לצאת ממז"י

fabian

New member
לצאת ממז"י

אני מסיים טירונות עוד כמה ימים כתומך לחימה בשריון איך אני יכול לצאת ממז"י שאני אוכל ללכת לתפקידים יותר איכותיים כי לפי מה שהבנתי כל התפקידים שם זה חרא : נהג, מכונאי...

במקרה שלך

לא יודע איך תצא ממז"י ניסית כבר את הנהלים הרגילים ???? אני במקומך הייתי מגיש בקשות לכל מיני קורסים טובים שאפשר לחזור משם בתפקידים טובים במז"י אני לא הייתי ממהר כ"כ לעזוב את מז"י חכה אולי תגיע לתפקיד טוב אמנם יש עבודות שחורות (תורנויות שמירות וכו ) אבל יש את זה בכל מקום יש גם תפקידים לא רעים כתומך לחימה בחיל השריון

fabian

New member
יציאה ממז"י

מה זה הנהלים הרגילים ?? :) לבקש לצאת ממז"י ? לא נראה לי שאפשר... איזה תפקידים טובים יש כתומך לחימה בשריון ?? לפי מה שההבנתי הכל חרא זה או חשמלאי או מכונאי טנקים או אפסנאי או טבח או נהג איזה תפקידים איכותיים כבר יש שם ?!?

Joel1855

New member
יציאה ממזי

בתור אחד ששירת במזי יש המון קורסים בתור תומך מנהלה בשריון... כשאני אומר שירת במזי אני יכול להגיד לך ששירתי 2 מטר מענף שיריון שמשבץ אותכם בכל אופן - אתה יכול להיות גם בקורסי מנהלה איכותיים כמו משק שלישות, משק תחזוקה, טכנאי קשר כלשהו ועוד קורסים השתחררתי די מזמן ככה שאני בקיא בכל השינויים אבל בכל אופן, לא כל הקורסים הם של חימוש... יואל

oni

New member
יואל ממשוש דבר ראשון...

היית צריך לומר לו שאין סיכוי לצאת ממז"י אני מכירה רק 4 אנשים שהצליחו וזה היה בהפעלת קומבינות כגון עזרת רמטכ"ל וכדומה חוץ מזה בתור זאת ששרתה מחלקת תומכי לחימה ולצערי הקצונה רק קירבה אותי לנושא אז 1. רק אם החיילים איכותיים הם מכבלים תפקידים איכותיים 2. הם לא מתחשבים כל כך בצירכי החייל יכול להיות שהתחלפו אנשים מאז שהשתחררתי( בוא נקווה) ואז יהיה לילד קצת מזל העיקרון אם מציעים לך דברים תגיד לנו מה

powerlock

New member
בתור תומך לחימה...

בתור תומך לחימה של שריון לשעבר, אני רוצה להגיד לך שלצאת משריון זו משימה כמעט בלתי אפשרית (ואני הצלחתי לצאת משריון) ולצאת ממז"י זה ממש ממש ממש קשה. אני הייתי מש"ק שלישות בגדוד שריון וזה לא כל כך נורא. החרא בלהיות תומך לחימה בשריון הוא שאתה טוחן כמו מניאק. אם תהיי ילד טוב כמו שאני הייתי רק יטחנו אותך יותר, הבעייתים מקבלים הקלות ומקשיבים להם יותר. אני אומנם תפקדתי במשרד השלישות ועבדתי שם, אבל כל החברים שלי וכל הבנות מהגדוד קראו לי לא מש"ק שלישות אלא מש"ק שמירות, תורנויות מטבח וש.ג. קבע

למעלה