לצאת לעבוד

כואבת24

New member
לצאת לעבוד

שלום רב, רציתי להתייעץ עמכם יש לי ילדה בת שנה וחצי שאני איתה בבית מהיום שנולדה הוצעה לי עבודה שלא כדאי לפספס אותה ,כיום מצאתי לביתי מטפלת (ילדה בת 17) עד ספט ' היא תכנס לגן היום היום הראשון שהמטפלת באה בהתחלה הילדה שיחקה איתה אח"כ כל שניה אמא אמא ורצתה רק על הידיים,אח"כ נעלמתי לחדר והן היו בסלון סגרתי את הדלת של החדר והילדה רק בכתה וצרחה(נעלמתי ל-10 דקות אפילו פחות) היום הוא היום הראשון למטפלת ,אני יהיה כל השבוע איתן בבית אבל בשבוע הבא אני צריכה להתחיל לעבוד,ואני מאוד קרועה והרוסה אך מצד שני אני לא רוצה לעשות לילדה איזה שהיא טראומה אשמח מאוד לשמוע את עצתכן...

mykal

New member
אני מניחה שאת יוצאת לעבוד

כי את צריכה ולא לבילוי. אם כך מטפלת לילדה זה הכרח, אבל אין סיכוי שהילדה תסכים להיות איתה אם את בשטח והיא רגילה אליך, אם את רוצה תקופת חפיפה--תעשי אחרת--הכיני שתיה וסנדויץ, ותשלחי את שתיהן לגינה לשעתיים ואם היא לא תצליח נסי שוב. או יום אחר עשי להפך--השאירי את שתיהן ואת תצאי מהבית לשעתיים קניות סידורים, ואז הגדילי את פרקי הזמן, ביחד הילדה לא תאפשר--באופן טבעי, בהצלחה.

מסכימה עם mykal

לפעמים לוקח זמן להתרגל האחד אל השני וילדה שהיתה רגילה להיות איתך בבית שנה וחצי לא תשמח שפתאום את משאירה אותה עם מישהי זרה. אבל, תני לה זמן והיא תתרגל. לאט לאט. בלי לחץ. כל פעם להעלות את משך הזמן שבו היא רק עם המטפלת ובלעדייך. את תראי שתוך זמן קצר היא תרוץ אליה בשמחה.

איריס555

New member
גם המטפלת רוצה שתתרחקי

אצלנו, אחרי היום השלישי שהייתי עם ביתי והמטפלת בבית היא פשוט ביקשה ממני לצאת מהבית ולא לחזור כמה שעות. היא בעצמה לא הרגישה נוח וטבעית להיות עם הילדה ולהרגיע אותה כשהיא בוכה כי היא כל הזמן היססה כי לא ידעה אם אני אגש אליה או אם אני מצפה שהיא תיגש אליה. זאת מטפלת מאוד מנוסה שאני מאוד אוהבת ובתור אמא חדשה, הסכמתי. ואיזה פלא, הדברים נראו אחרת כשאני לא בסביבה. מהר מאוד הילדה קיבלתה את המטפלת בבוקר עם חיבוק וחיוך ואני הייתי רגועה בעבודה. כולנו עברנו את זה - שיהיה בהצלחה!

למעלה