לצאת מהבית

לצאת מהבית

אני חושב שהסיבה היחידה שלי לרצות לצאת מהבית עכשיו או בכלל , זה בחורות
יש לי חיבה גדולה לראות כוסיות אני מסוגל להסתכל על בחורה יפה עשר שעות .
כמובן שהרבה מהן הן די סנוביות ולא אהבות את זה אבל אני זוכר את עצמי פסכוטי מפוצץ בכדורי הרגעה באברנאל עוקב אחרי כוסיות שבאות לבקר את אחיהם בן זוג וכו .

אני זוכר שנה שעברה הייתח ב 6 א מחלקה סגורה מאוד ונתנו לי אישור לרדת למטה , הייתה שם למטה איזה מטורפת מרוקאית פצצה חבל על הזמן , עקבתי אחריה מהכניסה יענו השער של הבדיקה , עד המחלקה ככה אני מאחוריה וזה היא כזה מסתכלת עלי אני גמור מהכדורים החרא האלו , אחר כך היא התקדמה אני ממשיך ללכת אחריה היא כזה אומרת לי אתה יודע איפה זה 6 א אני כזה או היא באה לבקר מי שהוא מאצלנו אני אומר לה קומה ב ישר ועולה איתה אח שלה היה שם בחור נחמד אתלט ידע קאפורה היה רב המון מכות עם כולם מאוד אלים , אז זהו עלתי וזה היא נכסיה אמרה תי תודה חייכתי וירדתי שוב להשקיף .

זה היה קטע נחמד שאני פסכוטי אני אחר לגמרי היה לי קצת מאניה אבל עיקר היה דיכאון קלני קשה חד קוטבי אחרי נסיון התאבדות שהלכתי באילון ונסיתי לקפוץ מהגשר ולפני זה נסיתי להצית את עצמי ועוד ועוד , הייתי חודש באשפוז

ואבא שחרר אותי לפחות ראיתי כוסיות , אני מת על נשים יפות ואני מת על נשים פסכוטיות במיוחד מאניה דפרסיה שהם במצב רוח מרומם זה הכי טוב לדבר איתם כיף חבל על הזמןי אני סיכופרניה עם תנודות במצבי רוח יענו הפרעה סיכזואפקטיבית הפרעה מאוד מעניינת בעיני ..

אני חושב אני אולי ארד עכשיו לטילת בטח יש שם כוסיות , הבעיה שחבורה של בובנים ערסים או עבריינים שומרים אליהם , ואין לי כוח לקטטו. , אצלם האישה היא רכוש נוי לקשט את החבורה

, אבל אלו כוסיות חבל על הזמן נערים מטונפים , אין דבר שאני מתעב זנ מנערים ערסים או עבריינים טיפוסים נאלחים שצרכים לחטוף .. לא יודע אולי אסתכל על תמונות של כוסיות בפייסבוק או באנסטגרם אבל זה לא כמו באמתי ממש לא .. מבאס

למעלה