לצאת? האומנם?

שעמומון

New member
לצאת? האומנם?

היי אנשים! אתם זוכרים את סיפורי שנמצא אי שם במעמקי העמוד הראשון? בכל מקרה, המשכתי לחקור קצת על אנשים... הידידה הכי טובה שלי היא ליברלית לעניין, לפחות לפי מה שהיא אומרת. 2 הידידים הכי טובים שלי כנ"ל. אחד מהם, שמכיר ידיד שלישי שלי, אמר לי שאם הידיד השלישי היה מגלה שמישהו הומו, לא משנה מי, הוא היה מנתק איתו ת´קשר (מחשש שהוא ידלק עליו כנראה)... בשלושתם (הבת ושני הבנים) אני בוטח ב-100% שהם לא יספרו לאף אחד, מנסיון העבר שלי... לספר לאחד מהבנים זה ילחיץ אותי מוות, כי לכו תדעו אולי הם יפחדו שאני אדלק עליהם, ויתרחקו ממני? לספר לבת לעומת זאת זה יהיה הרבה יותר טוב...רק ששוב אני מפחד מאיך שהיא תגיב...אם היא תהיה במין תקופת זמן של צינון "היחסים" בינינו (שלא תדבר איתי?)... אני לחוץ ביותר. לפחות לפי מה שהיא אמרה, אין לה שום בעיה עם הומואים. האומנם כדאי לספר לה (אני רוצה...אבל אני מפחד)?

Lizz

New member
לדעתי האישית

אם מישהו ינתק איתך קשר כי אתה הומו, אתה לא רוצה מראש להיות חבר שלו. אני מודעת לעובדה שזה המשפט הכי קלישאתי ונדוש בספר חוקי היציאה מהארון, אבל הוא כזה רק בגלל שזה כל כך נכון - זה דבר אחד לחשוש מתגובה של הורים, או לחשוש מתגובה של הומופובים אלימים, אבל אם מישהו פשוט לא רוצה להיות לידך בגלל דעה קדומה ומטומטמת, בעייתו, לא בעייתך.

שעמומון

New member
מממ..

אותו אחד שסיפרתי עליו שינתק ת´קשר, גם נראה לי שזה מה שהוא יעשה. אבל הוא לא מוגדר במעגל החברים הקרובים שלי. שם יש לכל היותר 5-8, שהם ה-חברים, ש-3 מתוכם הם ליברלים - בת ושני בנים. אבל בעקרון אם אני אספר לבת אני רק מפחד מדרך התגובה שלה. כאדם שכמעט ואין לו בטחון עצמי, זה יהיה די קשה להתמודד עם תגובה קשה. במיוחד אם היא מסוגלת בקלות לשבור את כל הבטחון העצמי שאני מנסה להוסיף לעצמי לאחרונה...רק אם היא תגיב כמו הומופובית, מה שלא נראה לי שיקרה... דעתכם?

Lizz

New member
תחזור על המנטרה:

"להיות הומו זה בסדר גמור. זה נפלא. *אני* בסדר גמור, ואני נפלא. להיות הומופוב מראה על מוח צר וסגור. להיות הומופוב זה בעיה חמורה." אם אתה צריך תמיכה באימייל או אפילו בטלפון בזמן היציאה מהארון או משהו בסגנון, שלח לי מסר פרטי, טוב? :) {hug}

מהמתח המיני הראשוני

אחרי שאתה מספר לחבר´ה לפי דעתי קשה מאוד להמנע, אבל רק שתדע שעם הזמן זה עובר, ולומדים להסתכל על הדברים כמו שצריך!

למעלה