לצאת מזה בקלות...

להבה 24

New member
לצאת מזה בקלות...

כל אדם שנמצא בעולם ירד ע``מ לתקן משהו ולכן חיינו רצופים בנסיונות ולא קיים מישהו שחייו סוגים בשושנים. הניסיונות רבים ומגוונים: פרנסה, שידוכים, רפואה, ילדים וכו` אין ספק שהנסיון שלנו הוא ה``קל`` מבין כולם כי סה``כ אנחנו עובדים/ לומדים/ מבלים וכו` ולא חלילה סובלים יסורים. אבל כמו בכל נסיון יש לך את הימים הרעים שבהם לא מעניין אותך כלום ואתה שקוע בתוך בועה של ``למה?`` למה זה קורה לי? מתי היא/הוא תבא/יבא? ואז אתה שוכח את כל הדברים הטובים שיש לך. השאלה שלי היא- איך אתם מעבירים את הימים האלה? מה אתם עושים כדי לצאת מזה? אני אישית יוצאת לטייל ולראות אנשים, קונה, יושבת במסעדה וחוזרת לבית בד``כ זה עוזר ואני חוזרת הרבה יותר שמחה ורגועה. ואתם? מה אתם עושים בימים כאלה?

או שיוצאים למסעדה כמוך,

ואם זה בתקופה טובה, שוקעים יותר חזק בסטנדר עם האמונה...

לפעמים

זה בסדר לתת לכאב לחדור ולהיות קצת בפנים, לצער, לאכזבה - לחלחל. כל עוד הכל בגבול הסביר. כשקשה יותר מידי זמן - אני נעזרת בתמיכת חברות, משתפת ומבקשת להזכיר לי שוב ושוב את כל הטוב שיש לי (ויש כ"כ הרבה) ולא לראות רק את הרע. והסחת הדעת תמיד עוזרת (קניות, שיחת בנות שווה, מסעדה, סרט...)

מצטרף להנ``ל- למעט

``שיחת בנות שווה``?!... כמה דביק..! בכולופן, אני הפסקתי לנסות להבין, פשוט אני לא יוצא ראש. אז כמו שנאמר מתעסקים בהסחת הדעת. לי יש אחת קבועה- העבודה שלי. שקלת את הנושא?

kiss 18

New member
שיחת בנות שווה...זה באמת עוזר!! נא לא לזלזל

יש?

kiss 18

New member
לא סתם אלא עם גג ניפתח...

שלא יצעקו עלינו שעשינו פה צ'ט...

וזה בדיוק מה שבאתי להעיר

למען הסדר הטוב, פטפוטים שאינם ענייניים לשרשור נא לעשות בשרשור חברתי בלבד. אתם מוזמנים לפתוח שרשור שכזה. תודה :)

אפעס, איס פאסט נישט.

אנחנו לא מצ'וטטים לשמו. זה התחיל מדיון עניני. יש? נדיר לראות אותי בשרשור חברתי. ואי טיפוס מ א ו ד חברותי.

למעלה