"לצאת מהקופסא"

דן להב

New member
"לצאת מהקופסא"

להורים שלום הנכם מוזמנים להרצאה בנושא: "לצאת מהקופסא" שימוש במשחקי קופסא ככלי אינטגרטיבי לפיתוח כישורים חברתיים. מרצה: סיגל דואק - חורי קלינאית תקשורתM.A. בכל גיל מהווה המשחק כלי משמעותי לפיתוח מיומנויות התפתחותיות. בגיל הילדות המוקדמת (3-6), והמאוחרת (6-12), ובגיל הבגרות (12 ועד בכלל) משחקי הקופסא מהווים מרחב לרכישה ותרגול של תובנות ותפקודים חברתיים-תקשורתיים-קוגניטיביים. ההרצאה מיועדת להורים של כל מי שמשחק (גילאי 3-30 .....) ההרצאה תתקיים ביום ראשון 24/12/06, בשעה 20:00. בהרצאה יוצג שימוש במשחקי קופסא מוכרים ונגישים (משחק זיכרון, לוטו, סולמות וחבלים, דמקה, שש-בש ועוד) לצורך פיתוח והקנייה של מיומנויות סוציו-קוגניטיביות המאפיינות את הלקות האוטיסטית: • פיתוח Theory Of Mind - TOM (תחרותיות, הבנת מושגי הניצחון/הפסד ביחס לאחר(. • פיתוח חשיבה פרו-אקטיבית בתכנון צעדי המשחק. • פיתוח יכולות הייצוג של רגשות בתקשורת לא מילולית. • פיתוח יכולות בתפיסה , הבנה והבעה של רגשות מורכבים (אכזבה, תסכול, קנאה, וכו'). • התמצאות בדינמיקה חברתית בסיטואציה רבת-משתתפים. • פיתוח שפה מורכבת ומאורגנת.

מקפיצה וממליצה לבוא

היי, יופי של הרצאה, אשתדל גם להגיע אליה, תודה . ויש לי שוב מחשב

doroniz

New member
נשמע מעניין מאוד

ההרצאה נשמעת מאוד מעניינת וכל מי שיכול כדאי שיגיע. אני, לצערי, לא אוכל להגיע בגלל המרחק שמהווה מבחינתי גורם מגביל. ננסה להביא את סיגל להרצאה דומה לצפון. אני אשמח לשמוע/לקרוא חוויות. דורון.

למעלה