שלא מתאים לי, והתנתקתי מהפרטי איתו... תשמעי, יש לנו את מה שהם רוצים.. HEAL... מן הסתם יש לנו גם את הזכות להלחליט עם מי לעשות פרטי לא?.... לא מתאים? חפשו פריסט/קלריק אחר....

קורה שיש גם אנשים נחמדים.. אני לא אומרת

לרוב אני נהנית להיות בפארטי מאשר להתאמן לבד. יותר נחמד. עכשיו ה-HS שלי ברמה מספיק גבוהה שזה ממש כיף. יש אנשים נחמדים שכמובן גם מצטרפים לרשימת החברים שלי ואנחנו מתחלקים חצי חצי. גם בכסף וגם בחפצים. וזה מה שעושה את המשחק הכי כיף בעצם...

ווינגז

New member
ב-99% מהמקרים אני מעדיפה לעבור ערוץ,

כי אני פשוט חושבת שזה לא שווה את העצבים. זה אומנם מאוד מציק בשעות העומס, כשמוצאים ערוץ פנוי ומתחילים להתאמן, ואז מגיע מישהו ש"גונב", אבל זה בדיוק העניין - יש לו את הזכות להיות שם בדיוק כמו שלי יש את הזכות להיות שם. אני משתדלת מאוד לעבור ערוץ כשאני מגיעה לערוץ מלא, אבל לפעמים אין ברירה וצריך לקבל את זה, ובמייפל יש כ"כ הרבה אפשרויות ומקומות להתאמן בהם, שבד"כ זה לא סוף העולם. אם זה מקום שאני מאוד רוצה להיות בו והוא הכרחי לי, לעיתים מאוד מאוד נדירות אני מבקשת מזה שנכנס שיעבור ערוץ. אה, ואם דמות חלשה ממני (בסדר גודל) נכנסת למפה, בד"כ אני פשוט אמשיך להרוג כרגיל - זה מספיק כדי שלא ישארו מפלצות באיזור, והאנשים עוזבים אוטומאטית כשהם רואים את זה.

את צודקת מאוד, רק שזה לא מתאים בבית הרדוף

בהחלט יש מקום לכולם ואי אפשר להכריח מישהו לעבור צ'אנל רק בגלל שאנחנו נמצאים בו. בבית הרדוף יש רק 4 מפלצות בכל פעם וזה גם ככה מעט.. אז כשמגיע מישהו ומשתתף איתך, זה די מרגיז. אני מסכימה שבכל מקום אחר זה בהחלט די מטופש. יש מקומות אימון עם טווח כ"כ רחב שזה לא מתאים להגיד לעבור צ'אנל כי יש שם כ"כ הרבה מפלצות.

deisy

New member
הכי מעצבן בבית הרדוף

זה שכל החלפת צ'אנל, יוצאים החוצה וצריך להכנס מחדש...
בגלל זה הרבה פעמים נאי נשארת בלובי.... ואם מישהוא עושה לי KS אני פשוט נשארת שם ולא מגיבה, מחכה שיתיאש... רק עם קשתים אני מוותרת יחסית מהר.. כי אני יודעת שאני אפסיד
אה, וכן, תוך כדי אני עושה להם F5
....

למעלה