Apikachu L
New member
לצאת בפניי הבוס
היום חבר טוב, שגילה בין היתר בהשפעתי על הביסקסואליות שלו, יצא בפני הבוס שלו מהארון באימייל. ואני שוב חושב - האם בכלל זה משהו שצריך לעשות, ששווה לעשות?
הוא מאמין גדול בכנות אמנם, אבל אני בעצמי רואה בה ערך חשוב. אני תוהה האם הייתי מסוגל לצאת במקום העבודה/לימודים שלי בפני אנשים.
אני תוהה אם זה היה יכול לעזור לי במשהו (חוץ מהצורך להתחמק מכל מיני שיחות, וללכת ללחוש בטלפון במקום אחר), ואם זה היה מקל עליי.
מה דעתכםן, כמה דבר כזה יכול להיות טוב, כמה יכול להיות רע, כמה פוגע?
מישהו כבר ניסה לצאת בעבודה?
מה היו ההשלכות?
אני מפחד באופן אישי שאם אצא, יפסיקו לראות אותי כאפיקצ'ו, ויתחילו לראות אותי כמייצג הקהילה הגאה, הביסקסואל התורן, ושום דבר מעבר. הסטריאוטיפים על ביסקסואליות (אני מודה שחלקם נכונים לגביי...
) יתפסו את כל ההכרות שלהם איתי. אולי הם באיזה מקום יתייחסו אליי בצורה קרה יותר, או ימצאו זמן מתאים לביפוביה שלהם לצאת. גם ככה שיחות על הקהילה הגאה קשות לי, עם התבטאויות שאני לא יודע איך להגיב, ועד כה התחחמקתי בזמן.
אבל אני באמת תוהה - תיאורטית, מה לעשות.
אין לי כוונה לצאת על אמת, אבל מי יודע מה ילד יום.
היום חבר טוב, שגילה בין היתר בהשפעתי על הביסקסואליות שלו, יצא בפני הבוס שלו מהארון באימייל. ואני שוב חושב - האם בכלל זה משהו שצריך לעשות, ששווה לעשות?
הוא מאמין גדול בכנות אמנם, אבל אני בעצמי רואה בה ערך חשוב. אני תוהה האם הייתי מסוגל לצאת במקום העבודה/לימודים שלי בפני אנשים.
אני תוהה אם זה היה יכול לעזור לי במשהו (חוץ מהצורך להתחמק מכל מיני שיחות, וללכת ללחוש בטלפון במקום אחר), ואם זה היה מקל עליי.
מה דעתכםן, כמה דבר כזה יכול להיות טוב, כמה יכול להיות רע, כמה פוגע?
מישהו כבר ניסה לצאת בעבודה?
מה היו ההשלכות?
אני מפחד באופן אישי שאם אצא, יפסיקו לראות אותי כאפיקצ'ו, ויתחילו לראות אותי כמייצג הקהילה הגאה, הביסקסואל התורן, ושום דבר מעבר. הסטריאוטיפים על ביסקסואליות (אני מודה שחלקם נכונים לגביי...
אבל אני באמת תוהה - תיאורטית, מה לעשות.
אין לי כוונה לצאת על אמת, אבל מי יודע מה ילד יום.