לצאת?

amit121

New member
לצאת?

אני בן 18, לפני שנה בערך גיליתי בצורה חד משמעית את ההעדפות שלי לבנים, בנות פשוט לא עושות לי את זה. אני סיפרתי לכמה חברים, חלקם מהבית ספר וחלקם כאלה מהאינטרנט שאני לא לגמרי מכיר על זה שאני הומו וכולם קיבלו את זה ממש טוב. אני מתלבט אם לספר להורים. אני חושב שהסיבה היחידה שאני עוד לא יצאתי מהארון היא בגלל שאני לא רוצה שההורים שלי יגלו את זה מאנשים אחרים, ואחרי שאני אספר להם אני אוכל להיות חופשי. כבר באתי כמה פעמים כן לספר להם, וברגע האחרון קיבלתי רגליים קרות. כמעט כל יום אני מדמיין לעצמי בראש את השיחה שלי איתם, שבה אני מגלה להם עליי. לפעמים אני מדמיין שהם אומרים לי שהם אוהבים אותי כמו שאני, ולא צריכה להיות לי בעייה עם מי שאני, והעיקר שאני אהיה מאושר. ולפעמים אני מדמיין שהם אומרים לי שהם בהלם ולא יודעים איך לקבל את זה, ואז נוצר מתח גדול. החלטתי שבכל מקרה שבעולם, אחרי הצבא אני אספר להם, אבל אני ממש רוצה לעשות את זה עכשיו או בזמן הקרוב, ולא לחכות עד אז. איך עושים את זה? אני לא יכול לבוא אליהם פשוט ולהגיד שאני הומו. מישהו יכול להציע איך עושים את זה? ודבר נוסף, איך הצבא מקבל הומואים? האם המפקדים והחיילים יעשו לי שם את המוות או שיקבלו את זה יפה?

merman

New member
לאת מהארון יכול להיות טוב, אבל ...

אתה צריך לשאול את עצמך למה אתה רוצה לספר להם? אתה בחור גדול, ואתה לא חייב לשתף את ההורים שלך בפרטי החיים המינים שלך. אתה רוצה לספר להם כדי ש: תהיה אווירה טובה ביניכם ובלי סודות? אם הם טיפוסים מקבלים אז כדי לספר מהסיבה הזאת. כי מרגיש שאתה חייב לשתף את ההורים שלך בחיים שלך? אז זהו שלא. כי יש לך חבר ואתה לא רוצה להסתתר איתו? אז אולי כדאי. אתה רואה, זה מאוד תלוי במה המניעים שלך לספר. הם גם ישפיעו על איך תספר, ועל מה תצפה מההורים שלך בתגובה. --מרמן

amit121

New member
למה אני רוצה לצאת...

אני לא מרגיש שאני חייב לשתף אותם בחיי הפרטיים, פשוט אני רוצה לצאת לגמרי מהארון אבל עיקר הפחד שלי זה שאיכשהו ההורים שלי יגלו את זה בדרכים עקיפות, וזה אני לא רוצה. אני גם רוצה להיות חופשי להביא חבר לבית ולהסתגר איתו בחדר או ללכת איתו מחובק ברחוב בלי לדאוג שאיזו שכנה שתראה אותי תספר. ובכלל, אני חושב שלא בא לי להסתתר כשאין לי סיבה. ההורים שלי הם אנשים ליברלים יחסית ואני מאמין שהם יקבלו אותי יפה. בכל מקרה, איך יוצאים?

דרור22

New member
כאפרה- זו כבר ההחלטה שלך

אני לא חושב שיש פה אדם אחד שיכול לומר לך עם כדאי לך לצאת מהארון או לא... אני בנתיים לא יוצא בפני ההורים שלי כי אני מרגיש שאין לי כוח להתחיל התמודדות שכזו החברים הטובים יודעים וזה ממש כייף שהם יודעים- אני גם בטוח שאם אני יצא מהארון בפני ההורים שלי הם לא יגיבו בצורה הגרועה שאני מתאר לעצמי בראש- מה שכן בנתיים זה לא עיניינם אני חיי את החיים שלי ולהם כבר אין מילה בנושא. כשיגיע הזמן לספר להם אני יספר שלך באהבה דרור22

למעלה