לצדק 007 שמתעלם ממסרים....

לצדק 007 שמתעלם ממסרים....

איפה הצדק אם אתה מכפיש אדם שאתה בכלל לא מכיר?! ונגיד ואתה מכיר, איפה הצדק לדבר עליו ככה בפומבי?! אתה מדבר על הערצה עיוורת ופאנטית... אבל אתה לא שם לב שהפאנט היחידי כאן הוא אתה, שמשקיע זמן ותגובות ארוכות על כמה נינט לא מה שחשבנו שהיא ובלה בלה בלה... זה לא פנאטיות ??? תעשה טובה, אף אחד לא עשה מנינט מלאך... זה התקשורת עשתה, התקשורת ואנשים כמוך שמסניפים כל שורה ב'וואלה סלבס'' לנשמה, כי זה הדבר היחיד שממלא אותך בחיים הלא מוצלחים שלהם. אתה כזה פטתי אלוהים....

ג ב ש ו ש

New member
כ"כ צודק../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

אני לא חוסם אותו את האמת רק כי הוא עדיין לא עבר את הגבול,ברגע שהוא יעבור את הגבול נצטרך לחסום אותו.אני בתיקווה שהוא לא יעבור את הגבול
בכל מיקרה,אני מסכים איתך
אנחנו לא הפכנו את נינט לנשמה,למלאך
וכל מה שאומרים עליה,הרי מי המציא לה את הכינוי "המאמי הלאומית"
רק התיקשורת.אנחנו בכל מיקרה תמיד אהבנו ותמיד נאהב אותה
בכל מצב

צדק777

New member
איך אתה יודע/ת?

זה מאד מרתק לראות איך כל אחד על סמך אישיותו מגיב אחרת לאותם דברים. את המילה "פנאטי" אני לא הזכרתי, ומענין שזו האסוציאציה שבאה לך בראש. אבל אם חושבים על זה, יש כאן משהו. אני חוזר ואומר שנינט ממש לא מענינת אותי. מה שמענין כאן זו התופעה. לוקחים בחורה חסרת כשרון, חסרת אינטליגנציה, שהעברית שלה קלוקלת ובקיצור סתם אחת, והופכים אותה לאלילה. גם התופעה - כאמור- וגם התגובות של המעריצים מלמדים הרבה, ולא אתפלא כלל ועיקר אם תעשה עבודת מחקר כלשהי בנושא זה.

ג ב ש ו ש

New member
אם היא לא מעניינת אותך אולי../images/Emo88.gif

פשוט תעזוב אותה ואותנו לנפשנו ואל תכנס לפה כדי לעורר סתם דיונים חסרי טעם וחסרי משמעות.

ילד רע 15

New member
... מאוד מאוד מוזר..

זה מאד מוזר שאנשים שלא אכפת להם מנינט ולא מתעניינים בה - גם אם ובמידה והתופעה - "נינט" - (שלדעתי, אינה כזאת - ואם כן, גם בצדק) - נכנסים לפורום האהוב. למעשה, בפעם האחרונה (והראשונה
) שהתסכלתי, היה רשום "נינט טייב" - וכשקראתי את הודעת ההנהלה - שמתי
שמדובר באוהבים, מעריכים, מעריצים ומעריצות. לא בהכרח מעיד על פנאטיות מסויימת, ואם התופעה באמת מטרידה אותך - זה רק מלמד הרבה, ואני לא מתפלא את קנאתך (שכן, כולם מקנאים באלילה המדהימה שלנו הלו היא המאמי הלאומית - לא כך??) ועכשיו ברצינות: בטח לא יהיה נעים לך להיכנס לפורום שבו מעליבים, מכפישים שמות, יורדים על.. מגדירים את.. כל פעם שאתה מגדיר את נינט מחדש ו"מסביר" לנו על ה"תופעה" המדימה - נינט טייב (בהחלט מדהימה) - זה רק מראה על הערצה, פנאטיות וקנאה שלך. נינט תוגדר כ"רדודה, חסרת אינטליגנציה ולא איכותית" בידי אנשים שחשבו וממשיכים לחשוב שהיא תמיד תהיה המאמי הלאומית - כפי שהדביקה העיתונות לנינט את הכותרת הזו, וכן, קשה לה מאוד להתנתק עם זה - בהחלט סטיגמה קשה - שבונה תדמית לא כ"כ טובה, הייתי אומר.

ג ב ש ו ש

New member
מסכים איתך,זה עדן לא../images/Emo35.gif]../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif

בכל מיקרה,אני חושב שמי שנכנס לפה כדי להגיד דברים לא כ"כ יפים על נינה ולא חוזר לעולם באמת לא אוהב אותה כניראה אבל אחד כמוך,צדק,שנכנס בקביעות בזמן האחרון מראה רק דבר אחת,אתה נכנס לפה כי איכפת לך ממנה. ואם באמת לא איכפת לך ממנה וזה מה שאתה מתכוון לעשות פה בפורום אז בבקשה אל תכתוב יותר הודעות מהסוג הזה,אני לא רוצה סתם לחסום.

צדק777

New member
באמת לא איכפת לי ממנה

אכפת לי מהתופעה. אכפת לי המעריצים שמזמינים לעצמם מפח נפש. ותעשה לי טובה, אל תאיים שתחסום, כי קודם כל זה יוכיח את כל טענותי, וגם זו עדיין ארץ חופשית.

ילד רע 15

New member
חח פתאטי..

תקרא את חוקי
ואז תבין למה צריכים עוד ממזמן לחסום אותך - כאן לא מקומך, מה לא ברור
הפורום נועד לאוהבי הזמרת, לא לשונאים, לא למתנגדים, ולא ל"מגדירי" התופעה למיניהם. למה מי אתה בכלל? דבר אחר הוא - גבי בכלל לא מאיים, אתה פה בחסד, הזכות שלך כבר עברה ממזמן - מה שהוא עושה, נקרא: אזרה- אפילו לא אזהרה מפני חסימה כי הוא באמת מנהל טוב, מתחשב ונותן זכות ביטוי לכל אחד - אבל חבל שזה כן יהפוך לאזהרה, אתה לא רוצה - הלוא כך? ועצם זה שלא הגבת כלל לתגובתי - מראה כמה אני צודק. ואל תדאג ל"מעריצים" שלה - תדאג קודם כל לעצמך, ותפסיק להיכנס לכאן. למעשה, אתה חלק מה"מעריצים" - איך כבר הספקתי לשכוח(?) מוזר, בעיני המלה "הערצה", "להעריץ", "מעריץ/ים" לא קיימים בכלל - כי מי שאומר את זה - (אפילו במודע) - לא יודע מה המשמעות. אני מעריך את נינט כבן אדם טוב, אוהב את כשרון השירה והמשחק שלה, ותומך בה בכלל אשר תפנה.

למעלה