לצאת ידי חובה?

תגידי משו....

בלי כל "ההתקלות" שהם אמרו לך, בא לך בכלל ללכת לארוע הזה ?... זאת השאלה היחידה שעליה את צריכה להשיב, אם זה "כן", אז תפזרי את כל הילדים במשפחה, ולכי תהני לך בוויקאנד לבד עם בעלך. אם זה "לא", אז הרווחת את מחיר המתנה :)

את יודעת....

פעם חשבתי כמוך, הגעתי לכמעט התמוטטות ודיכאון לאחר הריון, עד שיצאתי לנופש עם הבעל שלי ל4 ימים כאשר הילדה הייתה בת חצי שנה, נכון שזה דרש לוגיסטיקה, אך תאמיני לי, זה הציל את הנישואים שלי, והילדה היום בת 13 וחצי... ואני לא רואה שום השפעות פסיכולוגיות.... שתלך יחד עם הבעל, הילדות יהיו בסדר, והן ימשיכו לאהוב אותה, וכמו שאני מתארת לעצמי, שניהם לאחר כמה ימי שקט וזמן איכותי שלהם פרטי, עוד יותר יפנקו אותן..

מיכל31

New member
לא הבנת אותי

לי אין בעיה, נהפוך הוא אני בעד חופשות ללא ילדים מדי פעם, עניתי מנקודת מבטה של ג´ולי.

עדילוש

New member
הם הזמינו בלי ילדים- אז אין טעם

לעשות "דווקא" ולבוא עם. או שתלכי בלי או שלא תלכי... הצעת פשרה היא לבוא בשבת בצהריים ולהביא את הבנות. כך הם לא צריכים להוסיף תשלום על החדר והאירוח ואת כבדת אותם ובאת להגיד מזל טוב.

giulietta

New member
בטח, מיכלי

גם אני בעד חופשות בלי הילדים מדי פעם. גם אצלי זה יקרה. תוך שנה, שנתיים, גג שלוש...
לצערי, אין לי פתרונות טובים לצורך הענין. תאמינו לי שאם היו, הייתי משתמשת בהם מזמן. אבל זה בסדר, השלמתי עם זה. אנחנו נוהגים מדי פעם "לגנוב" לנו בוהריים משותף במקום נחמד וזה מטעין אותנו באנרגיות עד לפעם הבאה.

מיכל31

New member
ג´ול- כבר סיכמנו

שאת וונדר וומן נכון? שיהיו בריאים הילדים שלך, רק נחת.

למעלה