לצאת מהארון?

שאלה או משאלה לא פשוטה...

לא כולם יכולים לצאת מהארון, לא לכולם יש את האומץ לכך לא כולם יכולים לצעוק במלוא גרון "אני הומו" - וכל הסובב אותו ישמח. אבל יש מי שיכול לצאת לאויר העולם יש מי שלא עושה חשבון לכולם

avitano

New member
נכון, לא כל אחד יכול או צריך לצאת המארון

לצאת מהארון זה לא שלב שחייבים לעבור כל אחד ברגע שהוא מרגיש מוכן, ובשל לכך וחשב על כל האופציותף יעשה זאת בדרכו שלו אף אחד לא חייב לצאת מהארון, ולא צריך וזה לא נכון לבוא בהצהרות "צאו מהארון" כי לא כל אחד יכול

asafasafe

New member
השאלה היא על חשבון מה?

הכרתי פעם מישהו שיצא מהארון בפני המשפחה שלו כמה שנים לפני שהכרנו. באחת השיחות שלנו הוא ישב ובכה על כמה קשה לו, למרות היציאה "גם גרשו אותי מהבית (גוש קטיף) ואני גם הומו". הבחור חי בפחד מתמיד של מה יגידו, למרות שההורים ומספר מצומצם מאוד ידע עליו. היה עדיף לו להישאר במקום האפל, לרצות את הסביבה ולחיות בשקר של עצמו? הראתי לו את הסרט "לפניך ברעדה". מיותר לציין שלאחר מכן כבר לא שמעתי ממנו יותר

avitano

New member
לפעמים כן

יש כאלה שעדיף שימשיכו לחיות בשקר של עצמם אני לא אומר שזה טוב אבל לפעמים זה עדיף יש כאלה שיכולים לאבד את כל עולמם בשניה אחת של יציאה מהארון אז נכון, אני חושב שאם המשפחה מסלקת את הילד מהבית בגלל הנטיה המינית שלו אני מאמין שהמשפחה לא שווה את הילד הזה והילד לא צריך להצטער על אובדן כזה אבל מצד שני, מי היה רוצה לאבד את כל מה שיש לו ברגע אחד? אז יש כאלה שעדיף להם לחיות בשקט כל אחד על פי צו מצפונו אני לא קורא לאף אחד לצאת מהארון אני גם לא קורא להישאר בו אני חושב שכל אחד יעשה את מה שהוא מרגיש באמת

asafasafe

New member
תיקון שלי

המשפחה לא סילקה אותו אלא קיבלה אותו. כל המשפחה עצמה גורשה מגוש קטיף. זה היה פשוט שילוב של שני דברים שהצטלבו ביחד. אולי בקטע שכתבתי באתר הו"ד קראתי לצאת מהארון, אולי זה נתפס כאקט מתנסה ממקום של מישהו שכבר עשה את זה. מי שטוב לו איפה שהוא נמצא, שיהיה שם. העיקר האושר שלכם

יפה הבהרת את דבריך

למעלה