לצאת לחופשה

Caesarus

New member
לצאת לחופשה

יש איזה עיניין בחיים המודרניים שנורא קשה לעצור אותם לרגע וצאת לחופשה, כשחברים שלך יוצאים אתה בעבודה ואין מצב לבקש חופש מהבוסית, וכשאתה פתאום פנוי אז זה סיפור למצוא שותף, אם יש שותף ויש זמן אז אין כסף, בשורה התחתונה ,מישהוא מכיר דרך זולה להתנתק לשבועיים וגם להנות קצת?

Feanor75

New member
צודק מאוד

למרות שאין פה קונספירציה של מישהו מסוים, זו ממש מערכת שטנית, איך נוצר מצב שכ"כ קשה לקבל חופש, בוסים אפורים מעקמים את הפרצוף, וחופשה קצת יותר ארוכה עולה באובדן המשרה. נסעתי להודו וזה נחשב לי להפסקת עבודה כאילו התפטרתי ולכן לא נצברה לי תקופה. אבל זהו, עוד שבוע אני עוזב את העבודה לתמיד אני מקווה. לא מקבל את הכלא הזה יש גבול אנחנו לא עבדים. אגב, זה לא מעצבן אותך שאישה אומרת לך מה לעשות? בד"כ נשים, כמו המפקדים החלשים בצבא נכנסים לאובססיית שליטה והם בלתי נסבלים ולא יעילים. לא הייתי יכול שאישה תגיד לי מה לעשות. אבל אם אין ברירה אני מבין אותך, תקווה שזה ישתנה.

Caesarus

New member
במקרה נפלתי על מנהלת ממש טובה

אצלי הבעיה היא במקום העבודה עצמו שלא משאיר למנהל הרבה מרווח תמרון.

זול זה לא...

אבל אם זה בעייתי לקחת חופש מהעבודה לתקופה ארוכה, אפשר לחלק את הזמן -לקחת יום פה, יומיים שם-מניסיון זה עוזר במיוחד אם זה באמצע השבוע... ובאמת זה לא קל, למשל אנחנו חושבים לנסוע לכמה ימים לנוח בחו"ל בראש השנה אבל זה בדיוק החודש הראשון בגן וזה בעייתי יהיה אם אצטרך לקחת עוד ימי חופש בנוסף לאלה שיש , זה לא נראה טוב שהגננת בחופש כבר בחודש הראשון בנוסף ליום החופשי ולחגים שיש...

למעלה