לצאת מהארון

לצאת מהארון

אני חושב למרות שלפעמים איני בטוח שאני רוצה לצאת מהארון אבל אני רוצה להשאיר הפרדה ברורה וחזקה בין הומו לביסקסואל בביתספר אני בן 15 אבל אני חי בעובדה שאיני מנצל ו"חיי" את החיים וכו... ואין ספק שאני רוצה לצאת מהארון ולהרבה דברים שזה יגרום אשמח להתייעצות, עזרה, כמה שיותר ספציפית או הדרכה

לירוי25

New member
היי פליקס

חרף הודעתך המעט מבולבלת אני חושב שאתה די צעיר סך הכל. בין אם אתה סגור על נטייתך המינית ובין אם לא העיצה שלי היא שתיקח דברים יותר לאט ושתצא מהצורך להגדיר את עצמך. תזרום עם מה שעושה לך טוב בתקופה נתונה מבלי לתת דין וחשבון לסביבה.

שלום לך

קודם כל, ברוך הבא. למרות שאתה אכן "רק בן 15" כמו שלירוי כתב, אני בהחלט מזדהה עם ההרגשה שלך, ונראה לי שבכל גיל יש את ההרגשה שלא "חיים את החיים" אם לא עושים את מה שמרגיש נכון. שתי נקודות שאולי יעזרו במשהו: 1. אני לא חושב שאתה צריך לצאת בהצהרה פומבית בביה"ס. אתה בהחלט יכול להתנסות, ללמוד, להתייעץ ולהיחשף לדברים, מבלי להצהיר על זה מול כל העולם. 2. בכל גיל, אבל במיוחד בגיל שלך, זה שאתה מחליט לנסות משהו לא מחייב אותך לכלום. אתה יכול לנסות כל מיני דברים וללמוד מה אתה באמת אוהב ורוצה, בלי לשייך את עצמך לקטגוריה. כלומר אם מחר אתה מתנסה עם בנים, זה לא הופך אותך ל"הומו" לנצח. בקיצור, במקום להצטער על כל רגע שעבר בלי ש"ניצלת את החיים", נסה פשוט להיות בכל זמן נתון שלם עם עצמך, ותעשה את מה שאתה באמת רוצה. אני מצטער אם זה נשמע טיפה פלצני, אבל זו ההמלצה שלי. אתה מאוד מוזמן להישאר ולהמשיך לספר לנו איך עניינים מתקדמים. יונתן

למעלה