לצאת מהארון ב-1 באפריל

Yuval Y

New member
לצאת מהארון ב-1 באפריל

לדעתי, 1 באפריל הוא הזמן הטוב ביותר לצאת מהארון. אז הבן או הבת יכולים לומר להורים "אבא/אמא אני הומו/לסבית", ולראות מה התגובה של ההורים. אם ההורים מקבלים (לפחות חלקית) - נהדר, אפשר להמשיך מכאן. אם הם ממש נגד, הבן או הבת יכולים לומר שזו מהתלת 1 באפריל, ולמצוא דרכים להמשך. מה דעתכם?

לא רע, אבל ...

ההורה יכול להגיד לבנו "אוקיי, אז עוף לי מהבית" ולראות איך הבן מתנהג. אם הבן "לוקח את זה בשיוויון נפש", סבבה. אם לא, והוא באמת אורז את הדברים, אז להגיד לו "סתאאאאאם, 1 באפריל". בקיצור, זה תלוי עד כמה ההורה הרובייקט מתוחכם.

uriozmor

New member
אני לא בעד

היציאה מהארון היא עניין כל כך מורכב וטעון מבחינה רגשית. למה לסבך אותו בעוד שקר, גם אם זה רק שקר לכאורה? ומה אם הכול יעבור בשלום? אחרי כמה שבועות או חודשים תצטרך לצאת מהארון באמת, וזה יכול להיות מביך או פוגע יותר מיציאה פשוטה מהארון (אם יש דבר כזה; אני טוען שכן). יציאה מהארון מול הורים זה דבר שכדאי לעשות פעם אחת, ולעשות אותו כמו שצריך. אם כבר, תתאמן באחד באפריל מול חברים. את ההורים תשאיר לדבר האמיתי.

Yuval Y

New member
זה ניסיון אמיתי לצאת מהארון

המשפט "אמא אני הומו. סתם...", שהופיע בשער תפוז, די עיוות את המשמעות שאליה התכוונתי - לצאת מהארון, ועדיין לתת להורים להתמודד עם הדברים. אם ההורים מקבלים, זה נפלא, כי אז הבן או הבת יאמרו שהם באמת מתכוונים לכך. אין כאן שום צורך ב'יציאה מהארון באמת', כיוון שזו בעצם האמת. אבל, אם ההורים לא מקבלים, מכחישים את המציאות וכיוצא באלה, יש לבן או הבת פתח נסיגה - גם אם לא יאשר או יכחיש, כי ההורים יכולים להיתלות בתאריך בתור סיבה למהתלה. אז הבן או הבת יכולים למצוא את הכלים לתת להורים להבין שהם לא סטרייטים 'כמקובל', או לבדוק אפשרויות אחרות להתמודד - ובמקרה הצורך, לברר לגבי דרכי מילוט...

uriozmor

New member
אני מבין

ויש בזה היגיון, אבל דעתי היא שהיציאה מהארון מול ההורים צריכה להיות מעשה של מתן אמון. הגילוי להורים בעצם אומר להם: אני בוטח בכם, ואני אוהב אתכם מספיק כדי לחשוף בפניכם את הצד הזה שלי ולשתף אתכם בהתלבטויות הכי כמוסות והכי עמוקות שלי. זה פשוט לא מתיישב לי עם תכניות מילוט מסוג אחד באפריל. זה חיצוני מדי ומלאכותי מדי. את הכאב וההפתעה והאכזבה יש דרכים אחרות לרכך.

Yuval Y

New member
יש שני צדדים למטבע...

תחשוב מהצד של הבן או הבת - אם ההורים מגיבים בצורה נחרצת, יש לצעירים את היכולת לסגת, ולמצוא דרכים להתמודד עם ההורים. מה ההעדפה שלך?

uriozmor

New member
אני דווקא כן חושב מהצד של הבת

זו דעתי וזו העדפתי. יעשה כל אחד כראות עיניו.

matt hensley

New member
../images/Emo45.gif דבילי מאוד לדעתי הרעיון של ה1

באפריל. אז יופי, אבא ואמא כועסים ועבדתם עליהם איך זה תורם לעתיד? טוב פחות או יותר כתבת מה שאני חושב... זה טיפשי ומיותר ואם זה לא יתקבל ע"י ההורים בכל זאת זה יצור אצלהם חשד ובסופו של דבר אם הם יגלו את זה רשמית בצורה אחרת זה יהיה עוד יותר לא נעים ומביך.

למעלה